Öyle canim.Valla bende öyleyim. Okumayınca vicdan azabı çekiyorum.
Demi okuyunca insan huzur buluyor ferahliyor.
Oku kuzum sen nazara geliyorsun.Allah kötü gözden esirgesin korusun.
Aynen inandırıcı değil Tülay ben merminin beğeniyorum ya gösteriş yapmıyor ovunmuyor pek becerikliEvet ya ben hayretle izliyorm.
Oğluna gecen doğumgünü için 3 pasta yaptı masallahhh
Ben Tülayı takip etmiyorm.O sahte geliyr bana.
birbirmize benziypruzAglardim ben olsam
Benim enerjim cabuk duser.
Ev daginiksa supurulmemisse felaket tellaliyimdir.
ya bisi olursa ya biri gelirse.
o daginiklik gorunmeyecek.
O sebeple isler kalinca direk modun dusuyor.
Lelli sana gelebilir miyim bu akşam benimkidee evde maç izliyo Çukurova yi izlerizMusakkayi yaptim.
pilav var
köstebek pastayi yaptim kek harcim artti onlarida minnak kaliplarda yaptim.
Aksam cayla hüpletir benim erbaslar.
Esim gerci maca gidecek o gelince cayla gömer artik.
Aksam sakin sakin oturcam tv izlicem.
D. Gaz değil de elektrik sinir bozucu en çok 72 gelirdi.Kışın ortasında elektrik ve d.gaz bence güzel canım takılma fazla.
ayy gel vallaLelli sana gelebilir miyim bu akşam benimkidee evde maç izliyo Çukurova yi izleriz
Bosver öyle kiymetli olanlar sonradan kötü oluyor.D. Gaz değil de elektrik sinir bozucu en çok 72 gelirdi.
Selam kızlar.
Ay dertleşeyim biraz.
Eşime sinir oldum çok fena. Ona çatıcam da işte işi uzadı.
2 gündür rüyalarımda kv ile uğraşıyorum.
Ay ne zaman görsem sinirim zıplar.
Eşime de dedim kabus gördüm bir kalabalık vardı yengenler halanlar benim elti vs dedikodumu yapıolardı kv diğer torunu için çok seviyorum zeynep inkini hiç sevmem diodu dedim. Eşim dedi taktın hu ara yine anneme.
Neyse işe gitti telime çağrı attı. Ay dedim yeni kapıdan çıktı be oldu acep
Aradım ne oldu dedim annemi arıcaktım dün mevlütü vardı ya dedi.
Benim mevlütten haberim yokki dedim. Geçiştirdi eşim. Sinirimden de mesajı döşedim Yani çok mu zor gelin sende gelirmisin demek. Neymiş biliomuş gitmeyeceğimi yani belki kalkıp gidicem sonra düşündüm çarş. Eltimin izin günü kesin onu çağırdı ve o gün yaptı. Demekki rüyam gerçekti. Belki dille söylemedi sevmiyorum diye ama içinden geçirdi bu da bana malum oldu
Ahh be iyi niyetliyim bende arkadaşlarla oğluma doğum günü yapcaktık gelir kalır söyle 3 5 gün kalsın annen diyorum. Çağırmıcam d. Gününe falan davetsiz gelirse gelsin. Her mevlütünü saklıyor sırf diğer geline yaranmak için bir seferde bana de canım gelcen mi diye. Tövbe yani kafamdan neler geçiyorda dilime vurmuom.
Elbisen yok ne ya ilgincmis.Valla lelli eltim 40 yılın başı gider gittiğinde de vurur kafayı yatar. Beni de takar peşine konu komlu gezdirir durur sonuç o iyi ven kötü. Yani küslük olmasın yaşkı Allah var günah olur dedikce hep bir terbiyediz davranış. Ya sen çağır da gelirim gelmem ben bilirim.
Eltimin kınasından beri böyle 1 gafta önce kına yaptılar tarih bilmiom neymiş elbisem yokmuş ondan çağırmamış ya sana ne bulcam belki mevlüt yapar 3 ayda bir 7 yıllık gelinim bir kere gel demedi
Geçen oğlum dio baba babannem hiç aramıo beni sevmiomu diye. Al oğlum dedi kendin sor oğlum aradı. Ben ne arıcam seni sen arıcan beni dio 3.5 yaşında çocuk ya ara arada bir oğlum ne yapıosun de.
Eşime bişiy desem takıksın anneme dio. Ne takıcam ya benim arayıp sormamam göze batmadın gelinden sayılmıyorum ki
Yaranmak icin kilimi kipirdatmam canim.Tabii masraf edermişim. Ay sana ne ya bulurum alırım giyerim bişiy. Bundan haberi olmayan eltim bana kıskandın da gelmedin mi demedi.hayır davet edilmedim dedim aaa seni aileden saymamışlar mı dedi. Dillere düşürdü yine aynısını yapıo hala gelini her mokun içinde x geldi şunu yaptı bunu yaptı iyi de sen çağırmıon ki dışlıosun. Bende gidip iletişim kurayım buzlar erisin die onca sevmediğim insan sıkıntısına rağmen gidip kalıyorum çağrıyorum vs. Yapmıcam artık
Yeter ya. Hatırlıosan face açtığında da gelinin torunun resmini profil koydu demiş çok kızmış yine aman eşim üzülmesin diye gitmiştim bundan sonra yok yani gitsem bile 1 saat oturup kalkarım işim hiç olmaz
Kız napcan gidip,benimki çağırmasın diye dua ediyorm:)D. Gaz değil de elektrik sinir bozucu en çok 72 gelirdi.
Selam kızlar.
Ay dertleşeyim biraz.
Eşime sinir oldum çok fena. Ona çatıcam da işte işi uzadı.
2 gündür rüyalarımda kv ile uğraşıyorum.
Ay ne zaman görsem sinirim zıplar.
Eşime de dedim kabus gördüm bir kalabalık vardı yengenler halanlar benim elti vs dedikodumu yapıolardı kv diğer torunu için çok seviyorum zeynep inkini hiç sevmem diodu dedim. Eşim dedi taktın hu ara yine anneme.
Neyse işe gitti telime çağrı attı. Ay dedim yeni kapıdan çıktı be oldu acep
Aradım ne oldu dedim annemi arıcaktım dün mevlütü vardı ya dedi.
Benim mevlütten haberim yokki dedim. Geçiştirdi eşim. Sinirimden de mesajı döşedim Yani çok mu zor gelin sende gelirmisin demek. Neymiş biliomuş gitmeyeceğimi yani belki kalkıp gidicem sonra düşündüm çarş. Eltimin izin günü kesin onu çağırdı ve o gün yaptı. Demekki rüyam gerçekti. Belki dille söylemedi sevmiyorum diye ama içinden geçirdi bu da bana malum oldu
Ahh be iyi niyetliyim bende arkadaşlarla oğluma doğum günü yapcaktık gelir kalır söyle 3 5 gün kalsın annen diyorum. Çağırmıcam d. Gününe falan davetsiz gelirse gelsin. Her mevlütünü saklıyor sırf diğer geline yaranmak için bir seferde bana de canım gelcen mi diye. Tövbe yani kafamdan neler geçiyorda dilime vurmuom.
Yuh eltinin kınasına çağırmadılar mı?İstersem pijamayla gelirim ona ne ki?İllaki bulunur giyilcek bisy.Resmen inadına yapuyor kvden seni kızdırmak için bence.Hic yüz verme cnm.Aramam ben olsam.Valla lelli eltim 40 yılın başı gider gittiğinde de vurur kafayı yatar. Beni de takar peşine konu komlu gezdirir durur sonuç o iyi ven kötü. Yani küslük olmasın yaşkı Allah var günah olur dedikce hep bir terbiyediz davranış. Ya sen çağır da gelirim gelmem ben bilirim.
Eltimin kınasından beri böyle 1 gafta önce kına yaptılar tarih bilmiom neymiş elbisem yokmuş ondan çağırmamış ya sana ne bulcam belki mevlüt yapar 3 ayda bir 7 yıllık gelinim bir kere gel demedi
Geçen oğlum dio baba babannem hiç aramıo beni sevmiomu diye. Al oğlum dedi kendin sor oğlum aradı. Ben ne arıcam seni sen arıcan beni dio 3.5 yaşında çocuk ya ara arada bir oğlum ne yapıosun de.
Eşime bişiy desem takıksın anneme dio. Ne takıcam ya benim arayıp sormamam göze batmadın gelinden sayılmıyorum ki
Bende aksam yaptım kek,portakallı.Günaydın
Hayırlı Cumalar
Şuraya yemegi olan bir lelli cizelim.
Bugun uyumicam gece cok zorlaniyorum uykuya dalamiyorum deli gibi dolaniyorum.
Esim sabah aksam nasil uykuya daldin diyor.
Gece zaman gecmiyor uyku gelmeyince.
Aiy sorma tırlatiyordum tesbih ceke ceke zor uyudum dedim.
Sabah uyuyorsun ondan oluyor diyor.
ee napim sabah sabah geri yatiyorum
Isimi erken yapicam bugun ogleden sonra yokum malum.
aksamda olmicam evde.
Dün kekleri pastalari nasil yedi benim erbaslar.
Esim keklerden yanina aldi sabah giderken.
Aiy yensin ziyan olmasinda özeniyorum soyle kavanozda kurabiye sakliyorlar.
ya da birine gidiyorsun kek falan oluyor.
Börek acma buzluga koyuyorumda kek kurabiye cok durmaz bizde.
ertesi gün biter.
Bir de kardesim falan tirtiklar ugrayinca.
Un yine eror veriyor az kaldı
o da eksik listesine eklenecek
Namazimi kıldım Mübarek gün yüzüsuyu hürmetine Rabbimdem istedim.
Allah gönlumuzdekini versin insAllah.
oyy kuzu ya isten gel bi de hamis hamis ugras.Günaydın kızlaar
Hayırlı cumalar
Aksamdan beri mutfaktayım valla öğütüyor benim adam.
Dün menemen yaptım ,taze fasulye konservesi actm kociye.
Bana da pırasa vardı.
Domatesli makarna cektı cnm.Buzlıktan yazdan domateslerimle sos yaptım hemen.Makarna haşladım.
Menemeni yedi,fasulyeyi yedi.Tam kalkck artık.
Esim domatesli salçalı sevmez makarna normalde.Domatesli yine biderece de salçalı hic sevmez
Aa makarna mı yaptın dedi.
Dedim domatesli sen sevmezsin.Yoo yerim dedi.Onu da gömdü.
Masayı topladım.Yogurt mayaladım.
Kek attım fırına.
22.00 a geliyordu çıktım mutfaktan.
Dus aldm
Avlu yu izlerken kek pisti,2 dilim yedim.
Uyumusuum zaten sonra.
Bugun annemdeyiz.Yemek yapmadım.
Babamın dogumgünü.
Hediyesini alcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?