- 21 Ağustos 2015
- 32.249
- 97.930
- 798
- 38
kız ben yazsam olay olur.tr_lelli bu küçük evi olan kadın instada kitap yazcakmıs kız
Aile hayatını yazcakmıs
Sen de eltinin kızını yaz bacım
Herseyden sıkılan yeni evlilere ilham olur
Bende bi elti kızı var,ben bile sıkılmadım evlilikten dersin
kız ben yazsam olay olur.
Nasıl sonra ilahi adalet tecelli etti falan onlarida yazarim bir kitleyi kendime baglarim.
Sen milyonları peşinden sürüklersin kuzu onlarda sokağa çıkamazlar çünküsü linç edilirler taşlanırlarkız ben yazsam olay olur.
Nasıl sonra ilahi adalet tecelli etti falan onlarida yazarim bir kitleyi kendime baglarim.
Evet canımaaa
ankara da mı olmuş
Dün akşam benim altın aldığım kuyumcuyu soyguncular öldürmüş ya çok iyi bir adamdı
Bu ara canımı sıkıyo o da. hastaligim bahanem olur bu hafta gorusmem.Sen milyonları peşinden sürüklersin kuzu onlarda sokağa çıkamazlar çünküsü linç edilirler taşlanırlar
Adını anıyoz ya yarın arıcak yine yengee diye
Kızın adını anmıyak totem yapak ecük
Canını sıkma kuzumBu ara canımı sıkıyo o da. hastaligim bahanem olur bu hafta gorusmem.
önce bi k.d. gorun canim.Kızlar ben bebek düşünüyorum yaşımda 34 olacak reglim de 2,5 gün sürüp bitiyor.Bir baktırmak istiyorum sıkıntı var mı diye.Normal kadın Doğum doktoruna mı gitsem yoksa arkadaşım bir doktor tavsiye etti tüp bebek merkezinde çalışıyormuş doktor çok övdü.Şimdi oraya da gitsem direk tüp bebek derler diye karar veremedim napsam bir an evvel kontrole gitmeliyim malum yaş geçiyor
hahahkız ben yazsam olay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?