bana rimel lazim yaw.Günaydınnnn
Güzel pazArlar
Gratis de indirm var kızlar
Ben dusjeli,sampuan stokladm biraz dün
60 tl harcadm
Markette 15 harcadm
Bugun artk yemek yaparım
Etli düğün corbası
Hamur mayalıcam öglen
Pide yapcam kıymalı,peynirli,patatesli karısık
Az az hepsnden
Salata
Ve spuangle yapma planım var
Ben 8 martta aldm,29 tl di maybeline lash sensa.bana rimel lazim yaw.
Bi bakim
suan indirimi varmidir kuzu.Ben 8 martta aldm,29 tl di maybeline lash sensa.
Ck memnunum:)
Var var h.sonu indirimdeydi hersey,suan indirimi varmidir kuzu.
rimelsiz kaldim yahu
bana hangisini aldigini atsana kuzuVar var h.sonu indirimdeydi hersey,
Canım merhaba. Çok sık gelmiyorsun buralara. Merak ettim seni :)Merhaba kızlar. Ben neden ev işlerini yetiştiremiyorummm. Kızımı uyuttum ben de azcık dinleneyim dedim ama dünya iş var yapılacak. Ütü, evi süpürüp silecem, banyo wc yıkanacak, dondurucudan kemikli et çıkardım patatesli haşlama yaparım yanına bulgur salata. Limonata yapmıştım ayran da yaparım inşallah. 120 tl tek kaldı cebimde maaşa da daha var bakalım inşallah bayram öncesi yatar.
bana hangisini aldigini atsana kuzu
Merhaba. Ben bi aralar çok sık yazardım hep buralardaydım. Doğum yaptım iş değiştirdim derken ciddi masraflar maddi sıkıntılar olunca pek uğrayamadım:)Canım merhaba. Çok sık gelmiyorsun buralara. Merak ettim seni :)
Cokk geçmiş olsun kuzuyaKızlar çok bitkinin dün geceden beri oğlan hasta ishal ateş devam ediyor şuan ayakta salliyorum
Bugün kızı doktora goturdum dışı dolgu olcak iltihap varmış şurup verdi oglaniz doktora goturdum. Gece zaten sabah kadar uyuyMadim bekledim deprem oldu gardropta nasıl sallandı baya şiddetlidir valla korktum
Gecmis olsun.Kızlar çok bitkinin dün geceden beri oğlan hasta ishal ateş devam ediyor şuan ayakta salliyorum
Bugün kızı doktora goturdum dışı dolgu olcak iltihap varmış şurup verdi oglaniz doktora goturdum. Gece zaten sabah kadar uyuyMadim bekledim deprem oldu gardropta nasıl sallandı baya şiddetlidir valla korktum
Seninle aynı dönemlerde hamileydik canım. Benim ufaklık da 8 aylık oldu. İş yeri benim de problemli. Eşim de kendi işini kurmak isteyince doğumdan beri süregelen bir maddi sıkıntı var. Bir şekilde idare ediyoruz çok şükür. Allah yolumuzu bahtımızı açık eder işallah :) Arada sırada buraya yaz özletme kendini :)Merhaba. Ben bi aralar çok sık yazardım hep buralardaydım. Doğum yaptım iş değiştirdim derken ciddi masraflar maddi sıkıntılar olunca pek uğrayamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?