senin meyilin varmıs ben napim :)Ama yaaa şuan çok piss aklım çeliniyi
Neyse temam temam bende bisküvili pasta yapam bari.Bundan bişi olmaz zati çok hafif ki.
Şikayetçiyim memure hanım lellicim beni itinayla şişmanlatiyor
Vallahi aynen öyle İstanbul'dayım ben 3 yıl önce bu fiyattır şimdi ne olmuştur bilinmez gerçekten çok pahalı el mahkum gidiyorsun devlete gitsen sıra gelmiyor kalabalıktan özele gitsen bütçenin sarsılıyor ta 4 sene önce rahim filmi çektirmiş tim 750 TL ye şimdi ucmustur fiyatlar kesin ama yapacak bişi yok hele de uzun sure beklenen bebek olunca gözün görmuyor iyi tarafından bakacak olursak o parayı tüp bebek için verecektiniz en azından ona gerek kalmadı en azından psikolojik açıdan daha rahat olacaksınız ben öyle düşünmüştüm kendi adıma en azındanAa cok almış hakkaten
Bizimki 148 aldı.
Öyle olunca bizde yaptıralım dedik.
Ama esim sendikalı anlaşmalı hastane güya,drmuz uzmanmış diye indiirim yapmadılar.
175 muayene 130 tl ye düscekmis indirim olsa.
Ben de dedim söyleyin odanıza.Napalım yani pratisyen hekim mi bulalım yani.
Ay iste kime ne tuttururlarsa bacım..
Kızlar iyigeceeler
Kesemizi gördük sükür
Aama eve gelince leke basladı
İns sabbaha gecer
Progestana basladık bakalım..
Canım bende kanama olmuştu kese güzel yerde demişti dr birşryde vermemişti. Stres yapma oluyor yerleşme kanamasıGünaydın kızlarr
aksam kvde de balık yedik.
Uzman bilir kişi kvdem anlattı da anlattı,sunu ye,bu ye kesin bak.
Anne dr söyledi zaten aynen diyorm
Yok maydanoz yeme bak diyo sakın.
E yapmışın salatayı bol maydanızlu dicektim
Yemedim tabi.
Balıkla tursu yedirdi bana kadın ya
Bide ay yapalım sana salata dio.
dedim yok ugrasma bosver.Zaten balığın yanında salata ne alaka diyecektim
saglik ocaginda malesef cogunu yapmiyorlar.
bir de saglik ocagina bildiri yapmak gerekiyor hamilelik icin takip baslatiliyor.
mesela ense olcumu falan hep özel pahali.
bana saglik ocaginda 5.mi 6. mi ne ayinda gel tetanoz asini yapalim demislerdi bi.
onun harici bir hayrini gormedim.
onuda yaptiramadan bebegimi kaybettim zaten.
Gebelik sureci fiyatlar boyle.
tutturabildiklerine iste.
hele daha adi belli hastaneler ooo dogum fiyatlari ucmus.
5ten kucuk olan negatıf oluyo evet canım
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucagınızı doldursun
Allah aratmasın ınsAllah
Gece okudum uyumadan hep,saabah temiz kalktık sükür.
Ne yazıldıysa o bacım.Hayırlısı hakkımızda.
Negatif ama cok yenisiniz daha stres yapma.Tez vakitte gelecek insaalh müjden
merhaba alışveriş çantalarını nereden aldınız acaba şu katlanıp çantaya konan cinsten miSelamlar forumun güzelleri
Poşetler ücretli olcakmış ya kızlar
Annemde alışveriş çantası bakalım netten dedi
Baktık tam alcam alamadım hata verdi.Almaktan vazgecmiştim artık .Ertesi gün kargo bedava diye mesaj geldi. Tamam çok ısrar ediyosunuz alıyım bari dedim
6 çanta 16 lira tuttu.Beğenmezsekte napalım çok para vermedikya:)Şansımıza bakalım nasıl birşey gelecek
Bime de bebak marka 300ml el ve vücut kremi gelmiş. 7 liraya.3 kutu da krem aldım .
Kremleri stokladım
kesinlikle götürmek gerekArkadaşım naçizane fikrimi söylemek istiyorum erkeklere bir market göstermek lazım ben genelde alışverişi eşimle yaparım aylık gibi sonra arada ufak tefek şeyleri kendim alırım mesela hergün bakliyat yada etsiz bişeyler sadece sebze yapınca sıkılıyolar soruncada bişey kalmadı ne yapabilirim diyorum markette toplu halde görünce fiyatları anlıyorlar piyasanın halini bir yağ olmuş 40 lira bir deterjan olmuş 50 lira bundan sonra marketi beraber yapın hem herşeyin olur evde hem de markete sık gitmezsin harçlığın haricinde sık para istemek zorunda kalmazsın
English home dan aldım.Bilmiyorum daha kargo gelmedi ama katlanır galiba.merhaba hanımlaar nasılsınız bakalım
bayadır yazamadım iş yoğunluğu hastalık vs özledim sizi
tr_lelli lellican nasılsın herşey yolunda mı
babyloading87 canım bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
merhaba alışveriş çantalarını nereden aldınız acaba şu katlanıp çantaya konan cinsten mi
benim de ihtiyacım var 6 çanta 16 liraya çok uygun
kesinlikle götürmek gerek
ben de eşim geç geldiğinden alışverişi kendim yaparım indirim takip ederim eşim nadiren gelir
geçen geldiğinde şaşırdı fiyatlara herşeyin 2 katına çıktığına
çok güzelmiş deseni fiyatı da çok uygun ben de bakayımEnglish home dan aldım.Bilmiyorum daha kargo gelmedi ama katlanır galiba.
Evet çok uygundu bu model 2.40 tı diğer ölçüsü de 1.80tl di mesela.
Şöyle
Eki Görüntüle 2217936
Açıklamasında nonwoven kumaş diyor ama dediğiniz gibi plastik gibi gözüküyor.Bende merak ettim nasıl birşey gelecek:)çok güzelmiş deseni fiyatı da çok uygun ben de bakayım
ama bunlar katlanmayan kalın plastikten olanlar sanırım
benim dediğim şu şekilde daha naylonumsu
afıyet olsn canım
ayy ama salat işinde biz de aynıyız
biz de balıgın yanında mutlaka bol bol salata yeriz hatta balıktan ck salata yenir
Selamlar bugün sabah erkenden kalktım evi topladım akşamdan kaynımı arayıp kahvaltıya çağırmıştık.Sabah o kadar güzel kahvaltı masası hazırladım eşim gitti kol böreği, gül böreği, simit poğaça da aldı.Sonra bir telefon kaynımdan biz gelemiyoruz eltim hastaymış akşam da ona söylemeyi unutmuş kahvaltıya davet ettiğimizi , sonra dedim o kadar hazırlık yaptık bari annemleri çağıralım.Onlar da kahvaltı yapmışlar kardeşimle dışarı çıkacaklarmış.İlla bu sofraya misafir gelecek dedim :) o kadar da özendim çeyizimden kahvaltı setimi çıkardım falan.Sonra eşim gene aradı kaynımı , kaynım ve kızı geldi kayınvalideleri de çağırdık onlar da misafirliğe gitmişler.
Neyse en azından birileri geldi :)) güzelce kahvaltımızı yaptık.Eltime de börek, poğaça, simit, patates kızartması koydum yolladım gelemedi yesin dedim.
Çamaşır yıkayıp, kuaföre gittim saçımı kestirdim kısa ofis tipi.Ağda yaptırdım kaş, yüz aldırdım 65₺ verdim.
Sonra da Ankara sanat tiyatrosuna gittik" bir bavula ne sığarki " güzeldi beğendim 65₺ de oraya verdik.
Sonra da dedim dışarıda yiyelim saat oldu 21:00 eve gidip yemekle uğraşmayalım ,kebapçıya gittik 72,5 da yemeğe verdik,35₺ de milli piyango bileti aldık bol harcamalı bir gün oldu.
Düğün için dış çekim yaptırmıştık hazırmış fotoğrafları aldık 1300₺ anlaşmıştık.300 vermiştik 1000₺ verdik adama adam 200₺ geri verdi indirim yaptı 2 tane de resimli bardak yapmış bize çok iyi bir abi ya 200₺ cebimize kaldı.Sağolsun :)
Keşke yakın olsaydık..hazır kahvaltı...kadınlar kulübü hatunlarıyla gelirdik
Gelince tabiki paylaşırım kuzumchericherilady yaw özelttin beğ.
alisveris indirim haberlerimiz gelemez oldu yoklugunda canim.
hosgeldin
Amarylliss kuzu cok begendim
gelince bizimle paylas resinlerini fikrini bende alirim
hatya burada depomax var oradan bakim
beren_naz aiy ne guzel dolu dolu bir gun olmus.
kahve falinda (yani hani su resim yolladigimiz) esinizin basina talih kusu konuyor yaziyordu.
bende esime hadi basina talih kusu konuyormus dedim.
Bugun 2 tane bilet aldim dedi :)
Bilmiyordum aldigini.
ay azcik bisi tutar belki dicem ama olmayan şans iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?