• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.Annem ben de kalıyor sabah işe giderken eve yakın bırakıp işe gidiyorum akşam gelirken yol üstünde alıyorum beraber eve geliyoruz.

Şöyle düşündüm annem bugün ev baktı bana 1000 TL ev varmış işe yakın sayılır ama mutfakda cam yokmuş benim eşyalar sığmaz zaten.Bir süre daha burada oturacağım ev sahibini arıcam yarın durumu anlatacağım kira 1250₺ keşke zam yapmasa ben çıksam kimi bulacak aidat 100 diye girdik hemen ilk ay 150 olmuştu.Konuşacağım sınavı da atlatayım anlaşmalı boşanma 1 yıl beklemek lazım diye okumuştum acaba bu adliyede çalışıyor hızlandırabilir mi bilmiyorum.Boşanma da biter bu arada.Bir kaç ayı atlatıp önüme bakıcam

Selam kızlar bugün kalktım güzel fırında salçalı soslu ekmek kızarttım kahvaltıya , bulaşık makinesini çalıştırdım boşattım ,evi süpürdüm balkonu yıkadım çamaşır astım yatak odamın camını sildim mutfak dolaplarını sildim banyonun lavabosunu ovdum kuşumu yıkadım.Çaydanlığı limon tuzuyla kaynattım içi ter temiz oldu.Benimki oturuyor tabi.Sonra duşa gidecekken annesigilin uydu tamirdeymiş 1 Aydır onu alacağım sonra kardeşimle görüşürüm yiğenimi de özledim dedi.Bişey demedim tamam dedim ben de annemlere giderim ya da onları çağırırım dedim.Annenler gelemez onlar gelirse ben eve gelmem dedi benim ailem gelemiyor seninkiler de gelmesin dedi.Ben de gelsinler senin ailen de dedim.Nasıl gelecekler o kadar olaydan sonra dedi gelemezler bizi kovdular köydeki evlerinden dedim keşke gece yollasalardı dedi.O ara ben eltime saydım hemen düzgün konuş dedi bir tutuyor sevgimden şüphen var mıydı bu olaylardan önce dedi.Vardı dedim sen benle niye evli duruyorsun dedi sen de mide olsa bana o kadar laf ettin bir de evli kalıyorsun yüzüme iyi bakıyorsun dedi.Tamam bitti dedim sazını alıyordu vazgeçti gitti.Ağladım annemi aradım Kardeşim geldi beni ve kuşu aldı annemlere gittik.Babam da vardı akşam yemeğini yedik oturduk konuştuk ayrılacağım karar verdim adamın bana saygısı yok.Sevgisi yok.Annemle kardeşimle bana geldik şimdi aradım benimki açmadı.Mesaj attım annemler bizde eve gelme pazartesi anlaşmalı dava açalım ben de seni istemiyorum, eşyalarını toplar veririm dedim.Tamam yazmış.Numarasını da sildim.Hakkımda hayırlısı
İlişkisi olduğunu düşünmüyorum cnm da kızınca birden söyleniyorum işte.Evlilik yürütmek zor rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım ben yeni okudum hakkında hayırlısı.
Olan biteni takip edemedim. İlk yıllar oluyor böyle şeyler inş. Düzelirsiniz evlilik kolay değil ama çocuk oyuncağıda değil ilk kavgada ayrılalım olmamalı bir çoğumuz yaşamışızdır bunları üstelik çoğuda ailelerden çıkan kavgalar. Çok çok haklısın ki eşin senin yanında olmalı
İnş. Düzelir inş yoluna girer herşey
Sakin kafa ile oturup konuşun acele karar vermeyin
Onca emek onca borç onca sıkıntı boşuna çekilmemeli biraz kafa dinleyin.
Ben böyle şeylere karışmam aslında beni yanlış anlamanıda istemem ama evlenirken çok emek veriliyor ne hayaller kuruluyor böyle bir çırpıda ayrılık kararı olmamalı. Aşılır herşey ki millet için boşanılır mı. Eltinde çok büyük günaha giriyor
İki çiftin arasında ne işi var Allah aşkına yuva yıkımına sebep oluyor
Kendi o yuvasında mutlu olabilcek mi
Eşin çok çok pişman olacak senin gibi ken di ayakları üzerinde durabilen cesaretli başarılı bir kadını kaybediyor.

merhaba
kızlar
dün babam kaza yaptı
yanına gittik
resmen çok büyük bir akzayı allah korumuş kıl payı atlaşmış
sağ ve sol refüje vurmuş sonra karşı yöne geçmiş başka araca vurmuş
resmen ölümden dönmüş
hemen gitik yanına çok şükür sağ salim gördük babamı
ama canımız sıkıldı dedik daha dikkatli ol
yorgunsan sürme
çünkü uyumuş:(
Çok geçmiş olsun

Kızlar uzunca bir süre yokum yine girmeye çalışırım ancak netim memlekette çekmiyor

Canım ben yeni okudum hakkında hayırlısı.
Olan biteni takip edemedim. İlk yıllar oluyor böyle şeyler inş. Düzelirsiniz evlilik kolay değil ama çocuk oyuncağıda değil ilk kavgada ayrılalım olmamalı bir çoğumuz yaşamışızdır bunları üstelik çoğuda ailelerden çıkan kavgalar. Çok çok haklısın ki eşin senin yanında olmalı
İnş. Düzelir inş yoluna girer herşey
Sakin kafa ile oturup konuşun acele karar vermeyin
Onca emek onca borç onca sıkıntı boşuna çekilmemeli biraz kafa dinleyin.
Ben böyle şeylere karışmam aslında beni yanlış anlamanıda istemem ama evlenirken çok emek veriliyor ne hayaller kuruluyor böyle bir çırpıda ayrılık kararı olmamalı. Aşılır herşey ki millet için boşanılır mı. Eltinde çok büyük günaha giriyor
İki çiftin arasında ne işi var Allah aşkına yuva yıkımına sebep oluyor
Kendi o yuvasında mutlu olabilcek mi
Eşin çok çok pişman olacak senin gibi ken di ayakları üzerinde durabilen cesaretli başarılı bir kadını kaybediyor.

Sağol canım tşk ederim ben de üzülüyorum ama istemiyor ben de kuyruğu dik tutuyorum millete karşı bilmiyorum bakalım.Faturaları senin üstüne geçiririz demişti ben de internetle dijitürkü iptal et dedim dün.Bugün eve geldim tv den nete giremedim modem çalışmadı kapattırmış hemen diye üzüldüm.Sonra bir baktım çalışıyor çekmemiş mutlu oldum. Bilmiyorum sonumuz ne olacak ailesi doldurdu.İlk kavgada oğlum senin sağlığın bizim için önemli borçları düşünme bir şekilde halledilir (hani boşanırsan da boşan ) aslında boşanmalarını empoze etmişler.Onlar doldurdu o eltimi Allah’a havale ediyorum gün yüzü görmesin en sevdiğinden sınansın.

Aslında istemiyor değil o da senin gibi öyle gösteriyor.
Biraz zaman lazım ikinize de inş. Düzelecek Rabbim kötü insanları ırak etsin evlerimizden
Ahh ah bu dünyanın ötesi de var hiç akıllarına getirmiyorlar.
Eşine zaman ver o da düşünsün sen de biraz rahatla kafanı dağıt ondan teklif gelmese bile konuşalım de istemiyorsan boşanmak istemiyorum de aaa istedikkerini hemen verecekmisin boşanmak istemiyorsan savaş yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler erkekler çocuk gibi azda zekaları bizlerden geri kadınlar idare ediyor onlarıda yaşayabiliyorlar.

Aslında istemiyor değil o da senin gibi öyle gösteriyor.
Biraz zaman lazım ikinize de inş. Düzelecek Rabbim kötü insanları ırak etsin evlerimizden
Ahh ah bu dünyanın ötesi de var hiç akıllarına getirmiyorlar.
Eşine zaman ver o da düşünsün sen de biraz rahatla kafanı dağıt ondan teklif gelmese bile konuşalım de istemiyorsan boşanmak istemiyorum de aaa istedikkerini hemen verecekmisin boşanmak istemiyorsan savaş yuvayı dişi kuş yapar diye boşuna dememişler erkekler çocuk gibi azda zekaları bizlerden geri kadınlar idare ediyor onlarıda yaşayabiliyorlar.

Bilmiyorum canım ben yazmıyorum bakalım o da yazmıyor bana iftira atan biriyle bir ömür geçiremem yazmıştı en son.Kardeşimin eşiyle beni dost tuttun dedi.Cumartesi anlaşmalı boşanalım diyen sendin dedi gurur da yapıyor bakalım sonumuz ne olacak

Cok geçmiş olsunnn
Aynen evden getiriyorm valla genelde
Eski
Selam kızlar hepinize destekleriniz için teşekkür ederim.Annem ben de kalıyor sabah işe giderken eve yakın bırakıp işe gidiyorum akşam gelirken yol üstünde alıyorum beraber eve geliyoruz.

Şöyle düşündüm annem bugün ev baktı bana 1000 TL ev varmış işe yakın sayılır ama mutfakda cam yokmuş benim eşyalar sığmaz zaten.Bir süre daha burada oturacağım ev sahibini arıcam yarın durumu anlatacağım kira 1250₺ keşke zam yapmasa ben çıksam kimi bulacak aidat 100 diye girdik hemen ilk ay 150 olmuştu.Konuşacağım sınavı da atlatayım anlaşmalı boşanma 1 yıl beklemek lazım diye okumuştum acaba bu adliyede çalışıyor hızlandırabilir mi bilmiyorum.Boşanma da biter bu arada.Bir kaç ayı atlatıp önüme bakıcam
Konuya tam hakim değilim yaşadıklarının detayınıda tam bilmiyorum ama çok yeni evliydin sanırım..
Biraz daha oluruna bıraksan belki eşin pişman olur en azından boşanma konusunda adım atmasan

Evimdeyim canım annem kalıyor benle.Bugün özledim gittim en son giydiği gömleği kokladım 😞
Canım benim Allah Selamet versin. Üzüldüm bu son msj a .ama şuda var evet yuvanizdan yikilmasin ama araya bir kere soğukluk girince toparlamak zor hele çocuk olsa daha da zor. Teyzemin evlendi 14 yıl oldu daha 2 aylıkken boşanma muhabbeti oldu geçer diye umut edip bekledi 1 yil sonra çocuk oldu. Ama hala geçmedi didisip dururlar ne oluyor biliyor musun ömür tükeniyor. Ikinizde birbirinizi olduğu gibi kabul etmelisiniz degistirmeden duzeltmeden yoksa yorulursun ve eline hicbirsey geçmez yıllar biter ömür biter.bosan veya boşanma diyemem seviyorsun umarım eşinde aklı başına gelir kıymetini bilir .anana babana değer verirsin sayarsin ok ama aynı evde yaşadın diye yengeye simartmak anlamsız geliyor bana. Allah yardimcin olsun dua ediyorum sana

Bilmiyorum canım ben yazmıyorum bakalım o da yazmıyor bana iftira atan biriyle bir ömür geçiremem yazmıştı en son.Kardeşimin eşiyle beni dost tuttun dedi.Cumartesi anlaşmalı boşanalım diyen sendin dedi gurur da yapıyor bakalım sonumuz ne olacak
Ama kizmakta kirilmakta haklılar kardeşinin eşiyle yakıştırmak cok kötü yani gerçekten öyle birşey yoksa eşinde aileside çok çok hakli durumda

Benim tefalin var çok uzun pişiriyor bir haves almıştım kocaman bide dolap bekliyor onun mutfak tezgahımda küçücük bence alma fırına koyuyorum fırça ile azıcık yağlıyorum çok hafif oluyor

Ben de fritoz kullanmayı bıraktım. Nedense kullanmıyorum bazen acaba neden düye düşünğyorum sonra onu temizlemek diye düşünüyorym🙄

Kızlar eşim olacak bugün mesaj attı.Konuşalım dedi eve gel dedim yok dışarıda konuşalım dedi.İş çıkışı konuştuk anlaşmalı boşanalım dedi boşanıyoruz

Hiç mücadele etmediği için bu kopmalar. Belki de doğru kararı verdin. Hakkında hayırlısı olsun artık ne diyelim

Canım adam istemiyor anlaşmalı boşanalım dedi tamam dedim tatili de bu sabah iptal ettirmiş benim kk mdan ödemiştim iade olmuş belgeyi de yolladı karşı taraf telefonları açmıyor anası babası kardeşi açtı kapattı eltim olacak adi de teli kapalı ben de istemiyorum annem ağlıyor üzülüyor benim gözümden bile yaş gelmiyor ne tuhaf

Belki de yaş akıtmaya değmediğini düşünmeye başladın

Yarından itibaren kilo veriyorum kendime çekidüzen vermeliyim evlendim çok kilo aldım.Karşılarında güzel bir hatun görüp ne kaybettiklerini görsünler bu sınavı da geçeceğim aman kim sevinirse de sevinsin Yıkılmadım ayaktayım kızlar.Öncelikle ev sahibini arayıp kira zammını konuşmalıyım zaten herşeyi ben ödüyordum burdan çıkmam bir süre şimdi taşın vs. Uğraşmayım abonelikler eski eş adına devir daim edelim dedi bir ara onu da yaparım hakkımda hayırlısı

Tabiki güçlü olki o pişman olsun. Sen dahs güzel şeyleri hakediyorsun inan

Gunaydınn kızlarr
Dunden beri ciceksepetine giriş yapamıyorm valla cıldırcam.
Güvenlik resimleri seçilmiyor.
Kardesimin doğumgunu h.sonu,cicek yollucam.
Hediye daha bakmadım:(
Dun sok da 10 tl harcadım
Eve geçtim spagetti yaptm.
Tam buğdaylı diye koci pek yemedi:)
Taze faszulye +karpuzla idare etti.
Aksam için spagettim var az,menemen+karpuz.
Bugun pazar gunumuz
Cıkma dedim ama illa uğrar.
Haftaya kısmetse doğum iznine ayrılıyorm
Annemdeyiz artk.
Bide kpdere haftaya ameliyat gunu vermişler.
Koci kalcak basında.
Ablasının biri tatilde,birinin kocası izin vermez
Kal tabi baban dedim.
Ne kadarda iyiyürekli gelinim bak gör dedim:D
Aynı zamanda cok mütevazisin hayatım diyo:D
Kurbana bebe supriz yapıp gelmezse ilk gunu calısıyr koci babasiyla(kasaplar)
2000 tl gibi bi para gelir.
Doğumda lazım olur koyarız kenara dedi.
İyi olcak,hatta dedim sen git dedim ben bebemize bakarım gelse bile dedim:D
Gözunu para hrsı burumus koca yürekli ana:D

Gunaydınn kızlarr
Dunden beri ciceksepetine giriş yapamıyorm valla cıldırcam.
Güvenlik resimleri seçilmiyor.
Kardesimin doğumgunu h.sonu,cicek yollucam.
Hediye daha bakmadım:KK43:
Dun sok da 10 tl harcadım
Eve geçtim spagetti yaptm.
Tam buğdaylı diye koci pek yemedi:)
Taze faszulye +karpuzla idare etti.
Aksam için spagettim var az,menemen+karpuz.
Bugun pazar gunumuz
Cıkma dedim ama illa uğrar.
Haftaya kısmetse doğum iznine ayrılıyorm
Annemdeyiz artk.
Bide kpdere haftaya ameliyat gunu vermişler.
Koci kalcak basında.
Ablasının biri tatilde,birinin kocası izin vermez
Kal tabi baban dedim.
Ne kadarda iyiyürekli gelinim bak gör dedim:KK70:
Aynı zamanda cok mütevazisin hayatım diyo:KK70:
Kurbana bebe supriz yapıp gelmezse ilk gunu calısıyr koci babasiyla(kasaplar)
2000 tl gibi bi para gelir.
Doğumda lazım olur koyarız kenara dedi.
İyi olcak,hatta dedim sen git dedim ben bebemize bakarım gelse bile dedim:KK70:
Gözunu para hrsı burumus koca yürekli ana:KK70:
Alemsin biz kadinız her köşeye yeter gücümüz ay dün teyzem e gttim çok iyi geldi teyze kızıda geldi hoş sohbet oldu ama iki vesaik gidip geldim yoruldum çocuk gece 11 bucuktu uyudu sabah 7 değildi kalkti hala uyanık kahvaltiya arkadaşa gitcektim hava yagio bide erken uyandik orayada bir vesaik gitces öglen o binada başka komşuya diger komşularla toplancas öglen ogluş uyur uyanır insallah gitces hava arada yağacak gibi o komsu kactir çağırıyor eşim hava yagio ddi ama 😁😁gitcem pogaca yapasim var benimkini begeniyorlar gitcegimiz kizinda bi benim oglanla bide 10 aylık kızı var iki çocukla çok ugrasmasin ddik

Sen sakin ol canım
özleyebilirsin ama sakın hissettirme kötü olduğunu
karşılıklı bile dava açsanız, hakim hemen boşamaz evlilik psikoloğuna yönlendirir
ama sabrını zorlamış, oda kendine çeki düzen vermeli

Back
X