- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Hiziniza yetisilmiyor maşallahyarin acma yapicam cok sevdigim ablamla goruscez o cok seviyor ona veririm 1 tepsisini.
Oyhss. yarina yemekde kalmaz yemekde yapmam lazim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiziniza yetisilmiyor maşallahyarin acma yapicam cok sevdigim ablamla goruscez o cok seviyor ona veririm 1 tepsisini.
Oyhss. yarina yemekde kalmaz yemekde yapmam lazim.
ayy sicak tut kendini havalar cok fenaKizlar bende çok hastayım oğlumu bile doyuramadim yatakta yatıyorum böbreklerin sanciyor resmen sabahladim bu gün rabbim hasta olanlara tez şifa insallah
Çorap bile giymezsem böyle olur kendime kızıyorum havalarada güven olmuyorayy sicak tut kendini havalar cok fena
canim valla bu ara acayip kosturmaca yogun gun nasil bitiyor hafta nasil bitti hic anlamiyorum.Hiziniza yetisilmiyor maşallah
Bugun ciddi soguktu ama usudum.Çorap bile giymezsem böyle olur kendime kızıyorum havalarada güven olmuyor
Vallahi çok enerjiksiniz ben olsam yetişemem kaplumbağa gibi maşallah maşallahcanim valla bu ara acayip kosturmaca yogun gun nasil bitiyor hafta nasil bitti hic anlamiyorum.
Bir de esimle ayri oglumla ayri disciye gidip geliyorum.
Gelen giden, nikahlar var simdi, bebek ziyareti, hasta ziyareti valla kosturmaca hep.
Benim kombi kapalıydı açtım çok soğuk bizim ev bile oğlumun ayaklarında çorap var donmus yinede Mart kapıdan baktirdi resmen aman sizde dikkat edin evin hanımı hasta oldu mu tüm iş güç aksıyorBugun ciddi soguktu ama usudum.
Bende abdest sebebiyle corapsiz geziyorum(useniyorum cikar giy cikar giy) bu sefer benimde kasıklarım agrıyor.
Ayaklarim asla ısınmıyor
Kuzu bizimki yavruyken durmazdı kafeste.Sürekli dışarıdaydı hatta yemek yemek için bile içeri girmezdi.Pet şişelerin mavi kapağına(kırmızıdan hiç hoşlanmaz:) ) yem su koyup kafesinin üzerine koyardım aç kalmasın diye.T thesekreterAmarylliss kizlar sizin kuslar duruyor mu kafeste.
Bizimki asla durmak istemiyor bizde kiyamiyoruz.
tüm gun disarda.
bizimle uyaniyor bizimle uyuyor resmen.
kirletiyor heryeri ama cok vuruyor kafesine cikmak icin surekli ilgi cekmeye calisiyor.
Ben koysam esim cikariyor.
sabah hemen esim cikardi kiyamiyor o da.
Ben disarida gitsem sokmuyorum artik kafese kapisini aciyoruz kendi odada takiliyor.
Yahu ezicez diye odumuz kopuyo yerlerde uyiyakaliyor kacmiyorda yaninda geciyoruz falan.
Aiy cok seviyorum bi tatafdan da azicikda kafesinde dursun ezilcek kirletmesin falan istiyorum.
Satan adam sizi seviyor sizinle vakit gecirmek istiyor demek bu guzel bisi demis.
Valla cnm benimkide çıkınca girsin istemiyor koltuk üstlerine pisliyor kafesi açık bırakıyorum girmiyor ben odadan çıkınca bi bakıyorum bi ayak dışarda yiyip beni görünce geri kaçıyor dışarı çocuğun oyuncaklarla taktı bu ara yerde gördüğüne tak tak yapio topu yuvarlıyr ama oğlum istemiyor bırak diye kızıyorT thesekreterAmarylliss kizlar sizin kuslar duruyor mu kafeste.
Bizimki asla durmak istemiyor bizde kiyamiyoruz.
tüm gun disarda.
bizimle uyaniyor bizimle uyuyor resmen.
kirletiyor heryeri ama cok vuruyor kafesine cikmak icin surekli ilgi cekmeye calisiyor.
Ben koysam esim cikariyor.
sabah hemen esim cikardi kiyamiyor o da.
Ben disarida gitsem sokmuyorum artik kafese kapisini aciyoruz kendi odada takiliyor.
Yahu ezicez diye odumuz kopuyo yerlerde uyiyakaliyor kacmiyorda yaninda geciyoruz falan.
Aiy cok seviyorum bi tatafdan da azicikda kafesinde dursun ezilcek kirletmesin falan istiyorum.
Satan adam sizi seviyor sizinle vakit gecirmek istiyor demek bu guzel bisi demis.
bezdirdi her gün çıkaramıyorum artık p yüzden dışarı çıkınca saliyorumAy ayni bizim ki kapaticaz onu diye ac geziyor resmen.tr
Valla cnm benimkide çıkınca girsin istemiyor koltuk üstlerine pisliyor kafesi açık bırakıyorum girmiyor ben odadan çıkınca bi bakıyorum bi ayak dışarda yiyip beni görünce geri kaçıyor dışarı çocuğun oyuncaklarla taktı bu ara yerde gördüğüne tak tak yapio topu yuvarlıyr ama oğlum istemiyor bırak diye kızıyorbezdirdi her gün çıkaramıyorum artık p yüzden dışarı çıkınca saliyorum
Insallah birakir ya boylede cok oluyor.Kuzu bizimki yavruyken durmazdı kafeste.Sürekli dışarıdaydı hatta yemek yemek için bile içeri girmezdi.Pet şişelerin mavi kapağına(kırmızıdan hiç hoşlanmaz:) ) yem su koyup kafesinin üzerine koyardım aç kalmasın diye.
Hizmette sınır tanımam
Ama biraz büyüyünce dışarı çıkmayı azalttı. Şimdide çıkıyorda eskisi kadar değil.
Aynı bizimkide öyle canım bi gözü dışarda yiyo yemini içeri kapatınca hem susamış hemde çok aç oluyorAy ayni bizim ki kapaticaz onu diye ac geziyor resmen.
sey ogrenmis gagasina aliyor yemi kapinin esiginde yiyor kapatmayalim diye ya da kuyrugunu disarida birakiyor kapamayalim diye.
kac defa gizli izledim kapinin arasindan biz yokken gayet girip yiyor aklini sevdigim.
Ay simdi dizimin dibinde uyuyor gir de uyu iste kafesinse rahat rahat yok
Yerde uyuklaması falan çok tatlı yaInsallah birakir ya boylede cok oluyor.
bende avucumda yediriyorum sulugu elimde geziyorum.