Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar

Makyaj süngeri almıştım daha yenilerde bimden. Ama ne oldu ben yıkayınca parçalandı:)

Pekii ben naptım gittim bir tane daha aldım geldim

Çünkü yenilen pehlivan güreşe doymasss
Napam başka alternatif yoktu gratise gidene kadar el mahkum

Kızlar meraba kaç gündür görmedim foruma kayınvalide bende valla hiç rahat degilim herşeye karışıyor deli olcak çocuğun uykusundan sunundan bundan yoğurt mayalama.aya bile tahammülü yok gitsede biran evvel keyfime baksam

Gunaydııınnn
aksam instos cökmus,koci pazardan yaprak almıs yarım kılo,
Kalk dedim sarcaz:)
Etli sarma yaptık bı tencere,saat 22.00 dan sonra pisirdik ,yedik bıde
2 bardaktan yaptım ıcını ama yapraklar buyukmus,ic yetmedı.
Yaprak arttı.
Yalniz ilk sarıs icin bayagı basarıılı sardı benimki:)
Dedim kalanı da yarın aksam sarar difrize atarız:)
Ooo benı sayma zor ismis bu diyo:)Yaa dedim cerez gibi yerken iyi.
Sabahta milföyden pizza yaptım hemen,kahvaltıya ekmeğımız kalmamıs,
Dun markette 25 tl harcadım,
Mılföy,sıvı bulasık deterjanı,domestos,damak cıkolata aldım.
Anam 6 tl olmus damak cik.
Aksama yalnız sarma var:)
Yanına yoğurt.
Eğer gidince kalan pizzaları gömmezse koci pizza var bide:)Yeter.

Gunaydin dun gec çıktık markete yazamadim isler bitmedi 85 tl harcadım marketten küçük şişe sivi bingo tavuk az kiyma az kuru sogan 5 tl di kilosu yarim almisin evdede yarim kadar vardi patates güzeldi ama benim biraz vardı çocukla taşıymasi zor diye almadim az muz tereyag kolonya bi kac bise daha aldim 70 verdim bime girdim bi kaşar peynir aldim aslinda daha alicagim var ama cocukla bu kadar taşıdım kahvaltiya misafir gelicek geceden rulo pasta yaptım büskividen sindi yataktan kalkıp bulasik makinesi toplayıp baslicam hazirliga 10dan sonra gelirler

Ay bide yol vermiyor şoförler nasıl sinir oluyorum caddeden gelices ışıkta yok heryerde elimdekier ağırdı yavaş yırüyor oğlan arabasında almadim en son aldim kucağıma elde torba koşturarak geçtim söverek

Aynen markette pahali cnm soğanı aldim 5 tlydi bugun hal günü 4 e fln düşüyor iyiydi ama arada yumusaklari vardi severek az aldim patates 4 tl idi ama güzeldi bugünde misafirim erken giderse alicam eksikleri o markete cikcam yine meyve bakarim

Suan ınanılmaz sinirliyim,
Arkadasım Gaziantepten mırra fincanı getirmis bana,kız ordan tasımıs özenle.
Gerizekalı mng 2 fincandan birini kırmıs!
Sehır icinde bile tasıma yapamıyorlar ya!
Sikayet yazdımmm!Bosa ama yazdım.

Arkadaş gitti kahvalto cay faslı kahve yanina tatli vardi gitti yarim 4 e geliodu beraber ciktik o minibüsle dönecek diye geçe kalmadı bende çıktım onunla burdaki markete ciktim yine hal günü sözde pirasa 7 bucuktu az çeri aldim yarim ıspanak 1 kilo patates 1 kilo portakal 3 tane elma aldim dün gitmesem bilmiycem çogu ürun sebzede ayni fiyat ama indirim yazmislar kampanya vardi 1 alana ikincisi 1 tlydi beyaz sirke aldim ikisi 5 tl ye geldi toplamda 25 tl verdim yarın da bi a101 yaparim milyoncudan alınacaklar var yarin hava iyi olursa giderim yoksa c tesi giderim artık

Selam
Oğlan evdeydi bugun ishaldi okulada kursada gitmedi.
Sabah biraz geri uyudum.
Esime kizdim bende dun aksam.
Seninle köye gidicez bu sene diyor.
Köyde annesi var zaten hayır gitmeyecegimi biliyor hala gidicez diyor sinir ediyor beni.
Köyun orada gidersin dedim.
Annesiyle buzlari eritmekse amacı cok bekler.
Annesi ayni huyuda davranislarida ben gorusmicem.
Sevmedigim seylere emrivaki yapilmasindan nefret ederim.
Sakasini bile yapmasin.
Konusur konusur susar umrum degil.

Evi supurdum.
Ortaligi topladim.
Karnabahar pisirdim kendime.
Esimin maci var aksam ona hafif bisiler hazirlarim az yiyor mac oldugu gun
oglanada corba yaptim.

Zuhali izlicem azcik.
Camasir asicam bulasik. mak bosalcak.
Hic bisi yapasim yok

Gecmiii olsuuun bacımmm
O nerden cıkmıs kızz anasına gitmekk
Basa mı sarcaz filmi dersin ısrar ederse

Sıvı yağı küçük almistim 2lik var indirimde orkide 4.5 luk vardi 29 tl idi elim doluydu h ici alirim 2 hafta var suresi bide 12li berrak tuvalet kagidi vardi 13.9 di ikincisi 1 tl diyor aksammi iyi midir kullanan oldumu

Geçmiş olsun kuzuya.
Senin kararın net zaten kuzum moralini bozma sen.

Sıvı yağı küçük almistim 2lik var indirimde orkide 4.5 luk vardi 29 tl idi elim doluydu h ici alirim 2 hafta var suresi bide 12li berrak tuvalet kagidi vardi 13.9 di ikincisi 1 tl diyor aksammi iyi midir kullanan oldumu
biryag 5lt 32.90 idi hapy canterde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…