• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bnm kb da tam tersi biriktirin biriktirin ev alın araba alın dıye basımızın etını yer
çünkü kendisi hastalık derecesinde cimridir
ac yatar para biriktirmek için o derecede
çocuklarının ıhtıyacı olur amelaıyt vs acil durum olur yannında oldugu halde vermez ev alsan verır ama
cins adam
ıyy sinir oldum tekrar
ailem birikim yapmamızı ister ama kendınızı yormadan sıkmadan
gerektıgınde gezın gerektığınde harcayın derler
bı kenarda da 3-5 olsun derler

İki gün bankanın yanlış işlemini düzeltmeye ugrastim ve sonuçta zafer benim. Sistemsel hata oluşmuş. Nedense bu hatalar hep bizim aleyhimize olusuyor. Özür dilediler. Ya fark etmeseydim ne olacaktı? Siz siz olun uyanık olun ve takip edin işlemlerinizi. Talimat verdim ödedim altin hesabina geçmiştir demeyin kontrol edin.

Dün bende sali pazarindaydim.
Tutkunun 2.5olan atleti döküde yalniz secmeniz gerekiyo
Ama tutku etiketli.
Goztepe metro tarafindan girince sol tarafdaki pazar kisminda kaliyo ortalarda

Tül icin
120-130a kadar duserler.
Biraz nazlanmaniz lazim.

Yada baska tulculerde var surda yeni girdin pazara fiyat almadim henuz orayada bakim diyin mutlaka 3-5indiriyolar.

Benim camimda toplamda 3mt.
2de kanat yaptirdim 150tl verdim.
Bu arada hazir dikilmis almasanizda siz model begenin ölcu verin onlar dikiyolar.

Ucuz olmaz olur mu lcw kapsonlu esofman ustu 35.90 dün 10tl aldim
Esim sasirdi gösterince
Etiketleri uzerinde hep.
Buyuk ihtimal magzalarin elinde kalanlar
Kacak gumruk mallari falan oluyo

Koton,zara etiketli bluzlar var.

hadi ya 180 den 120-130 a düşerler mi :skandal:
ben 150 ye inerler mi ki diye düşünmüştüm ..
tül alacağım zaman sizle mi gitsem ne yapsam :rolleyes:
sizinki bir tane 3 metre tül , ayrıca da 2 kanat mı var ?
kanatlar kaçar metre ?

Günaydın kızlar :))

15'ine ramak kala para harcamamak için direniyorum. Bugün 2 tl kahvaltıya gitti. Şafak :2 :rapci:

Ya sizin şu pazardan giyim alabilme olayınıza bayılıyorum. Bana mı denk gelmiyor bilmiyorum gittiğim hiçbir pazarda giysi namına düzgün şeyler bulamıyorum.
İzmir'de önerisi olan var mı? Belki vardır da ben bilmiyorumdur. :işsiz:

salı pazarı meşhur, şehir dışından çok gelen oluyordu , zamanında tv lere çıkıyordu ( şimdi çıkıyor mu bilmiyorum , tv izlemiyorum )
ben ilk defa aldım
umarım memnun kalırım

Birde inanin magza mali
Etiketleri uzerinde
Bazilarinin fiyatlari bile var yari fiyatidan daha az fiyata satiliyo.
Ben esimede oglumada aliyorum.
Ne cekiyo ne diz yapiyo ben memnunum.
Kendim herseyi begenemiyorum o sebepden kendime pek almiyorum.

diz izi yapmayan eşofman altlarını kaça alıyorsunuz ? ( fikir edineyim )

sinirliportakal sinirliportakal allah yardımcınız olsun. Biz eksiye düşmüyoruz ama 3 kişilik bir aile için de bu rakam çok fazla
Su faturam 17, doğalgaz 20 TL geldi.
amin hepimizin :dua: evet haklısın belki borçlarımızın bir kısmı biterse o zaman 3 kişilik bir aileye yetecek kadar harcarız :)
su baya az gelmiş maşallah :nazar:

amin hepimizin :dua: evet haklısın belki borçlarımızın bir kısmı biterse o zaman 3 kişilik bir aileye yetecek kadar harcarız :)
su baya az gelmiş maşallah :nazar:
Burada su hep az gelir. Bugüne dek 20 lira ödemedik hiç. Su faturası 30 dan fazla geleni de duymadım. Ancak işyeri olursa.

güzelmiş ve çok uygun
güle güle giysin
Tesekkür ederim.
hadi ya 180 den 120-130 a düşerler mi :skandal:
ben 150 ye inerler mi ki diye düşünmüştüm ..
tül alacağım zaman sizle mi gitsem ne yapsam :rolleyes:
sizinki bir tane 3 metre tül , ayrıca da 2 kanat mı var ?
kanatlar kaçar metre ?
Gözunuzden kacti galiba ben tüllerimin resmini atmistim tekrar atim
IMG_20161008_205619.webp hepsi 150
diz izi yapmayan eşofman altlarını kaça alıyorsunuz ? ( fikir edineyim )
10tl esime aldiklarim 12,5tl var diz yapmiyolar
Ogluma 5tl aldim.

kizlar bizim koydede sular cok az gekiyor millet bag nahce bile suluyor inek dana falan millete gele gele 18 falan geliyor yirmuyi gecmio yani hayret bisivallahi bubunda 10 zaten vergi kesje koyde yasaydim inegim olsaydi bahcem olsaydi bahcemde gezinen tavuklarim civcivlerim olsaydi yazlari balkoba cikip cayimi icebilseydim. ama tek hedefim koye ev yaptirnak yada almak ins bu hayallerim gercek olur cok istiyorum cocugumu gurultusuz ortamda buyutmeyi nasip eder ins rabbim

kizlar bizim koydede sular cok az gekiyor millet bag nahce bile suluyor inek dana falan millete gele gele 18 falan geliyor yirmuyi gecmio yani hayret bisivallahi bubunda 10 zaten vergi kesje koyde yasaydim inegim olsaydi bahcem olsaydi bahcemde gezinen tavuklarim civcivlerim olsaydi yazlari balkoba cikip cayimi icebilseydim. ama tek hedefim koye ev yaptirnak yada almak ins bu hayallerim gercek olur cok istiyorum cocugumu gurultusuz ortamda buyutmeyi nasip eder ins rabbim
İnsAllah olur
Benim oglumda köyde cok rahat ediyo
Geziyo hep yürüyo.
Her sene gidiyoruz.
Sakinligi seviyo annesinin oglu.

İyi akşamlar kızlar. 10 tl yemek 2 tl yol parası 10 tl arkadaş ile kahve içtik. 22 tl harcadım 10 tl de kumbaraya attım...

Back
X