Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet cnm 2016 ta esimde 300 tl gibi bisey almıştı künyesini insan üzülüyor bide evine gelen giden insanlardan şüphe duymak çok zor güven kalmadı insanlara şeytan girmesin nefsine insanın böyle düğüne fln gidince takmistim. en son yavruma

Merhaba arkadaşlar,

İnternetten 2. el eşya-kıyafet v.s. satabileceğim uygun bir yer var mı? Bir ara dolap uygulamasından bahsedilmişti. Ama orada eşya satılamıyormuş. Deneyimlerinize göre neresi daha iyi?
Lets go var arkadasım ev aldı kocaman salon takımını sattı ankastresi varmış evin onlarıda satıcak şimdi

anam elbiseleri 10-15 yaptm gidiyo:)
İns pişman olmam doğumdan sonra:)
Kapıcam zaten tukkanı ay sonu
tatil moduna alcam.
Kargo çıkaramam lohusa halimle:)
Abiyeler gideydi iyidi ya,50 tl ye koydm 1-2 tane bakan yok.

Aynen korkarım ben.
Benim bi özel hast.ne 2015 de kolyem çalındı,
Esimle ikimizn ismi yazıyordu.
Sağlık raporu almaya gittim,ciğer filmi çekinirken çıkar dediler.
Bende cıkardm öyle attım çantaya saf gibi,
Cantada açık ağızlı buzgulu.
Eve geldim kolye yok
daha da gitmedim o hastaneye,hasta ziyaretine bile
İnsn uzuluyor tabi..

bereketli olsun lelli
sagol canim
Herkesin basina 1 defa da olsa geliyor demek.
Allah beterinden korusun.
Ogluma hic kunye takmamistim.
kucukken nazarlik takardim hediye takilmisti o da tombik bebekti bir de usluydu.
Herkes imreniyordu.
Sutun ne cok yariyor, sesi hic cikmiyor falan diye.
Aiyy ama boynu kafasi birdi nerdeyse bogum bogum kolumuz agrirdi tasirken
yuruyemeye baslayinca zayiflamisti.

Evi supurdum
Kafesi yikadim
spagetti yaptim
Dunden kofteli patates yemegi vardi 1 tabak esime onu yediririm.
Yemek yapmicam usendim.
Annem yemek fazla yaptim oglana al dedi.
Dunde zaten biber dolmasi almistim annemden
o 3-4 cesit yapiyor malum babam evde.
Simdi dedemde var diye ona kemik suyundan tavuk suyundan falan yapiyor.
cesit cok oluyor.
sagolsun ondan tirtikliyorum.

Yarin yaparim yemek
domates ugrastirdi.
cikan bulasik kaplar falan

Yarin sabah cildiyede randevum var.
donuste ptt ugricam oglanin kucuk ayakkabilarindan biri satilmis.
Benimde kitap gelir yarin.
Sabah hemen isimi halledip eve gelmem gerek.

Sağol canım evet ailelerle görüşmemek bizi çok etkiliyor.İlk yıllar zor olur evet herkes aynısını diyor da içimden de onlarla görüşmek hiç gelmiyor.Eskiden her hafta giderdik ben derdim hadi gidelim diye bilmiyorum hayırlısı biraz kendi haline bıraktım.Bu sene de yükselme sınavına gireceğim moralim bozuk ders de çalışamıyorum bakalım o beni kaybetmekten korkmazsa ben hiççç korkmam

Canım etkileniyor insan malesef.
Ben eltimlerle bu ara az hasir nesir oldum baktim bunalmaya basladim esime patladim.
Adamda ben naaptimsen kendin gorustun dedi ee haklı adamcagiz.
Adam bana gorus demedi hatta bu ne boyle zirt pirt bile dedi.

Ama iste insan catacak ya yine bu eş oluyor.
Kimsenin umru degil ama ya olan senin huzuruna oluyor.

Ben de misafir geleceği zaman herşeyi saklıyorum altınları falan eşim diyor aman sakla da bişey olur kimseyi zan altında bırakmayalım diyor.Milletin günahına girmektense saklıyorum zaten çoğu şeyim bankada kasada.Alyans tektaş kolye falan var günlük taktığım bir de bilerzğüm

Evet iyiydik en azından kayınvalidelere eltimlere gider gelirdik onlar gelirdi böyle daha kötü oldu hem yüz yüze bakacak hal kalmadı.Böyle de olsun istememiştim geri adım da atamıyorum oluruna bıraktım herşeyi

Evliliğin işk yıllarında kv elti görümce ile görüş oluyorsa oluyor yoksa koptu ipler bir türlü düzelmiyor.
Ben kv ile görüşüyorum ama hiç istemeyerek
Eşim kırılmasın üzülmesin diye susuyorum yoksa çok ettiler bana günahları boyunlarına.

Selam kızlar
Masraf üzerine masraf açılıyor.
Allah sağlık versin de durduk yere masraf insanın canını sıkıyor

Aynen benimkide ilk te emmiyordu sagiyordum teyzem emse sütün yağlı diodu masallah sonra bi kilo aldı önden gidiyordu 7 8 aylık tı maşallah kollar ısırmalıkti yürüdü zayıfladı hala öyle ama herşey yiyo hareketli bide boya gidio bu ara

Misafirler gitti yarim saat oldu erkek kardeşim gelmemişti yemek kek gönderdim birer tabak yemek kaldi yarin öğlen yeris aksama taze fasulye yaparim yoruldum en son bardak bulasiklari duruyo çocuk dağıttı topladim anca yatiriyorum onu uyusa namaz kılmam gerek

Sonunda misafirler gitti ay bu hafta hep kosturmaca misafir yoruldum pertim artık kimse gelsin istemiyorum habire hamur yemek bide kışlık hazırlığı yordu beni
3 kg fasulye attik dolaba yarın pazar var bakalım.neler alsam

Gunaaaydınnnn
Allah affetsin hayatımın en sıkıcı yazını yasıyorm,
Kociye aksm blöf yaptm ins yemiştir:)
babama söylucem beni denize götürsn h.sonu bogalduuum dedim
Bakarız,adamı uğraştırma dedi.
Ama cidden sıkıldım
22.00 da uyuyoruz ya.(
Fırında dolma yaptm,biber kabak karışık aksam icin
Yoğurtla yerız.
Dondurma ve siyah uzum aldım 12 tl harcadım aksam.
Bugun pazar gunumuz
vişne ve domates aldırcam kıs için.

Günaydın
Sabah kalktık minnoş kızıma kahvaltı yaptırdım. Ben de yemeyi iyice karışık yiyorum. İyice de kilo aldım. Bugün tavuklu nohutlu pilav yapacağım akşama. Öğlen de çorba yaparım kızıma. Her akşamki gibi dün gece de onu uyuturken uyuya kalmışız

Adamların geneli böyle galiba bende yaptım aynı durumdan bende muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…