- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.748
- 158
Gelin evi diye program varya lellim.Orda dünkü gelin evini tam tamına 180 bine döşemişahhh her ay 125bin tl bir yerden aksa.
her ay bir sehirden ev alirim beğ.
Kız bu yine biyere gidiyeahAyşe armana eylülde mi ne röportaj vermiş.
İşte çok mutluyuz, 2.çocuğu düşünüyoruz demiş. Bide 2.8 milyon olan takipçi sayısını sık sık vurgulamış.
Tabi takipçi sayısı çok önemli
Bu arada bütün fikirlere açığım fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirimYa inşallah çok imrendim size ..
Şöyle anlatayım eşim günlük para kazaniyor aylık net bir kazancı yok ama 2000 i buluyor daha azı nadir bazen geçiyor bile kazandığı miktar ben calismiyorum bı kızım var ve hamileyim eve toplam 1500 lira giderimiz oluyor buna kira faturalar dahil aşağı yukarı ama günlük gelen günlük gidiyor bu günlük gelen parayı nasıl elde tutariz biriktiririz bana bir akıl verin uzun oldu ama
Hosgeldiniz öncelikle.Bu arada bütün fikirlere açığım fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim
Tesekkur ederim ..Hosgeldiniz öncelikle.
Bence günlük olarak harcamayın.
En azından market ,pazar bunları haftalık yapın bitirin.
Gelen günlüğü kenara atın .
1 çocuk var,hamilelik de varmış.Allah tamamını erdirsin.
Hamilelikte ne atarsanız atarsınız .2.bebek de masraflar ikiye katlıcak.
Acuna guveniyordur çocuğunun annesini parasız bırakmaz diye.Kız bu yine biyere gidiyeah
Byby ist.diye story atmış
Anam yicek parayı 1 günde
Yok canım onlar normal şekilde 9999dan geriye doğru sayıyorlar.Dua filan okumuyorlar.9999 dan geri sayım diye bi topik var?Onlar ne sayıyo kızlar bilen var mı?
Dua falan mı okuyıp düsüyprlar?
öncelikle Allah bagislasin kizinizi.Ya inşallah çok imrendim size ..
Şöyle anlatayım eşim günlük para kazaniyor aylık net bir kazancı yok ama 2000 i buluyor daha azı nadir bazen geçiyor bile kazandığı miktar ben calismiyorum bı kızım var ve hamileyim eve toplam 1500 lira giderimiz oluyor buna kira faturalar dahil aşağı yukarı ama günlük gelen günlük gidiyor bu günlük gelen parayı nasıl elde tutariz biriktiririz bana bir akıl verin uzun oldu ama
hadiii canımmmm.Gelin evi diye program varya lellim.Orda dünkü gelin evini tam tamına 180 bine döşemiş
Ben o paraya bir ev alırım yaw.Napıyım o kadar pahalı eşyaları:)
ay sonu gelir aglar buraya kizlar bi el atin bana diyeKız bu yine biyere gidiyeah
Byby ist.diye story atmış
Anam yicek parayı 1 günde
silinir ya okadar ünluleri harcadi bu medya.Acuna guveniyordur çocuğunun annesini parasız bırakmaz diye.
Merak ediyorum silinip gitcekmi yoksa aynı ünü devam mı edecek?Silinip gitmesi lazım ama bizim ülkemizde tersi de olabilir tabi.
Napiyorlar ömür bitiyor onumu sayiyorlar.Yok canım onlar normal şekilde 9999dan geriye doğru sayıyorlar.Dua filan okumuyorlar.
Ben öyle biliyorum.
Çok lukse girmeden evimizin ne eksiği varsa tamamlariz meyve sebze yiyecek ne varsa alırız 750 kira 500lira araba ve telefon taksiti 300 400 civari da faturalar tutuyor herşeye yetiyor ama birikim yapamıyorum maalesef bundan eşim de çok şikayetçi ama gram altın gerçekten mantıklı geldi ki az bir birikim değil bence deneyecem inşallah biraz biriktirebilirimöncelikle Allah bagislasin kizinizi.
Dogacak bebeginizede sag saglim kavusun insAllah.
2000tl ile kira faturalar ve cocuk bunlari halledbiliyorsaniz zaten süper bisi bu.
Gercekden siz tutumlusunuz zaten.
Bizler nasil olur ki?
asgari ucretle hem kira hem ev hem faturalar hem cocuk nasil olur ki diye sorguluyoruz bazen.
kalan bir mebla oluyorsa ki sanirim oluyor.
Gunluk alacaklarinizi aldiginizda faturalariniz ödendiginde.
Her ay 1 gr. alip kenara atabilirsiniz.
Boyle her ay 1gr. cok az gozukuyor olabilir belki.
Ama bunu yapipda cok sıkışik oldugunda önune gelen iyiki almisim diye sevinen tesvik ettigim icin mutlu olan tanidiklarim oldu.
seneye vursan 2.500tl gibi mebla ediyor.
farz edin ki onunla bir taksit ödediniz.
Yok yani.
bir de hani altin olunca kiyilmiyor harcanmiyor.
Ay sonuna dogru alacaginiz parayla bunu yapabilirsiniz.
Ama gercekden yineleyecegim bu meblayla zaten idare edip gecinerek cok guzel hallediyorsunuz.
ahahah aynen biri twitterda yazmış,Yine biyere gidiyorsun seyma,pegasusta kampanya var onla git barihadiii canımmmm.
Para var demek.
Allah bunlara veriyor onlarsa zevksiz zevksiz harciyorlar.
Bizim gibi tutumlulara verse Kurban oldugum.
ay sonu gelir aglar buraya kizlar bi el atin bana diye
silinir ya okadar ünluleri harcadi bu medya.
bunuda unuturlar.
Napiyorlar ömür bitiyor onumu sayiyorlar.
babyloading87 sen sayma annem :)
Beybisi bildin valla:) Çok zevksizdi hakkaten.hadiii canımmmm.
Para var demek.
Allah bunlara veriyor onlarsa zevksiz zevksiz harciyorlar.
Bizim gibi tutumlulara verse Kurban oldugum.
ay sonu gelir aglar buraya kizlar bi el atin bana diye
silinir ya okadar ünluleri harcadi bu medya.
bunuda unuturlar.
Napiyorlar ömür bitiyor onumu sayiyorlar.
babyloading87 sen sayma annem :)
siz 1-2 ay alinÇok lukse girmeden evimizin ne eksiği varsa tamamlariz meyve sebze yiyecek ne varsa alırız 750 kira 500lira araba ve telefon taksiti 300 400 civari da faturalar tutuyor herşeye yetiyor ama birikim yapamıyorum maalesef bundan eşim de çok şikayetçi ama gram altın gerçekten mantıklı geldi ki az bir birikim değil bence deneyecem inşallah biraz biriktirebilirim
Ay Allah iyiliğini versinOgluma sarma kitledim.
dus aldim.
yarin dogalgazci gelecekmis.
petekleri ve kombiyi temizlicek
petek basina 25tl.
sponsorum kim???
tabiki anneğğmm...
Kurban olsun kuzusu annesine kredi kartim benim, sonsuz limitim :)
Anneme diyorum ki anne keske beni uzak diyarlara verseydin dimi.
fransaya, almanyaya, Hollandaya.
Gozun gormezdi biktin benden.
Yazin 40gun iznim olurdu onda da tatile giderdim koye giderdim zaten diyorum.
he ya cukulata yerdim bari az gevur seysilerinden diyor.
yaa kendi adami aramis cagirmis ama ben vercem dedi kendi gonullu yoksam 100tl nedir yani.
yarin bende arkadasda olucam.
Annem ben hallederim git sen dedi.
kombim balkonda kombi dolabini temizlemem gerek.
peteklerimi sildim.
Adam demesin ki pasakli kadin.
Bana temizlikci gelse kadin pis demesin diye ben yine temizlerim galiba.
cunku takintili olmak.
Masallah valla sen bize fikir ver ablacm.Çok lukse girmeden evimizin ne eksiği varsa tamamlariz meyve sebze yiyecek ne varsa alırız 750 kira 500lira araba ve telefon taksiti 300 400 civari da faturalar tutuyor herşeye yetiyor ama birikim yapamıyorum maalesef bundan eşim de çok şikayetçi ama gram altın gerçekten mantıklı geldi ki az bir birikim değil bence deneyecem inşallah biraz biriktirebilirim
Allah uzun ömürler versin annenize inşallah şöyle evladı için çabalayan anne gordummu çok mutlu oluyorum benim annemde öyledir sağ olsunOgluma sarma kitledim.
dus aldim.
yarin dogalgazci gelecekmis.
petekleri ve kombiyi temizlicek
petek basina 25tl.
sponsorum kim???
tabiki anneğğmm...
Kurban olsun kuzusu annesine kredi kartim benim, sonsuz limitim :)
Anneme diyorum ki anne keske beni uzak diyarlara verseydin dimi.
fransaya, almanyaya, Hollandaya.
Gozun gormezdi biktin benden.
Yazin 40gun iznim olurdu onda da tatile giderdim koye giderdim zaten diyorum.
he ya cukulata yerdim bari az gevur seysilerinden diyor.
yaa kendi adami aramis cagirmis ama ben vercem dedi kendi gonullu yoksam 100tl nedir yani.
yarin bende arkadasda olucam.
Annem ben hallederim git sen dedi.
kombim balkonda kombi dolabini temizlemem gerek.
peteklerimi sildim.
Adam demesin ki pasakli kadin.
Bana temizlikci gelse kadin pis demesin diye ben yine temizlerim galiba.
cunku takintili olmak.
baya ugrasacaklar bununla.ahahah aynen biri twitterda yazmış,Yine biyere gidiyorsun seyma,pegasusta kampanya var onla git bariKoltukları dar ama insan zamanla herseye alışıyor demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?