Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli lellim
mutfak dolaparının iç dış silme işini yapacağım
bir tavsiyen var mı?
ben normalde yağ çöz sıkıp siliyorum
ama daha pratik ve güzel sonuç hangisi olur?
canim bulasik mak. tableti guzel temizliyor.
suda eritip kullan canim.
yoksa sicak su yap bulasik deterjani koy onunla sil sonra durula.

21haftaya girdim ilk kez paylastım dun ınstagramda.iş yerımde her gun gordugum arkadaslarım bıle 3aydan snra ogrendı ben de sana katılıyorum canım erkencı olmak cokta ıyı degıl

21haftaya girdim ilk kez paylastım dun ınstagramda.iş yerımde her gun gordugum arkadaslarım bıle 3aydan snra ogrendı ben de sana katılıyorum canım erkencı olmak cokta ıyı degıl
Ben soylemek istemedim esim ofiste soylemis.
sonra ben doktor sormak icin arkadasimi aradim ona anlattim boyle boyle dagilmisti.
Cok pismanim keske doktoruda kendim deneyimleseydim.
Esimde tutsaydi dilini falan.

Bugün kargom geldi internetten 2 rimel 3 ruj bir de garnierin bb kremini almıştım 97.82 tl 3 e böldüm kartı faizsiz.Rujlar göründüğünden koyu geldi neyse artık.

Bugün iş yerimizde staj yapmış öğrenci geldi.İşlemleri ile ben ilgileniyorum benden 2 hafta önce evlenmişti hamileymiş.Geçen geldiğinde sordum hamile misin dedim yok demişti hatırlıyorum.Bugün de 6 aylık hamileyim dedim söylemiştim diyor yok söylemedin dedin.Millet saklıyor cidden.

Sonra da bir müşterim geldi oğlu benden 1 ay sonra evlenmişti.Gelin hamile dedi.Bana soruyor ben de yok dedim :) akışına bıraktım dedim hayırlısı bakalım.Ama ben de hemen söylemicem annemlere söylerim bi

Kombi su akitiyor soğuk su musluğu yılbaşından sinir oldum hergun bisey çıkıyor halıda islandi

Kombi su akitiyor soğuk su musluğu yılbaşından sinir oldum hergun bisey çıkıyor halıda islandi
can sıkıcı seyler servis 80tl geliyor.
Bisiler bozulunca masraf cikiyor.
Bende bozulmasin diye dua ediyorum.
insAllah cok bisi yoktur kiracinin bozuldu gecen ay baya pahaliya patladi annemlere.

Kocam izin vermedıı benımdee:)
5. Ayda paylaşırsın dedi
çocuk ortak mecbur dınlıcem

merhaba kızlar
dün eşim ile ablama alış veriş yaptık
dedik alıyor alamıypr
az da olsa yardımımız dokunsuz
çocugu var insan oğlu canı neler isteme ki

pirzola kıyma sucuk pastırma salam muz çokokrem helva tulum peyniri ezine yeşil siyah zeytin
sıvı yağ zeytinyağ salça armut mandalina bir koli yumurta
gözümü gelen şeyleri aldık

Bereketli olsun canim. Allah kabul etsin.
Afiyet olsun ablanlarada

Allah kabul etsinn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…