Evet cnm 2016 ta esimde 300 tl gibi bisey almıştı künyesini insan üzülüyor bide evine gelen giden insanlardan şüphe duymak çok zor güven kalmadı insanlara şeytan girmesin nefsine insanın böyle düğüne fln gidince takmistim. en son yavrumaBen cok sevyiorm bebelerin kolunda künye cok seker duruyo:)
Bende yapcaktm saolsun anneannemiz yapmış doğumda takmaya.
İnsan uzulur tabi ama sağlk olsun
Ben sormuştum 600-700 den başlıyordu ,annesi biriktirir yaparsın yıne uzulme.
Teyzemiz de bilezik yapmış onu kasaya koydurcam ama.
Bilezik hem cocugun kolunda hos durmuyo,hem Allah korusun ortam kötü.
Lets go var arkadasım ev aldı kocaman salon takımını sattı ankastresi varmış evin onlarıda satıcak şimdiMerhaba arkadaşlar,
İnternetten 2. el eşya-kıyafet v.s. satabileceğim uygun bir yer var mı? Bir ara dolap uygulamasından bahsedilmişti. Ama orada eşya satılamıyormuş. Deneyimlerinize göre neresi daha iyi?
Aynen korkarım ben.Evet cnm 2016 ta esimde 300 tl gibi bisey almıştı künyesini insan üzülüyor bide evine gelen giden insanlardan şüphe duymak çok zor güven kalmadı insanlara şeytan girmesin nefsine insanın böyle düğüne fln gidince takmistim. en son yavruma
sagol canimbereketli olsun lelli
Herkesin basina 1 defa da olsa geliyor demek.Valla hırsızlık deyince benim oğlana babası yaptırmıştı künye çalındı eski evimde ramazanda 1 hafta önce bi yere giderken taktım geldiğinde çıkardım iyi biliyorum çocuk yaşında yoktu o zmn çeker bise olur diye çıkarıyorum eşim ddi iyice bak kimsenin günahını almayalım yok yok dip köşe baktim biyerde bulamadım ama Allah çıkarsin ddim yavrum kac kere takabildi çok ta özenli yaptırmıştı eşim çocuğun künyesine göz koymak nediraklima geldi yine uyuz oldum
Berenn az sabret ilk 1 yıl evlilklerin en kötü zamanları.
Hep yasadık.
Uyanıyordum acaba bugun ne için kapıscaz diyordum.
Benim esim de annemle babamı elistiriyordu.her yaptıklarında art niyet arıyordu.
(sebebi kendi ailesinin bisey yapmaması ve esimin bundan utanması)
Hep kafasna bak benim için sorun yok,sen yetersin bana diye isledim.
Kızsam da demedim,icim hic istemese de yüzlerini görmek annenlere gidelim dedim.
Bende ise yaradi
1 senenin sonunda annemleri benimsedi.
Suan az cok biliyorsunuz anamdan cıkmıyorz:)
Aksam gidelim orda uyuyalım dedi kalktık köye gittik:)
Yuva kolay kurulmuyor,yıkmak kolay.
İstemesende ailesiyle baris kocani kazanmak için.
Resmi ol,ama yalnız yollama.
Orda isliyorlar muhtemelen gelip eve sana patlıyor
Allah yardımcın olsun bacım.
Canım etkileniyor insan malesef.Sağol canım evet ailelerle görüşmemek bizi çok etkiliyor.İlk yıllar zor olur evet herkes aynısını diyor da içimden de onlarla görüşmek hiç gelmiyor.Eskiden her hafta giderdik ben derdim hadi gidelim diye bilmiyorum hayırlısı biraz kendi haline bıraktım.Bu sene de yükselme sınavına gireceğim moralim bozuk ders de çalışamıyorum bakalım o beni kaybetmekten korkmazsa ben hiççç korkmam
Alyansim altindida kolye ve kupeler altin degildi.
Malesef.
Kaynanamin calma huyu vardi o evime girse ciksa direk ondan bilirdim.
Ama gorusmedigim icin kimse icin su aldi diyemiyorum.
cunku esiminde arkadaslari geldi.
gorumcem eltim benim akrabalar komsular.
Ayy bilmiyorum.
Insanlar kötu ya.
Benim kimseye guvenim kalmadi artik
Evet iyiydik en azından kayınvalidelere eltimlere gider gelirdik onlar gelirdi böyle daha kötü oldu hem yüz yüze bakacak hal kalmadı.Böyle de olsun istememiştim geri adım da atamıyorum oluruna bıraktım herşeyiCanım etkileniyor insan malesef.
Ben eltimlerle bu ara az hasir nesir oldum baktim bunalmaya basladim esime patladim.
Adamda ben naaptimsen kendin gorustun dedi ee haklı adamcagiz.
Adam bana gorus demedi hatta bu ne boyle zirt pirt bile dedi.
Ama iste insan catacak ya yine bu eş oluyor.
Kimsenin umru degil ama ya olan senin huzuruna oluyor.
Aynen benimkide ilk te emmiyordu sagiyordum teyzem emse sütün yağlı diodu masallah sonra bi kilo aldı önden gidiyordu 7 8 aylık tı maşallah kollar ısırmalıkti yürüdü zayıfladı hala öyle ama herşey yiyo hareketli bide boya gidio bu arasagol canim
Herkesin basina 1 defa da olsa geliyor demek.
Allah beterinden korusun.
Ogluma hic kunye takmamistim.
kucukken nazarlik takardim hediye takilmisti o da tombik bebekti bir de usluydu.
Herkes imreniyordu.
Sutun ne cok yariyor, sesi hic cikmiyor falan diye.
Aiyy ama boynu kafasi birdi nerdeyse bogum bogum kolumuz agrirdi tasirken
yuruyemeye baslayinca zayiflamisti.
Adamların geneli böyle galibaKarı koca birbirimizi faceapp de yaslandırıp yaslandırıp atıyoruz
Birbirimizden tiksinmemize ramak kaldı
Ben fecaat yaslanıyorm.Gömmeyi unutmuşlar sanki:)
Adam karizmatik yaslanıyor.
Le dedim ben seni salmam sokağa böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?