Benim oglanda öyle bir de sınav stresimiz var.İyi geceler herkese..Çoktandır yazmamıştım, bi slm vereyim dedim,tatil de bitti gitti yahu..Oğlumla tatil bitti diye depresyondayız
Topiğimize hoşgeldinizGünaydın kızlar bende aranıza katılmak istedimseverek takip ediyorum topiği
HoşgeldinizGünaydın kızlar bende aranıza katılmak istedimseverek takip ediyorum topiği
Gönlünce olsun canim hersey.Selam canlar . Sizi çok özledim Ben iş değiştirdim. Yeni işime adapte olmaya çalışıyorum. Herşey istediğim gibi gidiyor şuan. Sadece maddi sıkıntılar oldu son dönem.. Maaş almaya başlayınca herşey yoluna girer inşallah Sizler nasılsınız
Canim böyle seyler malesef cabuk yayiliyor.Aksm kvdeyi aradık sorduk ,en sevmediğim görümcem yumurtlamış
Bebek sevmeye gelmişler ona ağzından kaçırdı dedi.
Agızdan kaçırma dedikleri de su;Bebeği severken bizimki kıza demiski sırada Zeyneplerin var onu sevcez demiş!
Bu nasıl bir ağızdan kaçırma bilemedim yani.Bile isteye söylemiş.
Amcasının oğlu varmış kocinin odada oda duymuş.
Esim cok kızdı,biz bilemezmiyiz söylemeyi dedi.Sülaleyi toplayıp basın açıklaması yapsaydınız dedi.
Haklıyız yani.Hopörlörde konuşuyor.Lafı değiştiriyor kvde.Kontrıol nezman diyor?
Bende tmm uzatma diye işaret ettim.Olan olmuş.
Ama lafımızı sokcaz.Cinsiyeti söylemicem size dicem.
Ben bebek iyi mi ?diye düşünmekten kabuslar görüyorm.
Daha kontrolüme girmemişim,sülaleye duyurmuslar
Üzerime vazife mi benim diye sormayınca insanlar kendineCanim böyle seyler malesef cabuk yayiliyor.
Kimse dusunmuyor malesef canım.Üzerime vazife mi benim diye sormayınca insanlar kendine
Hayırlısı artık.
Bu da bize ders olsn.
Bunlara bisey söylenmicek bidaha
Kedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş ya o hesap olmuş onların ki kuzuAdama ayakkabiyi satmadim 5tl 5tl teklif yollayan baska biri daha vardi icine oturmus ayakkabinin altina bu ayakkabi boynerde 289tl oradan alin yazmis.
evet 289tl ama cocuk ayakkabisi
kucuk numaralar yani
Allahim alamayincada cirkinlesiyorlar enteresanlar ya.
kız kendi 2.yi gec doğurdu diye 7 ay sakladı.Kimse dusunmuyor malesef canım.
Kendi bebeleri olmadigindan yaymasi kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?