- 21 Ağustos 2015
- 32.251
- 97.936
- 798
- 38
aynen aynenSamimi ve çok içteni de ekleyelim
Tee kaç sene önce dışardan takip ederken bile gönlümü çalmıştır:) samimiyetiyle güzel kalbiyle![]()
tr_lelli
bayılıyorm onun yazılara:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen aynenSamimi ve çok içteni de ekleyelim
Tee kaç sene önce dışardan takip ederken bile gönlümü çalmıştır:) samimiyetiyle güzel kalbiyle![]()
tr_lelli
Ayy bize ne gelck acep430tl fatura gelmis sokum suan
360tl harcamisiz gerisi nedir bilmiyorum.
Cok moralim bozuldu.
3 petek yakiyorum ve 40° daha napalim sogukda mi oturalim ben bilmiyorum.

Canımsınhakkınızda hayırlı, en güzeli olsun inşallah yazlık için... sanırım şehir karar verilince diğerleri çorap söküğü gibi gelecektir:)
samimi cevabın için çok teşekkür ederimbenim de iletişim kurarken en önem verdiğim şey budur. sende de gördüğüm ve bulduğum için yazıyorum zaten:) dediğin gibi insanlar da mevcut tabii... her yerde olduğu gibi. yapacak birşey yok, biz kendi içimizde kaldığımız yerden devam... :)
babyloading, sendeki samimiyeti de seviyorum canım:)) küçük düşün, büyük olsun grubu can dır
![]()
![]()
3 petek yine gecen ay 230 gelmisti.Ayy bize ne gelck acep
165 geldiydi gecen ay
İndirim gelck mis göyaaaa![]()
Canimsssbende diyorum neden yanaklarım yanıyor:)
Ekürim beni anmışda ondanmış ya:
cansın seviliyorsun canım benim....her daim buraya yazamasam da ara ara bakıyorum..
özledim güzel sohbetleri..![]()
Yanlıslık mı var acep3 petek yine gecen ay 230 gelmisti.
artik bu dogalgazdan bu evin isinmamasindan biktim usandim.
Gerisi KDV :) cidden 40 altı eve hayretmiyor ki şuan bile serin giriş kat sıkıntı cok :)430tl fatura gelmis sokum suan
Cok moralim bozuldu.
evim suan serin kalin kazak var uzerimde fatura masallah kol böregi.Gerisi KDV :) cidden 40 altı eve hayretmiyor ki şuan bile serin giriş kat sıkıntı cok :)
Benim evin ozelligi bu 2+1 yakiyorsun isinmiyor ama faturaya baksan 6+1 ev.Yanlıslık mı var acep
Yakıosn bide ısınmıyor ya en sinir bozucusu
sen de oylesin canım içtenliğin yeter arkadasım oldugun için mutlu hıssettıklerimdensin sevıyorum seniCok sagolun kizlar hepiniz ayri özelsiniz
az olalim öz olalim valla böyle iyi
karsilikli canimsen de oylesin canım içtenliğin yeter arkadasım oldugun için mutlu hıssettıklerimdensin sevıyorum seni![]()
kasım ayının sonunda sadece 3 gün yaktım 56 geldi430tl fatura gelmis sokum suan
Cok moralim bozuldu.

ben 70tl uzerine koyduklarina hala inanamiyorum.kasım ayının sonunda sadece 3 gün yaktım 56 geldi
aralıkta her gün mecbur yakılacak yanı bakalım kaç gelecek
ben gündüz kapatıyorum işe gelirken akşam açıyorum eve gidince
en az 250 - 300 bekliyorum
Esimin iphone orjinal kulakligini satisa koydum.
Benim isime yariyor mu? yaramiyor banane :)
sorarsa dogalgazin parasini cikarmak icindi hersey.
Hersey evim_esim_cocuklarim_mutfagim (hahahha kizbabyloading87 böylemiydi)
Hersey evladim sogukda kalmasin, hasta olmasın, kocam aksam ıscacık eve gelsin analar aglamasin, cocuklar hastalanmasin, Vatan sagolsun diye, dicem.
yok yok satip oglumla bana 2 tane alicam samsung biz fasfakir.
Esimin iphone orjinal kulakligini satisa koydum.
Benim isime yariyor mu? yaramiyor banane :)
sorarsa dogalgazin parasini cikarmak icindi hersey.
Hersey evim_esim_cocuklarim_mutfagim (hahahha kizbabyloading87 böylemiydi onun nicki)
Hersey evladim sogukda kalmasin, hasta olmasın, kocam aksam ıscacık eve gelsin analar aglamasin, cocuklar hastalanmasin, Vatan sagolsun diye, dicem.
yok yok satip oglumla bana 2 tane alicam samsung biz fasfakir.
Bende aynı derece de yakiyorum 3 petek yakiyorum bana 200 gelmiş hiç kapatmadim bende yalıtımınız var ki acaba ondan ısınmiyor olabilir mi tez zamanda babanız insafa gelirde o evden kurtulursunuz inşallah hem isinmayip hem bı ton fatura ödemek insanın zoruna gider gerçekten3 petek yine gecen ay 230 gelmisti.
artik bu dogalgazdan bu evin isinmamasindan biktim usandim.
valla kocaman amin su ara en ihtiyacim olan dua bu.Bende aynı derece de yakiyorum 3 petek yakiyorum bana 200 gelmiş hiç kapatmadim bende yalıtımınız var ki acaba ondan ısınmiyor olabilir mi tez zamanda babanız insafa gelirde o evden kurtulursunuz inşallah hem isinmayip hem bı ton fatura ödemek insanın zoruna gider gerçekten