Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsunmrb kızlar diş eti büyümesi var bende onun için diş doktoruna gittim biraz kesti uyuşturup etkisi geçmeye başladı zonkluyor resmen
En azından boşa gitmiyor yatırım gibi ama insan borç ödemekten de bikiyor bir süre sonra gerçekten hayırlısı olsun inşallahdun benimkinin istedigi arabaya bakiyoruz aboww sifiri 240bin.
Sen napiyon reis dedim.
Hacı hayirdir paramiz varda haberim mi yok
yok 2. el alicam bu sefer dedi.
2.elleride 160-170bin
Haydi bakalim basima yine ne kredi borclari gelecek acaba.
2019 sonlarinda degisir sanki bilemedim.
Lelli araba alacagina ev alıp kiraya verin oğlunuza büyük yatırım olurdun benimkinin istedigi arabaya bakiyoruz aboww sifiri 240bin.
Sen napiyon reis dedim.
2.elleride 160-170bin
dünde benim eşim bakıyordu bende dedim ben araba istemiyorum ev alalım diye oda onu istemiyormuşdun benimkinin istedigi arabaya bakiyoruz aboww sifiri 240bin.
Sen napiyon reis dedim.
2.elleride 160-170bin
Evet canim biz boyle yukselte yukselte arabayi degerlendirdik cok sukur.En azından boşa gitmiyor yatırım gibi ama insan borç ödemekten de bikiyor bir süre sonra gerçekten hayırlısı olsun inşallah
Esimde araba takintisi var.Lelli ev alsa
Lelli araba alacagina ev alıp kiraya verin oğlunuza büyük yatırım olur
Ödenir tabi ya zaten Borca girmeden bişi sahibide olunmuyor rabbim daha da artırsın bereket versin inşallah insan sağlığı yerinde olduktan sonra çalışır öderEvet canim biz boyle yukselte yukselte arabayi degerlendirdik cok sukur.
7binlik tipomuz varken nerelere geldik cok sukur.
ödenir borca girince 2 senede.
Ama sifiri cok pahaliymis.
sağol canmgecmis olsun
Hiç denemedim canım.
Gecmis olsun.
Alsan sanki daha iyi olacak yani ben olsam alirdim okuldan sanirim.
Bagisikligini guclendirmek icin ugrasirdim.
ayrica az parada degil.
Evde etkinlikler yapabilirsin.
instada cok guzel etkinlik yapan anneler var.
Hee devlette farklı oızaman bacım.
Aa ilk torun mu?
Ay bdvde gecen bi kvde vardı,annesini emiyr diye kvde gögsunu açmış beni de em diye![]()
yaa cok sevindim bereketli olsun.Tr_lelli den görüp zula yaptım 350 euro olmus bile (yurtdisindayim)ödül olarak kendime 2 etek 3 bluz alacam çoktandır gerekliydi zaten
sifre degistir butonu olmasi lazimsağol canm
ben kadınlar kulübü şifremi bilmşyorum bilgisayarda otomatik kayıtlı öyle açılıyor nasıl öğrenebilirim ya da değiştirebilirim bilen var mı
dışarda yemek yicez de ya da annemlere davetliyizBime 24 aralikda kuruyemis geliyormus.
Gerci her markete gelir bu ay
ya ne dicem benim bu elti kizi yilbasinda gelelim der mi?
Ben hic sevmem ya yilbasinda yatarim zaten.
Bana bahane gerek gensler