- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.752
- 158
Burda anlatmayım ama hem şaşırdım hem üzüldüm.Ne olmuş
Hayırdır![]()
Gerçekten çocuklara çok dikkat etmek gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda anlatmayım ama hem şaşırdım hem üzüldüm.Ne olmuş
Hayırdır![]()
Görüyor mu sonunda yani.Her bölüm gördü görecek diye bir hal oldum yahuBenim aksam mesaim baslar genşler.
kestane ciziktirme/ nar ayıklama/ ihlamur kaynatma
dizi var amaninn Sarp Bahari doruyor coh heycan annecim.
Anneniz dogru söylüyor borcunu biliyorlar ödüyorlar siz arayana kadar söylemediler bak ogulların yaptıgını kapatıyorlar daha dikatli bak etrafına başka şeyleride biliyor olabilirler üzüntülüyken insan dogru saglıklı düşünebilemez rabbim yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah
Sen sabret canım Rabbim mükafatını verir.Daha neye dikkat edicem bilmiyorum ben mı çok acemiyim. Insanlar mı çok kurnaz.
Babamın eşiyle konuştum.
Bisey olursa mutlaka ara baban yemin et5i bisey olursa seni alcak diyor.
Niye yuvamızda huzurla durmuyoruz ki.
Niye .
Niye böyle işler açıyor başımıza.
Ailesi desen saklıyor her şeyi
Ben sıramda söylemezler öyle bisey yok derler.
Sen sabret canım Rabbim mükafatını verir.
Eşin de anlar inşAllah sizin kıymetinizi.
Allah yuvana huzur mutluluk versin inşAllah.
Durumlar nasılAmin canım insallah
Durumlar nasıl
Ankaraya buyrun canım ayazı bir var sabah güzel oluyor.iki sezeryandan sonra sıcağa gelemiyorum buralar iyi :)Soba yakmayı bırak halıyı dün serdim daha nefret etim 2 yıldır sıcaktan nefes alamadık o derece eşimde diyor soguk bir memlekete yerleşsek diye canımızdan bezdik yazları
Annemde kasımda serer halıyı mayısgibi toplar.adanada nerde oturuyorsun sormuşmuydum hatırlamadım bizimkiler 100.yıldaSoba yakmayı bırak halıyı dün serdim daha nefret etim 2 yıldır sıcaktan nefes alamadık o derece eşimde diyor soguk bir memlekete yerleşsek diye canımızdan bezdik yazları
Anladım canımAynı yabancı gibi aynı sofrada oturup yemek yiyor oğlumuzla ilgileniyoruz
Herkes kendi alanında bulaşmıyoruz birbirimize
Normal çiftler gibi çay çekirdek koydum
Ay negüzelya gerçekten son 2 yıldır hiç dayanamıyoruz eşim başka yere yerleşelim diyor ama ben cesaret edemiyorum çünkü hep dışarda çalışıyor çocuklar üniversite okuyor ben yalnız naparım diyorum bilmedigim yerde diye geçiştiriyorum ev almayı düşünüyoruz başka yere yerleşelim son şansın iyi düşün diyo ama çok karasızımAnkaraya buyrun canım ayazı bir var sabah güzel oluyor.iki sezeryandan sonra sıcağa gelemiyorum buralar iyi :)
İlçede canımAnnemde kasımda serer halıyı mayısgibi toplar.adanada nerde oturuyorsun sormuşmuydum hatırlamadım bizimkiler 100.yılda
Üniversiteli çocukların mı var maşaallah maşaallah nazar değmesin. Kaç yaşındasınkiAy negüzelya gerçekten son 2 yıldır hiç dayanamıyoruz eşim başka yere yerleşelim diyor ama ben cesaret edemiyorum çünkü hep dışarda çalışıyor çocuklar üniversite okuyor ben yalnız naparım diyorum bilmedigim yerde diye geçiştiriyorum ev almayı düşünüyoruz başka yere yerleşelim son şansın iyi düşün diyo ama çok karasızım
Evet insanlar çok kurnaz inan bende yeni yeni anlıyorum herkesin kendi evladı eşini tutar tabiki sen kendini düşün önce bak onun arkasını toplayan var eşinde bildigini yapıyo zaten eşim üzülürmü diye düşünmese her şey karşılıklı canım nasıl öderlerse ödesinler ogullarının borçlarını sen önce kendine sonrada çocuguna bakDaha neye dikkat edicem bilmiyorum ben mı çok acemiyim. Insanlar mı çok kurnaz.
Babamın eşiyle konuştum.
Bisey olursa mutlaka ara baban yemin et5i bisey olursa seni alcak diyor.
Niye yuvamızda huzurla durmuyoruz ki.
Niye .
Niye böyle işler açıyor başımıza.
Ailesi desen saklıyor her şeyi
Ben sıramda söylemezler öyle bisey yok derler.
Evet erken evlendim canım 41Üniversiteli çocukların mı var maşaallah maşaallah nazar değmesin. Kaç yaşındasınki
Dun azcik uyudum bu saatlerde bi uyandim saat aksam 6.
sabah 6 sandim.
Az daha kahvalti hazirlicaktim.
sonra baktim efe pc basinda.
Cocugum sabahin altisinda pc basinda napion dicekken.
Len aksam akssaammm ne zabahi len dedim kendime.
Bir doz narkoz almis gibi kafa yapiyor bende bu saatlerde uyumak.
Evet insanlar çok kurnaz inan bende yeni yeni anlıyorum herkesin kendi evladı eşini tutar tabiki sen kendini düşün önce bak onun arkasını toplayan var eşinde bildigini yapıyo zaten eşim üzülürmü diye düşünmese her şey karşılıklı canım nasıl öderlerse ödesinler ogullarının borçlarını sen önce kendine sonrada çocuguna bak