Küçük Düşün Büyük Olsun!

Höyttt nörüyonuz bakam:))

A101 den kil maskesi aldım 4 liraya.Deneyim bakalım yüzüme böyle maske filan kullanmayı seviyorum.

Evdeki ekmeğin üstünde de etiket vardı. Şey yazıyor etiket bilgi vermek amaçlıdır yemeyiniz
Benim de en büyük hobim etiket yemekti zaten

Herkese merhaba, ailece 5-6 yıldır market poşeti kullanmıyoruz. Market poşeti yerine bez torba kullanıyoruz. Ben de daha önce eşe dosta hediye etmek için ürettiğim çantaları işe dönüştürmeye karar verdim. Ürünlerim uzun ömürlü ve dayanıklı. Hepsi el boyamasıdır. Ben market alışverişlerimde senelerdir kullanıyorum zaten hiçbir sıkıntı yaşamadım. Her ne kadar kendi yaptığım ürünler olsa da kendim almayacağım ya da memnun kalmayacağım ürünleri de sizlere tavsiye etmem zaten. Aklınızda bulunsun market poşeti kullanmamak için bir alternatif arıyorsanız üzerine çizimler/ boyamalar yaptığım ve makul fiyatlara sattığım bez çantalara göz atmak isterseniz linki şurada;

Gitti iki gözumun cicegi
Bana mubarek gun giybet ettirdi ama ya
Sonra namaz kildik kuran okuduk bak geldi gunaha soktu sonra tövbe ettik :)
noldu anlamadim.
Tipik halasi kucuk eltim babannesi vs.
Ayni konular.
Ama cuma cuma onlari anmak istemezdim.
Gereksizler.

Evde yemek yok :/
pilav yapıcam simdi yaninada patates oturtma.

Ayyy ben bugün hiç eve dokunmadım çok soğuk canım bili yapmak istemedi...

Yayla çorbası yaptım birde ıspanak yemeği

Herifim geldi yemek istiyor o bana ben ona bakıyorum biri masayı kursa keske

Kemik suyuna şehriye çorbası, oyma köfte, patates salatası yaptım,
Mutfağı topladım kahve içiyoruz.
Hafta sonu temizlik yapmak istiyorum

Ay bugün çok yoruldum sabah ev işi yaparken abim geldi iş ilanı için gelmişti dunde biz ona gittik kaç aydır işsiz biraz market alışverişi yaptık ona eşim burada harçlık verdi elimde olsa da keşke daha fazla verebilseydim inş ise girer kredi filan oduyor zor durumda ortalıkta hiç iyi değil kriz diye ise alım pek yok onlar geldi yemek hazırladım gittiler evibtopla bulaşık yıka derken eşim geldi yemek topla üc sepet çamaşır durdum bir sepet yikadim bugün pertim valla

merhaba hanımlar
dün markete gittim pazar var diye halk günleri oluyor
muz,cherry domates,salatalık,elma,mandalina,soğan
az az aldım hepsinden yarımşar kilo
20 tl tuttu
fiyatlarda pazar market ayrımı kalmadı hepsi aynı nerdeyse

herkes poşetini, bez çantasını getirmiş kimse poşet almadı

bugün de 3 litre süt aldım 13.5 tl
yemek ye topla bulaşık makinesi çalıştır
şimdi de çayı demledim yeni oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…