- 21 Ağustos 2015
- 32.250
- 97.935
- 798
- 38
Anladim kuzu vay uyanık köfteler.Bi tshirt yükledin atıyorm oany alındı ,hemen siliyorlar fotoları başka fotolar yüklüyorlar.
Misal ic camasırı,bikini satısı yasak hijyenik acıdan.Dolapta
Ama catır catır satıyuor millet.
Acıklamayı falan da değiştiriyorlar.
2.onaya gerek olmadıgun satılıyor.
kızlar sizden okudukca merak ettim indirdim programı bebek seylerine baktm bıraz etıketli kullanılmamısı ısaretledim ıste zara hm falan tıkladm neyseAnladim kuzu vay uyanık köfteler.
Bi uyanık sen misin dicen onakızlar sizden okudukca merak ettim indirdim programı bebek seylerine baktm bıraz etıketli kullanılmamısı ısaretledim ıste zara hm falan tıkladm neyse
bırı atmıs ama etıket baska urunun acıklamada zara yazıyo kadın yazmıskı dıkkat ceksın dıye zara yazdm baska bı yerden aldmck guldm ya bıde oyle acıklama yazmıs
evet yapiyolar onu.kızlar sizden okudukca merak ettim indirdim programı bebek seylerine baktm bıraz etıketli kullanılmamısı ısaretledim ıste zara hm falan tıkladm neyse
bırı atmıs ama etıket baska urunun acıklamada zara yazıyo kadın yazmıskı dıkkat ceksın dıye zara yazdm baska bı yerden aldmck guldm ya bıde oyle acıklama yazmıs
Onlar hala nasıl oturuyor orda saskınıımsu muge anli palu olayi daha neyin reytingindeler yahu.
atin iceri.
kadinda benim kadirim yapmaz der gibi koruyor kocasini.
4 yasindaki cocuga tecavuz edilmis annesi babasi bi haber cikar ortaya diyor.
Bende hayretle izliyorum adam surekli inkar inkar.Onlar hala nasıl oturuyor orda saskınıım
Aynen yaBende hayretle izliyorum adam surekli inkar inkar.
tipinden belli suratinda nur yok.
Benimde battaniyeler yıkancskYine kendimi kaziyarak kalktım.
mutfagi toparlayip mak. calistirdim.
ortalik topladim kaldi supurge.
Zuhal topala kadar su supurgeyide yapim.
Ahh kış gunlerinin en guzeli.
Tv cok sevmem oysa.
boyle 2-3 dizi ve program bulursamda birakmam.
bende ogluma yapiyorum öyleBenimde battaniyeler yıkancsk
Koci yeni adet çıkardı.
Peteğin önüne atıyor battaniyeyi önüne yatuyr.
Isınıyormus öyle.
Battaniyeler yerlerde geziyor
Sırayla yıkıcam bu hafta
Karısını hiç demeyin başörtüsünu de bürümüş iyice yalan üstüne yalanBende hayretle izliyorum adam surekli inkar inkar.
tipinden belli suratinda nur yok.
Tv battaniyeleri kururda,tek kisilk var bitane onda kararsızım bacımbende ogluma yapiyorum öyle
Bugun aklimdan gecirdim bende ama kurumaz ki.
3 tane var sirayla yikicam artik uzerimize aliyoruz.
Kadinin cocuklari devlet korumasinda umrunda degilKarısını hiç demeyin başörtüsünu de bürümüş iyice yalan üstüne yalan
peluş benimkiler kalinlar.Tv battaniyeleri kururda,tek kisilk var bitane onda kararsızım bacım
Aynen pelüş kurumaz hacı:)peluş benimkiler kalinlar.
kurumaz 3 gunde.
polar var o hemen kuruyor
çocukları falan takmıyor ki anca kocasını savunuyor annesi dersen ayrı dert cümle şeytanla büyüyle kafayı bozmuslar bakalım ne olacakKadinin cocuklari devlet korumasinda umrunda degil
en cok ona sinir oldum.
korkayrum cunku ısıtiyor bizi uyurkende aliyoruz uzerimizeAynen pelüş kurumaz hacı:)
Sen girme o topa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?