Küçük Düşün Büyük Olsun!

Dün çeyrek baktım 420₺ idi

Gunaydınnn
Dun kardesıme gittim,
A101 de 25 tl harcadım.
Scocth brite 2,li bez 4,95
1 kutu kıza gofret aldım 10 lu 6,95
Pamuk,kayısı yağı falan aldım,kenton damla cık,2,25 ti uygundu cok aldım,
Pastaneden 25 tl kuru pasta aldım.
Yemeğe kaldık salmadı kardesim.Doncektim aslında.
Koci gelince buyuk esyaları yukledik arabaya, ana kucağı,puset,
annemin eve gitcek banyo kuveti vardı.
2 elbise aldım
1 tanesi Alt ust takım Millanın Cağla sikel koleksiyonundan.Gözum vardı onda:)
1 tane de siyah elbise.Onu cmrtsi sözde giycm.
Etiketi ustünde elbiseler var hamileyken almıs,giymemis,Dedim lazım oldukca alırırm:)
Aksam yemegim yok yalniz:)
Tarhana yapcm,bide mantı haslıcam galiba.
Bide migren vurdu sabahh
Ölesim varrr

Metro 2,55 tl olmus,
2,30 du geecen hafta bindim,
Valla ban yersem yiyim ama emeği gecenlerın boğazından gecemesin insallhhh!
Bu ne ya ?asgari ucretli ayda 200 tl yol parası verse?Neyle gecincek adamlar?!
Benim ev yakın arada biniyorm,2-3 vesaitle ise giden insanlar var.
Allah yardımcıları olsun.

Selamlar dün kuaföre gittim komple ağda 100₺ verdim kuzenimin çalıştığı yere.Evde yap sana kalsın hepsi dedim dükkanda yarı yarıya alıyor ağda ısınmasında sıkıntı oluyor kuaförde yapalım dedi.Kendi bilir.Annem de saçını boyat kuaför para kazansın diyor saçımı kahve rengine boyattım bir de kestirdim 50₺ de ona verdim 150 kuaföre gitti.

Akşam eşimle alışverişe gidecektik.Annesini aramış onlarda alışveriş merkezindelermiş eltimlerle . Biz de gittik eşimle biraz oturduk saat 21:00. Onlar yemişler kalkıyorlardı küçük kız ağladı Amcamlara gidelim diye.Onlar da diyor onlar yemek yiyecek alışveriş yapacak kızım gidemeyiz diyorlar ben de dedim bizimle kalsın biz bırakırız eve.Önce yemek yedik 79₺ yemek kartımdan ödedim.tabi saat 22:00 oldu alışveriş kaldı Kızı eve bıraktık neyse çocuğun gönlünü yapmış olduk bugün perde taksiti öder alışveriş yaparız

Eşimin dayı Kızı 2 yıldır ayda 20 gün regl oluyormuş gitmemiş doktora saf kız.Kuzeni kızmış da gitmiş rahim kanseri çıktı daha 38 yaşında falan İlaç tedavisine başlıcakmış kızın annesi de göğüs kanseri tedavi görüyor 1 yıldır.Daha annesine diyememişler.Rabbim şifasını versin.Benim de başım dönüyor bir süredir haftasonuna nörolojiden randevu aldım gideceğim inşallah bişey çıkmaz.

çok geçmiş olsun bende 2 haftadır reglm hatta geçmiş bile olabilir gözüm korktu şu an
ama benimki zaten düzensiz şu an tam oldum normaldir yani heralde

Of cok gecmis olsun Beren
Rabbim acil sifalar versin her ikisini de tez vakitte

Çok geçmiş olsun rabbim mübarek aylarda şifa versin

Slm kızlar çok yoruldum oglusun yazdıklarını çıkardım eşimin kuzeni oğlunun kıyafetlerde vermişti yepyeni şeyler aldim valla onların da büyüklerini ayırdım kaldırdım onun dolabı sildim dizdim olmayan iyileri ayırdım kaldırdım 1 poşet vereceğim var eşimle benimkileri ayırdım 2 posette bizim var verilcekler dolap temiz ligi oldu ferahladim 3 4 poset kıyafet git çek yemegim yoktu taze bakla almıştım pazardan onu attim ocaga yanina sarimsaklı yogurt bide makarna pisircem oğlan yemio yemegi simdi dinlenip kahve iciom

Selam kızlar
Ramazan için alışveriş yapacaktım
Ama elzem olanları almaya karar verdim
Bayram dönüşü memlekete gideceğiz
Ardına da izin kullanacağımız için ara ara alırım yine ihtiyaç oldukça şimdi ramazan diye aşırı gaza gelmek istemiyorum

cok gecmis olsun uzun ve sık kanama risk

Selamm bugun baska semte gittik magza gezdik 100tl harcadim kartla cektim.
Rahal beli lastiklik pant. aldim 2 tane 1 tshrt aldim.
Vallahi sacma sapan seyler hep 50-60tl.
magzalarin yanindan gecilcek gibi degil.
Alayim ciksin aradan diye aldim.
Ramazanda hic magza gezmeyi sevmiyorum.
Temmuzda da sicak insanin ust degisi gelmiyor.
Valla semt magzalari boyleyse avm magzalari nasildir kimbilir.
Aylardir avm magzasi gezdigim yok.

Dünden yemegim var.
Oglani kursa biraktim geldim semt gezmesi sonrasi.
Birazdan gelir erbaşlar.
Namaz kıl falan derken aksam oluyor.
Bu hafta yasin okuyamamistim bi huzursuzdum sanki bir kasvet aglama hissi vardı.
Okudum rahatladim.
Her hafta mutlaka okuyorum onceden daha sık okurdum
Ahhh bu vesvese.
uzun bir tesbih duasinada baslamam lazim zira bu ara eskisi kadar cekemiyorum.
Namazlarin arkasindan bi.

ve alisverisi kesmek istiyorum artık.
Kart cok costu bu ara.
Surekli yuklendik.
Ama ah bitse ihtiyaclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…