Küçük Düşün Büyük Olsun!

Vallahi aynen öyle İstanbul'dayım ben 3 yıl önce bu fiyattır şimdi ne olmuştur bilinmez gerçekten çok pahalı el mahkum gidiyorsun devlete gitsen sıra gelmiyor kalabalıktan özele gitsen bütçenin sarsılıyor ta 4 sene önce rahim filmi çektirmiş tim 750 TL ye şimdi ucmustur fiyatlar kesin ama yapacak bişi yok hele de uzun sure beklenen bebek olunca gözün görmuyor iyi tarafından bakacak olursak o parayı tüp bebek için verecektiniz en azından ona gerek kalmadı en azından psikolojik açıdan daha rahat olacaksınız ben öyle düşünmüştüm kendi adıma en azından

Kızlar iyigeceeler
Kesemizi gördük sükür
Aama eve gelince leke basladı
İns sabbaha gecer
Progestana basladık bakalım..

Canım bende kanama olmuştu kese güzel yerde demişti dr birşryde vermemişti. Stres yapma oluyor yerleşme kanaması

Bizim özel hastane çok iyidi ben uğraşmamışyım fiyatları çok makuldu hala öyle diğer hastanelere göre ama devlette tahlil yaptırırdı istediklerini söuler yerinde incelerdi para göz değillerdi hiç
Sünnrt araştırdık 1500 2000 arası doğum yaptığım hast.450 istiyor. Doğumda süprrdi suit oda açtılar 1+1 lükstü baya komşum 2000 doğum yaptı ben 700 tl vermiştim.normal oda 500dü

merhaba hanımlaar nasılsınız bakalım
bayadır yazamadım iş yoğunluğu hastalık vs özledim sizi

tr_lelli lellican nasılsın herşey yolunda mı

babyloading87 canım bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

merhaba alışveriş çantalarını nereden aldınız acaba şu katlanıp çantaya konan cinsten mi
benim de ihtiyacım var 6 çanta 16 liraya çok uygun

kesinlikle götürmek gerek
ben de eşim geç geldiğinden alışverişi kendim yaparım indirim takip ederim eşim nadiren gelir
geçen geldiğinde şaşırdı fiyatlara herşeyin 2 katına çıktığına

English home dan aldım.Bilmiyorum daha kargo gelmedi ama katlanır galiba.
Evet çok uygundu bu model 2.40 tı diğer ölçüsü de 1.80tl di mesela.
Şöyle

English home dan aldım.Bilmiyorum daha kargo gelmedi ama katlanır galiba.
Evet çok uygundu bu model 2.40 tı diğer ölçüsü de 1.80tl di mesela.
Şöyle
Eki Görüntüle 2217936
çok güzelmiş deseni fiyatı da çok uygun ben de bakayım
ama bunlar katlanmayan kalın plastikten olanlar sanırım
benim dediğim şu şekilde daha naylonumsu

çok güzelmiş deseni fiyatı da çok uygun ben de bakayım
ama bunlar katlanmayan kalın plastikten olanlar sanırım
benim dediğim şu şekilde daha naylonumsu

Açıklamasında nonwoven kumaş diyor ama dediğiniz gibi plastik gibi gözüküyor.Bende merak ettim nasıl birşey gelecek:)
Sizin dediğiniz daha uygun olur.Kolaylikla çantaya konabilir.

Selamlar bugün sabah erkenden kalktım evi topladım akşamdan kaynımı arayıp kahvaltıya çağırmıştık.Sabah o kadar güzel kahvaltı masası hazırladım eşim gitti kol böreği, gül böreği, simit poğaça da aldı.Sonra bir telefon kaynımdan biz gelemiyoruz eltim hastaymış akşam da ona söylemeyi unutmuş kahvaltıya davet ettiğimizi , sonra dedim o kadar hazırlık yaptık bari annemleri çağıralım.Onlar da kahvaltı yapmışlar kardeşimle dışarı çıkacaklarmış.İlla bu sofraya misafir gelecek dedim :) o kadar da özendim çeyizimden kahvaltı setimi çıkardım falan.Sonra eşim gene aradı kaynımı , kaynım ve kızı geldi kayınvalideleri de çağırdık onlar da misafirliğe gitmişler.
Neyse en azından birileri geldi :)) güzelce kahvaltımızı yaptık.Eltime de börek, poğaça, simit, patates kızartması koydum yolladım gelemedi yesin dedim.

Çamaşır yıkayıp, kuaföre gittim saçımı kestirdim kısa ofis tipi.Ağda yaptırdım kaş, yüz aldırdım 65₺ verdim.

Sonra da Ankara sanat tiyatrosuna gittik" bir bavula ne sığarki " güzeldi beğendim 65₺ de oraya verdik.

Sonra da dedim dışarıda yiyelim saat oldu 21:00 eve gidip yemekle uğraşmayalım ,kebapçıya gittik 72,5 da yemeğe verdik,35₺ de milli piyango bileti aldık bol harcamalı bir gün oldu.

Düğün için dış çekim yaptırmıştık hazırmış fotoğrafları aldık 1300₺ anlaşmıştık.300 vermiştik 1000₺ verdik adama adam 200₺ geri verdi indirim yaptı 2 tane de resimli bardak yapmış bize çok iyi bir abi ya 200₺ cebimize kaldı.Sağolsun :)

Keşke yakın olsaydık..hazır kahvaltı...kadınlar kulübü hatunlarıyla gelirdik

beren_naz aiy ne guzel dolu dolu bir gun olmus.
kahve falinda (yani hani su resim yolladigimiz) esinizin basina talih kusu konuyor yaziyordu.
bende esime hadi basina talih kusu konuyormus dedim.
Bugun 2 tane bilet aldim dedi :)
Bilmiyordum aldigini.
ay azcik bisi tutar belki dicem ama olmayan şans iste

Selam genclik
Bugun gun erken basladi yine su esim sabahin cininde uyanip açım diyor.
insan yatakdan kalkar kalkmaz açım der mi ya
bi ayıl bi silkelen bi nefes al be adam.
Hemen kahvalti hazirladim 9 gibi.
sonra kahve ictik.
12 gibi o kahveye cikti bende pazara.
cinekop aldim
3 lt süt aldim
ispanak, muz,mandalina,yufka aldim 50tl gitti..

30tl karttan cektirdim telli peynir ve beyaz peynir aldim.

Yöresel 3 cesit peynir ve tereyag siparisi verdim erzurumdan o da hafta ici gelir 100tl oraya yatirdik.

Peynir zafimiz var bizim.
Her cesidini seviyoruz, degisik degisik yöresel almak istiyoruz.
Bu peynirleri begenirsem kasar cesitlerinide denicem buranin

Buradaki peynirleri hic sevemiyorum.
mecbur aliyorum.
peynirci babaninkiler bile yavan geliyor hep katkı maddeli.

o köy peynirlerinin hastasiyim ben bulsam yakinda bir köy güvenilir gidip alicam.
Hem de daha uygun 32tl tereyag buralarda katki maddeli süt bile varmi belli degil 40tl asagi yok.
Bugun pazarda da gordum 30tl idi afyon yaziyordu.
ama param kalmamisti.

aldigim sütün bile kalın kaymagı oluyor mis gibi.

Bendeki bu köy ve yöresel yiyecek aşkı cok eskiden beri var.

Nerden baslasam dusunuyorum.

balik ayiklicam.
sut kaynayacak
Birazi sutlac birazi yogurt olmak uzere hallolcak.
Dun kurabiyeyi yapamadim esim yufkayi unuttu bugun kurabiye ve borek yapilacak.

Kalk lelli kalk

Öyle evet cnm güzel dolu dolu geçti gün.Biz de aldık ama bilet hiç birşey çıkmıyor az bişey çıksa ona da razıyım.

Aşırı yorgun hissediyorum.
mutfakdan bir türlu cikamadim bugün boğaldum.
bi ara herseyi balkondan asagi atasim geldi.
3 tepsi börek
2 tepsi kurabiye cikti.
pespese pisirdim bir yandan sütü tasirmamaya calis yogurt mayala kalanla sütlac yap.
firin acikken sutlacida firinladim.
sonra balik ayikla kizart.
hadii ocagi temizle izgaralarini mak. attim yikaniyor sildim.
Bulasiklari topla evi supur.

Az sonra esimin macı biter gelir cay kurabiye demeye baslar.
Yani ne oturursam kâr.

eltimin dunuru teyze aradi dogum gununu carsamba yapalim diye persembe annesini dr. goturceklermis.
Napim teyze dedim kizim sen hep yapiyorsun sagolasin dedi.
yine bi kurabiye bisi yaparim.
Kadin annesine gidip geliyor kötü hastalik bir de son evrede

Bugun hic para arttiramadim
pazardan yarım kilo ispanak aldim börek icin o da yenmiyor napim.
Kadinin biri diyorki ben yarim kilo diyince yarim kilo ispanagin ne yemegi olcak diye soyleniyor.
Millet kafayi yemis kimene be ister 5kg alirim ister yarim kilo.
Bisi diyim dedim sonra dedim sus lelli.

Delimi ne kendi nufusu coksa bogazlilarsa ben napim
Milletin isi gucu yok valla billa.

mandalina alirkende 5tl lik dedim kilosu 3tl idi.
evde de var curuyor cok durunca.
baska kadin herkes 5liralik aliyor diyor.
Bugun hep bana catti bu tipler ya da benim dinleyesim vardi duydum anlamadim.

Millet kac kilo aliyor merak ettim yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…