Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok geçmiş olsun keyif yapın bol bol dinlenin fasulyenizle

Geçmiş olsun canım.Güzelce dinlen.
Bir daha olmaz inşAllah.

Selamlar Hanımlar,

Düzenli okuyorum ancak epeydir yazmamıştım buraya, bir uğramak istedim. Minik kızım 5 aylık oldu. 3 aylıkken doğum iznim bitti ancak biberon almadığı için iş yeri ile konuştum. Şu an haftanın dört günü evden çalışıyorum. Cuma günleri kızım, ben ve bakıcı ablamız kavimler göçü halinde işe gidiyoruz:) Bu ay ek gıdaya yavaştan başlayacağız. Ben bir süre sadece cuma gitmeye devam edeceğim sonrasında kademeli olarak işe gittiğim günleri arttıracağım.

İş yerinde de sıkıntı var, kapanma olasılığı var. Benim maaşımdan ev kredisi, bakıcı ablanın maaşı, kızın okul parası ödeniyor. Olası bir işsiz kalma durumunda alacağım tazminat ev kredisini ödüyor. Eşim ile 2019 bütçesini önümüzdeki hafta yapacağız ve okul ödemesini eşimin maaşına kaydıracağız. Eğer çevirebilirsek, benim işsiz kalma durumumda hayatımızda çok fazla değişiklik olmamasını sağlayabiliriz ve ben bebeğimi kendim büyütmeyi tercih edebilirim. Yeni bir iş yeri ve bir yıl izin hakkı olmaması küçük bir bebekle beni zorlayacaktır. Bu nedenle kızımı kreş yaşına getirmek ve kendi işimi kurmaya yönelik bazı çalışmalar yapmak mantıklı geliyor. Tabi bu arada 2019 yılında maksimum birikim yapma gayretinde olacağım. Ay başı itibariye son ihtiyaç kredimden de kredi kartımdan da kurtuluyorum. Sonrasında birikim ve yatırım odaklı devam etmek istiyorum.

Sevgiler

Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin insallah
amin sanada geçmiş olsun canım rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasıp etsin
guiding1 gozunuz aydin hayirli olsun bebegin.
babyloading87 insAllah gecer canim Allah korusun.
sağol canım
Rabbim kolaylık versin canım

allah yardımcınız olsun böyle bir dönem yaşadım hayatımda ve işsizlik maaşı imdadıma koştu 1300 tl almıştım aylık en azından sabit ödemeleri çevirdi

merhaba arakadaşlar :)

görüşürüz kredi kartı başlığı altına yazıyordum fakat orda kimsecikler yok beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :)

yeni bir ev kurdum çocuklarımla bekar bir anneyim. kenarda üç beş kuruş birikimim vardı ama evdeki hesap çarşıya uymadı ev kurmak kolay değilmiş toplamda 17 bin tl gibi bir borç yaptım kredi kartına beyaz eşyalar halı perde tül mutfak malzemesi... herşeyin en uygununu almıştım halbuki..

yuvamız şahane oldu çok şükür rabbim sağlık versin hepimize.. borçlar dolayısıyla strese girdim ve buradaki desteğe çok ihtiyacım var o yüzden biraz bahsetmek istiyorum müsadenizle..

bu ay;
çocuklar hastalandı hastane ilaç masrafımız oldu gerçekten herşeyin başı sağlıkmış. kredi kartımda 2 tl limit kalmıştı cebimde hiç param yoktu.

rabbim darda koymadı çok şükür eski eş insafa geldi nafaka ödemeye başladı ay başı dediği nafaka ay sonu ödendi ama olsun sonuçta geldi 5 yıldır ilk kez. düzenli ödeyeceğine söz verdi inşallah sözünden dönmez.

ev sahibi gaz saatini kartlıdan faturalıya geçirmiş içinde 300 metreküp gaz varmış 150 tl verseniz yeter dedi sağolsun çünkü kiram sitedekilere göre yüksek öyle bi jest yaptı. bu yüzden bu ay gaz faturam da gelmedi. kiralar ortalama 800 - 850 benim kiram 1000 ev yeni yapılı olduğu ve cephesi konumu iyi diye fazla..

arkadaşlarım sağolsunlar evimin ufak tefek eksiklerini ev hediyesi olarak aldılar :)

bu ay 2200 tl bi karta yatırdım 600 tl diğer karta yatırdım

bi kartımda borç 1400 tl 7 ay 200 tl taksitle kaldı

diğer kartımda ise 8 bin kaldı ocak ve şubat 2200 tl sonraki 3 ay 1500 tl şeklinde gidiyor.

280 tl halı taksitim temmuz ayına kadar devam edecek.

baza alamadım köşe takımında yatıyorum ama hiç önemli değil borçlar bitince taksitle alırım inşallah

küllerinden doğmak denilen şeyi yaşıyorum şuan ve dua ediyorum rabbime ummadığımız yerden rızıklandır yarabbim bereket ver diye...

memura yapılacak zamda şuan gözüm %11 diye söylenti var 300 tl gibi bir rakam ediyor hayırla bereketle gelsin inşallah..

ağustosa kadar borçları bitirmeliyimki tekrar okul masrafı başlıyor 2 çocukla kolay olmuyor okuldan verilen listeleri almak..

işte benimde durumlar böyle :))

Hosgeldiniz
Allah yardımcınız olsun
Ne kdr güclü bizim kadınımız ya
Masallah.
Cocuklarınızla bir ömür mutlu olursunuz insallah

Saolasın cnmm
Annem yogun bakıma aldı:)
Burdayız 5 gün:)
Amin aminn inss rabbim kimselere yasatmasın

paça çorbası sever misiniz bilmiyorum ama içindeki kolojen madde bebeğin tutunmasına yardım ediyormuş..

şöyle iyi yapan bir yerden kış günü iyi giderdi aslında :))

ben de sevmezdim ama zamanında bir düdüklü tencere içmişliğim var :)))

Aa sevmem ama icerim ya sifa olsn diye
Annem de kemik suyuna mercimek yaptı hemen:)
Kemik suyu iyi gelir diye:)

Aa sevmem ama icerim ya sifa olsn diye
Annem de kemik suyuna mercimek yaptı hemen:)
Kemik suyu iyi gelir diye:)

evet içindeki jelleşen o kolojen madde yapışkanlık yapıyormuş ve kesenin tutunmasını sağlıyormuş 5 yılımı tüp bebek ve vb. tedavilere verdim bilimsel olarak açıklayamam ama o dönemde çok duymuştum o yüzden yazayım dedim :)

Cok saol cnm
Öyle oluyor ya bende 3,5 sene de uzman oldm artık diyorm.
Kadına bugun 6.haftada plesanta devirteslim yaparmıs ondan olmus mudur leke diyırm
Okuma okadr diyo kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…