Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhabalar, ben yeni sayılırım konunun bi ilk sayfasını okudum bir de buraya geriden geldim. İsminizi görünce şaşırdım 3 yıl olmuş, o dönem istediğiniz şeyleri alabildiniz mi acaba
Birikim yaptim biraz
Istedigim yani hayalim dedigim yazlikdi.
Almadim henuz.
Ama cok sukur 60bin tl. cikarabilirim.
Yani gerisini kredi cekerek alabilirim.
Ama suan istemiyorum biraz erteledim bu hayalimi.
Arabamizi degistik.
2 kati fiyata sifir araba aldik.
O da yatirim bizim nezdimizde.

Cok tuhaf bir davet oldu
Teyzeye gidip yemek yaptim sonra aksamda yaptigim yemegi yedim
Kendin pisir kendin ye oldu.
Esim yemek seciyor malum teyzede seviyor benim yemekleri bana kitledi :)
ayy hayatimda hic kocaman tencerelerle yemek yapmamistim teyze az olmasin az olmasin diye diye bi suru yemek yaptirdi.

Ben evde agirlamayacagim esim dediki disarida yiyelim biz odeyelim dedi iyi dedim.
Yarinda öyle disaridayiz.

Bugunluk yemek yapicam.
evi supurdum
camasir astim.
oglani kursa birakti esim.

yorgunum yine yine yine

Teyze hastaydı galiba,
Ona bisey diyemicem de
Benim kocinin tarafta böyle,yemege çağırırlar,sen yaparsın yemeği.
Cağırma ozaman.
Bak aksm görümcemi %100 iftar saati paçanga sararken bulcam:)
sar aksamdan yok.
Noluyo sen masayı kur,öburu salatayı yapsın.
Masayı toplarken yardm et:)
Ne o beni yemeğe aldı.

İki gündür dişe gidip geldim kanal tedavisi yaptı iki dışını bir hafta ağrır dedi şuan agritir orucumda geri kalmak istemedim

Size bisey anlaticam kızlar benim eski binadaki koms.tuturdu eee obur komsuda gelsin sende iftar yapalım diyo bizde de para kalmadı maaşa 10 gün var sadece 80 tl kaldı bende almak istemiyorum malum alışveriş yapılacak çocuk durmuyor artık sonunda söylemek zorunda kaldım elimde yok şuan dedim iftara cagircak diye bide oğlan yaramaz millet lemi ugracam çocukları kendi işimi zor yapıyorum zaten ne diyorsunuz sizce

Benim esim yemek seciyor ve herkesde yemiyor ya teyzenin yaninda da konusmus bulunmustuk önceden ondan istedi sanirim ben yapim.
Ama hazir yemege gitmeyi özledim galiba

Evde pisirecekde bisi yoksa bisi diyemem.
Ama ben olsaydim Bir mercimek corbasi, bi pilav, bakliyat, salata, yapardim.
Zaten yenmiyor ki.
Yani biz sadece corba ve ana yemek yiyoruz.
Dun teyze abartti 4 cesit yaptirdi ama yenmedi ki hep kaldi.
11 kisiydik.
salatayi bile 3 domates 3 salatalikdan yaptim sogan falan doktuk kaldi.

Bu aksam icin corba ve sulu köfte yaptim.
salatamda tamam.
Bende yarin niyetlenicem insAllah.
Bu sene cok guzel geciyor Ramazan.
Ayri bir hazla.
Sanirim namazimin, zikirleriminde etkisi oldu bu duygularima.
Daha severek, daha sabirla geciyor.
Esim dernege gececek bende eltime gidicem tatli yapicaz.
Bu ara cok ust uste gorustuk ama hep bisi cikiyor bir araya daha sık geldik.

Sen o komsuna söyle elimde para yok öbür komsuyla beraber biz sana gelelim diye.nasilmis görsün oda yoktan anlamıyor. Bir atasözü varya tilki kendi sığmaz bir de kuyruğunda çalı sokar diye komsun o hesap bence canım

Valla heaapladim 15 kişi ölüyor cnm illaki birşeyler almak gerekecek çocukta ufak öylede olmaz esimde diyo madem öyle kendi niye çağırıyor çocukla sana yıkılıyor diyo bide obur komsuyi cagircak yanında

Gelsin gelmesin demiyorum cnm da işte ah kendinde gitmek isteyince kabul etmiyor o arkadaş bu fitre verilecek artık annenden borç alıp oyle vercem başka da yok kredi kartı harciycam

Selam kızlar acayip kafam bozuk size anlatayım yorum yapın haklı mıyım haksız mı

Pazartesi akşam eşimle otururken eşim kardeşini aradı konuşuyorlardı falan derken Yiğeni Ayşe olsun Ayşe de yengesi gibi yemeyi seviyor dedi.Telefonu kapattıktan sonra ben de kızdım elin adamına neden böyle diyorsun dedim birden parladı o elin adamımı Kardeşim dedi senin kardeşin ama benim için elin adamı dedim ( eşim kardeşi ,eltim vs herkese çok takılırmış kızdırırmış eskiden millet hep intikam almaya bakıyorlar geçen alışveriş merkezinde bunlarla görüştük biz eşimle geliyoruz kaynım kayınvalideme baskül ailesi geliyor demiş ben evlenince 13-14 kilo aldım) bu olaydan sonra zaten adama kızgınım ne benim yemek yemeyi sevmemi söylüyorsun.

Gitti odaya sonra pazartesinden beri konuşmuyoruz ayrı yatıyor oturma odasında.Dün akşam kuzenimler hayırlı olsuna geldiler sağolsun annem gündüz geldi evi temizledi.Ben de işten 3,5 gibi geldim izin alıp beyimiz arabayla gitti işe cuma günü ben de diyorum misafir gelecek ya su falan lazımdı demekki arabayı ondan aldı alışveriş yapacak.Dün akşam aradım iftar sonrası geleceklerdi çaya annem yoruldu kekle vs uğraşmasın su böreği pasta falan al dedim.Kreşe geldim Ayşe’yi alıyorum dedi tabi ordan elitimi iş yerinden aldı evine bıraktı 2 saat sonra geldi normal gelmesi gereken saatten.Misafirler gitti falan whatsaba bakıyorum eşimin en son girdiği saatle eltimin son görülme arasında 1 dk var.İyice uyuz oldum

Sabah kalktım 8 de baktım uyanmış giyinmiş gidiyor nereye gidiyorsun dedim ben hatamı anlamadan benle konuşmayacakmış nereye gittiği beni ilgilendirmezmiş.Yumurta haşlamış baktım elinde poşet var anladım.Bazen haftasonu işe gidip iş yetiştirmeye çalışıyor yumurtayı da orda yicek.Mesaj atmış ben ona yazdım falan.Giderken gece geç gelicem dedi ben gelme falan diye kızınca.

Ben de annemlerle takıldım şimdi de annemde oturuyorum annem anlamış aramızın bozuk olduğunu ,anlattım ben de.Napsam bu gece burda kalsam mı biraz merak etsin.Köye gideceğiz hayatımda ilk defa köy göreceğim 10 yıldır çalışıyorum ilk defa arife izin aldım annemi de götürcem temiz hava alsın eltim de otobüste yer ayırtmış her sene ailesine gidiyor aynı köylüler.Arabada yer var mı dedi biletini iptal ettirmiş bizle gelecek uyuz oluyorum be kadın rahat bırakın kocamı.

Pazartesi kreşin mezuniyet töreni varmış telde konuşuyorlar yiğeni ile Beren abla da gelsin o gelemez izin alamaz diyor

Haksız mıyım sürekli hayatımızdalar

Esimde suç sürekli yanınızda birazda kullanıyorlar cnm sizi anladigim kadarıyla eşini uzak tut derim

tr_lelli gunaydın lelli kus ruyamda bısey yazıyodun buraya anlatıyosun ben de okuyorum pesınede zaten bebek gelıyo zaten vs gıbı hamıle oldugunu belırtılen bi cumle yazıyosun ben bı an sasırıyorum snra dıyorum ay unutmusum lelli de hamıleydı dıyorum Allahım hayırlara cıkarsın canım senın yazıları okuyunca hep ıcımden bebiş gecırıyorum sana yalan yok ama dün hıc aklımda yoktun ya hadı ınsAllah Allahım hayırlısını versin

Evde mi iftar cnm,yemekliğin varsa evde 2 cesit yapılabilinir.Ben Ramazanda sofra donatmaya karsıyım zaten.Sanırım 15 gündür özel bisey yapmadm.Zaten bereketli oluyor
Taze fasulyeyle pilavla da iftar yapabilmeyi ögrenmeli insanlar artk.
Ama emrivakiye bende sinir oluyorm.
Bu aksm dısarda yapcm kızlarla,3 kisi firar.3 kisiyle iftar yapcm.Kocamla yaprdm evimde miss gibi

Esimde suç sürekli yanınızda birazda kullanıyorlar cnm sizi anladigim kadarıyla eşini uzak tut derim
İstersem 20 kilo alırım elaleme ne hakkaten?
Eltinle arasının iyi olmasından da rahatsızsın cnm sanırm.
Bekarken cok alıstılarsa,aynı sekilde devam ettireceklerini sanıyor bazı insanlar.Halbuki eltinib demesi lazım,evlisin sen artk bizi getir götürle ugrasma diye.
Ama özellikle ilk yıl hep yasadık bunları.
Görümcemin evinde ampul patlasa değistirmeye kocamı cagırırlardı

Günaydın kızlaar
Yeni kalktm
Biseyler atıstırıp kardesime cıkcam
Sahurdan sonra toz aldım,pelusları makinaya attm
Buzdolabının icini sildim
Bi süpürgem kaldı
Aksm icin kociye karnıyarık yaptm
Hava cok güzel,tam temizlik havası valla.

Hayırlısı olsun canım.
Suan dusunmuyorum ama kısmet..
Rüyanda hayirlara vesile olur umarim

Eltin esin kaynin falan aralarindaki iliski iyi olabilir.
Ama kaynin niye cocugunu karisini almiyor.
Ya da eltin gitsin kizini alsin gitsin evine herkesi birilerimi gelip aliyor.
Ne o öyle özel söför gibi.
Ben sevmem.
Ya cok onemli bisi olur, hastalik olur ne bilim yolu ordan gecer ama tuhaf ya.
Bi de esine takilabilirler sana niye takiliyorlar ki.
Senle alaksi ne öc almanin.
Kilo hepimizin takintisi bana deseler bende alinirim.
Bence onlarada belli et .
Yani seninle nasik konusacaklarina dikkat etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…