Küçük Düşün Büyük Olsun!

Otomatik araç gerçekten özel bakım istiyor,bizde bakmıştık alırken esim dedi 3 yılda bir 0 lıcan arabayı garanti bitince sansuzamn iner al basına belayı dedi
Düz vites bizimki.
benim zaten hevesim yok.Ben metrocuyum.TAksyle bile daral geliyr bana dur kalk:)
Bigün alırsa otomatik kullanırım.
Sehir ici trafiğinde düz vitesle ugraasmam ben vlla.

Merhaba canım, öncelikle inatlaşmamak gerekiyor, özellikle 2 yaş civarı inatlaşmak karakter haline gelebiliyormuş, oğluş 2 yaşında ve iştahlı bir çocuk değil, bakıcı da fena yemiyor ama bana nazlanıyor sanırım, ben de mama sandalyesine oturtup bi aktivite bulmaya çalışıyorum, kitap bakıyoruz resim yapıyoruz bir sürü oyun uyduruyorum o sırada yediriyorum. Bazen de kendi yemesi için teşvik ediyorum kaşığı çatalı veriyorum,et balık gibi şeyleri çöp şişleri kırıp veriyorum batırarak yiyor. O an yemiyorsa zorlamıyorum aradan biraz zaman geçince tekrar deniyorum, sinirlenince hissediyorlar, daha da inatlaşıyorlar. Sakin kalmaya ve keyif almaya bak canım oyunla falan.bizim 1 saat sürüyor belki ama en azından bir şeyler yemiş oluyor, bir de yoğurt sever oğlum, yoğurtla karıştırarak ya da bir yemek bir yoğurt şeklinde veriyorum. Çocuk gelişim uzmanı şey demişti zorla yediği 10 kaşıktansa gönüllü yediği 2 kaşık daha iyidir

kesinlikle çok rahat
düz istesem sürerim ama işime gelmiyor :):)
benim ki otomatik,eşimin arabası düz vitesti
malum işler ters gidince eşimin arabayı sattık
tek arabaya kaldık
hafta içi ben işe gelirken kullanıyorum
hafta sonu gezmelerde eşim kullanıyor :)
şanzumanı iyi olan az araba var zaten
çok şükür 5 yıldır kullanıyorum sorun o anlamda yaşamadım
ama akü bitti veya perdesi bozuldu vb. şeyler
ne yapalım arabasızlıkta çok zor
ben çok alıştım,yani ihtiyaç oldu
oğlanı okula bırakıyor alıyorum, işe gidiyorum
herşey güzerkah üzeri.
allah sağlık versin herşey gelip geçiyor

Aynen cnm,sağlık olsn gerisi hallolur.

Çaycının gelini 3ye hamileymş
İlki 2 yasında 2. 1 yasında simdide 5 haftalık hamileymiş.
Anammm dedim ne cesaret kız sendeki dedim.
Benim anam ağladı 3 aydır bulantıdan.
Büyük konusmıyım,sağlıcakla kucağımıza alalım da kapadım ben bebek konusunu diyorm
Yas zaten 32 olmuş,ortaya çıkana kadr bebe 35 olcam.:)
Allah herkese sağlıklı doğumlar,evlatlar nasip etsin.
Ama kocama söylesem kesin der,sen nazlanıyorsn diye

ouf kafam kazan yine.
Allahim saat 11 de geldi biri otekide 1 de geldi aksam 10da gittiler teee.
Laf olsun torba dolsun iste lak lak.
cay fasli.
sonra kahve ictik
aksam yemegi baya acik büfe oldum.
Esimde aksam maca gitti.

Oglum sukurler olsun iyi ama kursada goturmedim iyice dinlensin dedim.
Ilaclarini verdim doyurdum.
Sabah eve yemek yapip arkadasima kahvaltiya gecicem.
Aksamda teyzeye gidicez.
Hala alisveris yapamadim.
vaktimde yok yapmaya.
Hafta sonuna kaldi alisveris.

Valla kizlara dedim alin yapin mutfak orda kahveyi falan onlar yapti.
Mutfagida biri topladi.
Hizmetde etmekle ugrasmim da artik.
yapmisim hazirlamisim.
mutfagimi topladi kucugu saolsun sabah yemegimi kesin yapmam gerek ne yapcam ben yea.
Simdiden karar verimde sabah uygulim

O kadar doğru yapmışsınız ki birde bu ara evde de ortamı çok değişti talan değil çok inatlasiyirum çünkü bana da çok baskı yapıyorlar açlıktan ölecek olmeyecek kadar yiyor kolları zayif bir çocuk hiç mi açılmaz gibi söylemleri duydukça çocuğa baskı yapar oldum bana kalsa çokta sorun yapmıyorum hani çok zayıf değil çok şükür zihinsel bedensel hiç bir sıkıntısı yok senede bir kere anca hasta olur gel gor ki bunu büyüklere anlat anlatamıyorum bu konuda gerçekten çok doluyum bir gün nasılsa büyüyup yiyecek diyorum artık

Ay benimde böyle bir yakınım var 25 yaşında 5 yıllık evli 4 çocuğu var 4 ude sezeryan doğum tabi ki karışmak haddine değil ama hangi devirde yaşıyoruz önlem her türlü alabilirsin evet belki 4 çocuğun olsun istiyorsun ama bir ara ver yani bu nedir vallahi ben tek çocuğa bile hem maddi hem manevi zor yetiyorum önemli olan çocukları büyütmek değil güzel yetiştirmek iyi bir gelecek vermek yani hele de bu devirde 4 çocuk çok zor üç tane bez takan çocuk var şimdi maması falan yok anam büyük konusmayim ama ben cildirirrim herhalde

Hep yanında değiller de mi, bizde de misafir varken pek yemek istemiyor oğlum, boşver sen başkalarını, başkaları için çocuğuna yüklenme, onlar bizim kıymetlilerimiz, geçen 18 aylık bir çocuk gördüm maşallah baya büyük duruyordu yanında babaannesi vardı, koşturmaya çalışıyordu 20 kg dedi, o da koşmak istemiyor yavrum, çocuğa yeme demek daha zor İnan, obezite artıyor. Sağlıklı olsun da biraz zayıf olsun nolacak. Benim oğlum da minyon napalım

Kaç yaşında bu arada

Büyuk cesaret

Yok hep yanımda değiller aynen öyle çocuğun tombisi değil sağlıklısi makbul ama onlara anlatamıyorum bu durumu pes ettim artık konuşup dursunlar

Hasta cocugun var ya,iyi yere dükkan açmışlar valla
Ayıp artuk

Kuzu o nasıl kahvaltıya gelmekmiş öyle:)

Bence o yürek yemiş:)

Ay ne bilim millet cesur herhalde diyorm.
25 yasında 4 çocuk.Allah bagıslasın da ne gerek var.
Evliliği gebelikle ,doğumla geçirmişsin zaten.
Adamla çocuk yaparken görüşüyorlar herhlde töbe töbe
Ben maddi olarak da manevi olarak da yetemem .
Suan 3 aylık hamileyim,büyük kalemlerin hepsi hazır.Puseti,otokoltuğu,anakucagı,beşiği .Hastane cıkısına kadr almış kardeşim simdiden.Ama onla bitmiyrki ruhen yetemem bikere.
Allah yardımcıları olsn valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…