• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

1622 cıktı bacım
Aynen ya ben normal yoldan olmaza okadr inanmıştım ki,sok oldm
Rabbim büyük:dua::KK200:
Ohhh süper geçmiş günün baya demek ben 255 falanla öğrenmiştim tam gününde sonucunu aldım hastanede oturdum kaldım sevinçten Allah'ım ben nasıl eve gideceğim dizlerim tutmuyor diyordum ne günlerdi ya Rabbim evlatlarımıza sağlık versin korusun kollasın inş

Kocaya söyledin mi ne oldu anlat accık

Ohhh süper geçmiş günün baya demek ben 255 falanla öğrenmiştim tam gününde sonucunu aldım hastanede oturdum kaldım sevinçten Allah'ım ben nasıl eve gideceğim dizlerim tutmuyor diyordum ne günlerdi ya Rabbim evlatlarımıza sağlık versin korusun kollasın inş

Kocaya söyledin mi ne oldu anlat accık
Yaa valla sok oldm
Bizimki 3,5 sene sonra gelen cokk beklenen bi haberdi.
Kocama söylemedim sabah ondan önce kalkop aynaya yazcam:)

Yaa valla sok oldm
Bizimki 3,5 sene sonra gelen cokk beklenen bi haberdi.
Kocama söylemedim sabah ondan önce kalkop aynaya yazcam:)
Şok olur herhalde bende 3 sene olmasına 2 ay varken öğrendim hamileliği şimdi iyi bir doktor lazım doğrusu senin vardır herhalde ben Ahmet yılmaza gitmiştim o zaman medikaldeydi

Şok olur herhalde bende 3 sene olmasına 2 ay varken öğrendim hamileliği şimdi iyi bir doktor lazım doğrusu senin vardır herhalde ben Ahmet yılmaza gitmiştim o zaman medikaldeydi
Dr muz var evt saolsn kadın hemen gel cuma dedi.
Folikasit basla hemen dedi.
Medicanada bizimkide Özlem Basgul.
AY ocakta tüp konuşmaya gidecektim .Allahım nasıl büyükkk:KK200::dua:

Hem de çok büyük...folik doktoru beklemeden başla bence de...

Kız sen akşam evde nasıl dayanıcan ben olsam adımımı eve atar atmaz çığlığı basardım asla dayanamam

İste ideal kvde:)
Keske bizim kocalara da zamanında bi isin ucundan tut yatma camıs gibi deselermis:KK70:
Kv mi hiç sevmem ama ideal bir koca yetiştirmiş hiç beklemez birşey. Akşamları çayı ben yaparsam o doldurur yoruluyorsun evde çocukla diyor.
Eskiden vileda fln yapardı bıraktı artık mutfağı seviyor. 7 yıllık evliyiz daha tabağına bir kere yemek koydurmadı sağolsun
Bende öyle yetiştiricem ama artı tatlı dilli olucam sevmesemde dışa vurup oğlumu üzmenin mantığı yok. Kv ler gereksiz geriliyorlar. Hatta hayalim Rabbim nasip etsin oğlumun düğününde en çok ben oynıcam gelinimi el üstünde tutucam Rabbim gönlüme göre versin inş.

Selam kızlar
Ay eşim evde.gündüz oğlanla giremiyorum zaten. Bişiy sorcam içli köfte yapcam ama donduruvuya nasıl koycam ayy biri koyuyordu kimdi babyloading87 babyloading87
Sen mi koyuyordun canım haşlayıp mı koycam çiğden mi

Kv mi hiç sevmem ama ideal bir koca yetiştirmiş hiç beklemez birşey. Akşamları çayı ben yaparsam o doldurur yoruluyorsun evde çocukla diyor.
Eskiden vileda fln yapardı bıraktı artık mutfağı seviyor. 7 yıllık evliyiz daha tabağına bir kere yemek koydurmadı sağolsun
Bende öyle yetiştiricem ama artı tatlı dilli olucam sevmesemde dışa vurup oğlumu üzmenin mantığı yok. Kv ler gereksiz geriliyorlar. Hatta hayalim Rabbim nasip etsin oğlumun düğününde en çok ben oynıcam gelinimi el üstünde tutucam Rabbim gönlüme göre versin inş.

Selam kızlar
Ay eşim evde.gündüz oğlanla giremiyorum zaten. Bişiy sorcam içli köfte yapcam ama donduruvuya nasıl koycam ayy biri koyuyordu kimdi babyloading87 babyloading87
Sen mi koyuyordun canım haşlayıp mı koycam çiğden mi
Çiğ köy

Bebiş mi vat yemin ediyorum geçen gün aklımdan geçti bu aralar içimden geçen oluyor hayırlısı olsun sağlıkla doğsun. Sana hep demiştim tedaviye başlamadan önce bir mucize oluyor

Back
X