Sen ne güzel kalpli insansın, rabbim kendin gibilerle karsilastirsinDedeme erik kompostosu ve sutlac yaptim.
Yaparken aklima ne geldi.
Anneannem yapmaz pasta borek tatli falan zaten o da yasli hasta ama Öncedende yapmazdi.
Teyzem bekarken o yapardi hep öyle seyleri.
2 teyzemde yakin anneanneme yapinca yolluyorlar simdi de.
Dedem eskiden beri tatliyi cok sever.
Sekeri falanda yok sukur.
Bi gun aklina sütlac gelmis demek pilavin icine seker ve sut eklemis yemis.
Beyin kuculmeside var ya
Ne bilsin bi de nasil yapiliyor teyzem yapardi o yerdi.
Cani istemis demek öyle oluyor sanmis yasli adam.
Teyzemde gelince gormus o anlatmisti.
Demis dedeme niye istemedin diye.
Kiyamam ya hep sutlac yaparken aklima dedem gelirdi yakin olsakda onada versem diye
Nasip bu guneymis.
Yapip yedirmek bugune nasip oldu
Belki kucuk ama bana buyuk bisi.
icimden gecirirdim hep sutlac yaptigimda.
lellim bahsettiğin kadın aynı kadınmı bılmıyorum ama msjı okuyunca dıkkatımı cektı ben de bırını takıp edıyorum oyle her gun 10 yumurta haslıyo nerdeyse ama tavukları var bahcede bı suru e zaten yemeseler satmasa bozulacak meyve sebze cogu yıne bahcede var tabiki bunlar ıcınde cıddı emek harcıyodur ama dıyecegım o ki en azından yumurta için kümeste olmasa asla oyle yemezler her gun bnceBugun marketlere 250tl baydim.
selpak, wc kagidi,cif falan baya bisi aldim.
Hakmarda Alo 33.90 idi..
Ihtiyaci olan baksin derim.
Ben a101 den aldim diye almadim.
Hapycanterde sogan ve patates 1.99tl.
Biraz aldim.
Limon 10tl yaw
salatada falan seviyoruz ama almadim.
Kahvaltilik almadim lazim fakat kart kesilince alicam 20sinden sonra..Buzlukda peynir falan var onlari cikaririm.
Ya annemle sey konustuk marketden donerken
5 cocugu olan biri var instada yani 7 kisiler.
5 cocuk okuyor(lise ortaokul ilkokul caglari cocuklarin)
Hani ortadirek bir aile
Kadin kahvaltiya 1 kalip peynir koyuyor
8 yumurta falan hasliyor.
Yahu her sabah 1 kalip peynir tuketilse evde battik biz.
ezine 30tl asagi degil.
yumurtada sanirim ayda 3 koli almak lazim en az.
ee kek pasta boregede lazim.
Valla icinden cikamadik.
Hele yemegi saymiyorum.
sanirim 1kg patatesden yemek
2 tavuk falan.
Allah kolaylik versin hepimize.
4lü potubor 8.25 olmus.
5lisini 5.90 aliyordum yaw.
el insaf azcik..
Kumesi var mi hic dikkat etmedim de.lellim bahsettiğin kadın aynı kadınmı bılmıyorum ama msjı okuyunca dıkkatımı cektı ben de bırını takıp edıyorum oyle her gun 10 yumurta haslıyo nerdeyse ama tavukları var bahcede bı suru e zaten yemeseler satmasa bozulacak meyve sebze cogu yıne bahcede var tabiki bunlar ıcınde cıddı emek harcıyodur ama dıyecegım o ki en azından yumurta için kümeste olmasa asla oyle yemezler her gun bncevalla kayınvalıdemın bı 6 yumurtalı kek tarifi var ocak çökerten kek dıyorum ben ona yumurtanın tanesi kac lira
Allah razı olsun canımSen ne güzel kalpli insansın, rabbim kendin gibilerle karsilastirsin
ben de devamlı etli yemek pahalı malzemeli pasta yapanlara hastayım valla bi guzel malzemeli pasta yapma en az 25lira bide 15kısılık yapıyolar etlı yemek desen kazanlaKumesi var mi hic dikkat etmedim de.
Yani sadece yumurtayla olsa
5 cocugun okumasi, okul masrafi.
Bir de kadin dolmus yok evin onune kadar diyordu sanirim hepsi servisle gidiyor bir de.
Hep masraf yani.
Ama köy gibi bir yerde yasiyor
Lelli o bayanla aynı yerdeyimKumesi var mi hic dikkat etmedim de.
Yani sadece yumurtayla olsa
5 cocugun okumasi, okul masrafi.
Bir de kadin dolmus yok evin onune kadar diyordu sanirim hepsi servisle gidiyor bir de.
Hep masraf yani.
Ama köy gibi bir yerde yasiyor
lellinin bahsettıgı bızım dedıgımızmı bılmıyorum ama ıkımızın dedıgı aynı kısı emınımLelli o bayanla aynı yerdeyim
O köy varya öyle sıradan köy değil lüks havuzlu triblex villaların olduğu trilyonluk villaların olduğu köy.
O bayan ciddi zengindir
Görünende kılavuz istemiyor zaten
Bu insanlara tamam reklam geliyorda reklam haricide iyi yaşantıları vardır
Kendi adıma konuşayım o menüleri çıkaramam maddi olarak çökeriz
valla bende okadar yemek yapamam sıkılırım o sebeple yani.ben de devamlı etli yemek pahalı malzemeli pasta yapanlara hastayım valla bi guzel malzemeli pasta yapma en az 25lira bide 15kısılık yapıyolar etlı yemek desen kazanlakimsenin yedıgınde gözümüz yok dedıgın gıbı ama ınsan sasırıyo valla haklısın
Evet evi 3 kat galiba.Lelli o bayanla aynı yerdeyim
O köy varya öyle sıradan köy değil lüks havuzlu triblex villaların olduğu trilyonluk villaların olduğu köy.
O bayan ciddi zengindir
Görünende kılavuz istemiyor zaten
Bu insanlara tamam reklam geliyorda reklam haricide iyi yaşantıları vardır
Kendi adıma konuşayım o menüleri çıkaramam maddi olarak çökeriz
Canım o kadarını bilmiyorum ama o bölge çok zengin yeri yani o reklamlar gelmesede onlar o hayatı yaşarlar. Ben arkadaşımdan biliyorum orda evi var o köy zenginlikten yıkılıyor. Çok güzel muhteşem evler var. Adı köy oranın köy falan değilEvet evi 3 kat galiba.
Ama bakinca lux bir hayatlari yok gibi bilemedim.
Reklamdan gelenler olabilir rahatlik sebebi.
Kocasi ne is yapiyo falan bilmiyorum.
Doğrudur canım. Lelli de o kişiden bahsediyor muhtemelenlellinin bahsettıgı bızım dedıgımızmı bılmıyorum ama ıkımızın dedıgı aynı kısı emınımcunku ben de köyün adını girdiğimde aynı dedıgınız gıbı vıllalar vs cıktı
Herşey yakışır benim kuzumaDün esim yuruyelim dedi.
Yagmur bastirdi avm gittik.
Esim 2 tane ayakkabi aldi.
Bende beyaz polo bir ayakkabi denedim öylesine.
Yani o denerken bakiyordum alma niyetim yoktu.
Esim illa al guzel durdu falan dedi.
139tl yaw.
Etma pahali falan dedim.
Al dedi illa aldim gitti
Beyaz superstarlarim vardi ama bu daha kibarcık.
kendine nike spor ayakkabi ve keten pant. giymek icin aldi 1 tanede.
Dedim senin yuruyusler pahaliya patliyo bize
sorma diyo.
Terlikler bile 99tl
erkek terligi baktik esime o her sene alir.
Yazin terlik sort stabil o
Begenmedi.
1 ayakkabi parasi valla.
Selamlar okuyorum yazmaya üşeniyorum.Cumartesi dinlenmeyle geçti.Pazar günü sil süpür toz al banyo balkon yıka 2 makine çamaşır yıkadım akşam oldu.Bugün de iş yok taze fasulye yaptım pişiyor.Taze soğan kötü olmaya başlamış kısır yapacağım.
Eşimle bir gün iyiyiz 5 gün kötü.Geçen cumartesi akşam kavga ettim defol git dedim.Eşyalarını aldı gidiyordu sonra engelledim.Pazar günü eğitimim vardı çıkışta konuştuk aile terapistine gidelim dedi olur dedim.Sonra iyiydik perşembe annemlere uğradım o biraz geç çıkacaktı iş vermişler annemden çıkınca onu aldım alışverişe gittik cuma günü arkadaşımla buluşacağım dedi iş çıkışı tamam dedim.Ben de anneme gittim tatile Gittiler muhabbet kuşunu aldım geldim 9 da bu da 10:30 gibi geldi sessiz gene gelmişler buna.O günden beri de yüzü gülmüyor sıktı artık.Boşanayım diyorum bu böyle geçmez geçen hafta tatil bile aldık ağustosta gideceğiz ,adam bir iyi bir kötü şimdi de kalktı ütülerini yaptı anasına gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?