Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm kızlar uyandık 11 gibi kahvalti ettik yayılarak eşim çalışmıyor bugun ev topladim camasit topla kat la yaptim bulasik actim kucuk elektrikle cektim oturma odası mutfagi oğlanı disari cikardim hava acti parka gittik gezdik 1 saat oraya a101 açtılar ilkkes gittik çok ferah milföy patates ekmek 3 bir kahve damla çıkolata vardi kucuk ondan aldim 10 tl ustune elseve sampuan 6.95 di aldim 25 tl toplam verdim sampuanim yarım vardi iyi oldi ordan milyoncudan pecete mandal balkona kürek aldim 6.bucukta oraya verdim bugun harcamam aksama köfte patates istedi esim kiyma vardi buzluktan cikardim

3 tl bozuk attım kenara ayırdığım yer var onlarida biraz toplayıp dolar euro yada bütün tl koyuyom kenara lazım olur diye tl de tutuyorum 200 tl gibi bide 1 aydan fazladir kucuk bozuklari su şişesi. var küçük ondan biriktiruyorum dolsun acarim bise yaparim diyorum

Bereketli olsun

Saol canim çok birşeyin yok kenarda olduğu yapıyorum 1binlira kadar vardi 2 sene önce eşim işyeri acti malesef isleri kotu gitti kapadı hala borcu kaldi biraz benim o parada gitti yerinde konmadisimdi yok diyorum inşallah yine yaparim eşim hiç biriktirme kafasında deil ailecek böyle ler .malesef

Benim ailemde öyle
Esimin aileside öyle malesef.
Bende esime surekli biriktirelim diyorum.

Annemin evini supurdum.
Bulasik mak. bosalttim
mutfak dolabinin dis kapagini sildim.
Kendi evimi supurdum.
Toz aldim.
Erbaslar gelir simdi.
Buyuge yemek veririm
Kucuk aldirir zaten bisi.
Cay demlerim falan derken günde biter artik.

Selamlar bugün annemle kuzenime gittik.Teyze kızıma.Ağda yaptırdım 100₺ verdim durumu iyi değil almıyor bir de.Masaya bıraktım.Giderken evden sucuk,salam, dardenel ton 4 adet.3 paket makarna, çocuklara nesguik, buzdolabı poşeti,72 ki fair bulaşık deterjanı, tuvalet kağıdı 6 lı kağıt havlu, çikolata, bulaşık süngeri, 6 adet gözleme buzluktan, gene buzluktan 2 poşet fasulye, 1 poşet dolmabiberi, diş macunu, 1 kutu da şeker götürdüm.2 tepsi de un kurabiyesi yapmıştım geceden çocuklara götürdüm.Evde ne bulduysam koydum.Marketten de muz, elma salça kıvırcık limon kağıt havlu aldım 55₺ verdim.Annem de doldurmuş poğaça, reçel pekmez, yoğurt, süt, tarhana, konserve fasulye, düğürcek 4 torba da öteberi koymuş.Kısır yaptık yedik .Bir süre gider bunlar onlara.akşam eşim geldi aldı bizi.Marketten alışveriş yaptık biraz 138₺ markete verdim.kuaföre gitmek yerine ona yaptırıp Ağdayı parasını ona veriyorum harçlık yapar.

Yarın akşama da dayımın Kızı ve eşi gelecek yarın evi toplar hazırlık yaparım annem de gelecek yardıma.

Günaydınn
Oglumun dolgusu hava aliyor agrisi var
Cocuk resmen eror veriyor her gun bisi cikiyor.
Gece uyumadi uyuyamadim bende.
Agri kesici, karanfil, aspirin , gargara hepsini denedik.
Sislik var sanirim iltihap yapti.
Bugun dishastanesine bi gostericez.
Yarin sinavi var.
Baska curugu varsada bi baktirip yaptirim erkenden onlem alalim.
Ben goremedim curuk ama bazen ictende curuyebiliyor.

Uyudu biraz agri kesicinin etkisiyle bizde kahvalti ettik esimle.
Ahh cocuklar hasta olmasin ya kiyamiyor insan.

Napcami sasirdim ne koysam napsam.
Muhtemel antibiyotik kullanacak iltihap icin.

Bugun pazara cikarmiyim bilmiyorum.
Hic cikasim yok hafta ici diger pazara gitmistim.
Yine hafta ici oraya giderim olmazsa.
Biraz ortalik toplar temizlerim.

Çok geçmiş olsun dis ağrısı kadar berbat bir ağrı yok gerçekten o kadar iyi bilirim ki insanın bütün kemiklerini sizlatir biz büyükler bile dayanamazken çocuklar nasıl dayansin

Çok geçmiş olsun lelli
Umarım ağrısı hemen geçer

Çok geçmiş olsun dis ağrısı kadar berbat bir ağrı yok gerçekten o kadar iyi bilirim ki insanın bütün kemiklerini sizlatir biz büyükler bile dayanamazken çocuklar nasıl dayansin
Çok geçmiş olsun lelli
Umarım ağrısı hemen geçer
Allah razi olsun olsun kızlar
Valla bende dusup bayilicam artik.
Uykusuzluk bi de anneme çık in evi topla oglani nazla.
Acile gittik sislik oldugu icin ilac kullanacak dedi antibiyotik verdi.
hafta ici gelin bir rontgen cekip dolgunun durumuna bakip yenileyelim kanal tedaviside gerek olabilir belki dedi.
Randevu almam gerek doktor cok tatliydi ona almaya calisicam.
Tatli dilli olmasi iyi oglum geriliyor sakinlestirir her doktor malesef sakin yaklasmaya biliyor.

Hemen eve geldim oglana ilaclarini icirdim.
Mutfagi topladim.
camasir katladim.
Simdi yemege giriscem.
Annemede cikip bir bakim onada ne babam ne kardesim yardim etmiyor.
Bari mak. bulasiklari dizin yahu.
Yeminle gamsizlar.
Kıyamiyorum iste.

Erkekler hep öyle benim esimde hasta olsam bisey yap desem kimildamadi bile Ama.kendi hasta olsa olum hastası gibi ay oy eder inler uç gündür hasta istemediği şey kalmadı benden şunu yap et sur koy

Oglanin disi yine azitti.
Ilac etkisi gecince basliyoruz.
Nöbetteyim.
Allahim sifa ver yarabbim.
Napcami sasirdim oturup aglicam.
Duzenli veriyorum ilaclarinida.
Ilac icmekden mafoldu kuzum.
Sınav haftasi bu haftada Allahim sen yardim et.
Insanin elinden birsey gelmemesi cok kotu bisi.
Yani elimden geleni zaten yapiyorum ama malum etkisi gecince basliyor.

Hic keyfim yok 2-3gundur

Rabbim şifa versin kuzuya.
Biran önce iyileşsin. Sınavlarıda çok güzel geçsin İnşAllah.

Ayy ne guzel olmuss Berenn Allah kabul etsin

Gecmis olsunn bacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…