Selamlar kızlar
Sabah içime temizlik aşkı geldi:)
Gardolabını indirdim. Sildim.
Kullanmadığım kıyafetleride attım ohhh ferahladım hafifledim valla:)
Evide süpürdüm sildim.
Atılacaklara mutfaktan devam etmek istiyorum.Amma velakin annemden veto yerimEn iyisi oturim ben:)
Bu arada altın yine artmış yahu
Çeyrek 406 lira olmuş
Fiziki biriktirmek güzel oluyor seviyorum ama bazıları çok fark koyuyorlar.Dün çeyrek baktım 420₺ idi
çok geçmiş olsun bende 2 haftadır reglm hatta geçmiş bile olabilir gözüm korktu şu anEşimin dayı Kızı 2 yıldır ayda 20 gün regl oluyormuş gitmemiş doktora saf kız.Kuzeni kızmış da gitmiş rahim kanseri çıktı daha 38 yaşında falanİlaç tedavisine başlıcakmış kızın annesi de göğüs kanseri tedavi görüyor 1 yıldır.Daha annesine diyememişler.Rabbim şifasını versin.Benim de başım dönüyor bir süredir haftasonuna nörolojiden randevu aldım gideceğim inşallah bişey çıkmaz.
Of cok gecmis olsun BerenEşimin dayı Kızı 2 yıldır ayda 20 gün regl oluyormuş gitmemiş doktora saf kız.Kuzeni kızmış da gitmiş rahim kanseri çıktı daha 38 yaşında falanİlaç tedavisine başlıcakmış kızın annesi de göğüs kanseri tedavi görüyor 1 yıldır.Daha annesine diyememişler.Rabbim şifasını versin.Benim de başım dönüyor bir süredir haftasonuna nörolojiden randevu aldım gideceğim inşallah bişey çıkmaz.
Çok geçmiş olsun rabbim mübarek aylarda şifa versinEşimin dayı Kızı 2 yıldır ayda 20 gün regl oluyormuş gitmemiş doktora saf kız.Kuzeni kızmış da gitmiş rahim kanseri çıktı daha 38 yaşında falanİlaç tedavisine başlıcakmış kızın annesi de göğüs kanseri tedavi görüyor 1 yıldır.Daha annesine diyememişler.Rabbim şifasını versin.Benim de başım dönüyor bir süredir haftasonuna nörolojiden randevu aldım gideceğim inşallah bişey çıkmaz.
çok geçmiş olsun bende 2 haftadır reglm hatta geçmiş bile olabilir gözüm korktu şu an
ama benimki zaten düzensiz şu an tam oldum normaldir yani heralde
Amin teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun rabbim mübarek aylarda şifa versin
Of cok gecmis olsun Beren
Rabbim acil sifalar versin her ikisini de tez vakitte
cok gecmis olsun uzun ve sık kanama riskEşimin dayı Kızı 2 yıldır ayda 20 gün regl oluyormuş gitmemiş doktora saf kız.Kuzeni kızmış da gitmiş rahim kanseri çıktı daha 38 yaşında falanİlaç tedavisine başlıcakmış kızın annesi de göğüs kanseri tedavi görüyor 1 yıldır.Daha annesine diyememişler.Rabbim şifasını versin.Benim de başım dönüyor bir süredir haftasonuna nörolojiden randevu aldım gideceğim inşallah bişey çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?