- 1 Mart 2010
- 45.472
- 116.266
- 1.123
Enerjileri bitmis anacımBenim eşimde aynı özeniyomuş diyip ne olsa alıyor bıktım artık abisindende çocuklarındanda ilk tanıştığımızda çocuklara ne ilgili iyi baba olur demiştim fragma kötü yerden denk gelmiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerjileri bitmis anacımBenim eşimde aynı özeniyomuş diyip ne olsa alıyor bıktım artık abisindende çocuklarındanda ilk tanıştığımızda çocuklara ne ilgili iyi baba olur demiştim fragma kötü yerden denk gelmiş![]()
Kaç gündür bende rahatlık var umrumda degil adamın yaptıkları bugün anneme çıktık yemek yedik illa annemede uğrayalım dedi bişey diyemedim be adam pazar günü 7 saat birlikteydik bıkıyorum sürekli eski eltim veriyorlar para yok icra getirmiş yok nişanlısından ayrılmış içim şişiyor.eşim artık bildiğin ailemle iletişimimi kıskanıyor işim komik tarafı gidiyoruz tv izliyor kayınvalidemle ben kpnuşuyorum bana sevdiriyorEnerjileri bitmis anacım![]()
Sabah kahvaltıda diyormki,
Stoklarımız tükendi bak
Dus jeli,sıvı sabun,domestos hep sonlarını açtım.
2 ay nerden baksan annendeyiz,napcan sıvı sabunu diyo bana
Eve gelmicz herhalde hic dedim.
Allahım kafa pırıl pırıl yeminle:)
yaaakuzu sagolasin.
Fevri olmak bu gibi olaylarda itiyor erkekleri.
Gurur yapiyorlar.
Sakin kalmak kafalarini karistiriyor.
Dusunsene sana hayirda demiyor evet de.
ayrilalimda demiyor devam edelimde.
Ama sansin var hala..
Yani hersey senin elinde algisi olusturuyorsun.
Sen baby olunca bizi unutma durteriz seni gelir buluruz bak topikcek.
Kesinlikle.
Hep yasadık bazı seyler.
Tmm bu kadr şiddetli kavgalar olmadı ama
hep derim ilk yıl kabus evlilikde.
heleki erkek tarafı gelini benimsememişse,kız tarafnın aldığı ,harcadığı hersey batıyor erkeğe.
Art niyet arıyorlar.
Yok yok dayanamam bebe uyuynca damlarım:)
Bizde büyükler ondaAhahahahaaa bu erkeklerin hepsi aynı kafa demekkiçocuk olunca temelli onun eline bırakıyorsun. Ben market gezer takip eder alırdım şimdi nerdee hafta sonu birlikte bir markete gidiyoruz alıyoruz. Pazara giderdim çocuk yokken. Şimdi marketten al işte ne gerek var pazara diyor. benimde sıvıyağ ve salçam bitti. Kampanyalı yakındaki marketlerde varmı hiç bilmiyorum.
Bereketli olsun cnmBu arada fiziki 2 gram aldım 245tl 1 tanesi 15 euro aldım 22dolar alıcam ben kumbaradakileri sık sık tümleyip götürüyorum çünkü harcanır gibi geliyor rabbim nasip ederse 3 yıl sonra yeşil pasaportum olcak yurtdışına çıkarız bol bol diye minik minik birikyiriyorum el harçlığım olurbatumdan kalma larilerim var bide
Ben de de var böyle bi hikaye.Gene mahallede iki arkadaş komşumuz oluyorlardı samimilerdi kadın kocasından boşanmış arkadaşının eşiyle evlendi yuva yıktı.
Gene benzer bir olay yan yana oturan 2 ev vardı.Baya da samimi idiler bunların oğulları arkadaştı.Biri evliydi diğeri bekardı.Bekar oğlan arkadaşının eşini kaçırmış
Mahalle mahallelikten çıkmış Dallas olmuş
Bunları göre göre benim kimseye güvenim yok

Eltim yok gerçekten öyle,ben eltiyle yapamazdım.Eltin yoksa çok şanslısın vallagörümce eltiden iyidir.
Beren hic bozma tavrniSelam kızlar bugün eşimin hala oğlunun eşi aradı.Berenciğim bu namus işi onlar çok namuslarına düşkünlerdir senin böyle konuşman onları çok kırmıştır falan dedi. 10 yıldır bu ailenin içindeyim iyi tanıyorum öyle birşey olmasına olasılık yok diyor.Eşin kardeşine çok düşkündür hep onu korumak kollamak istiyor hep böyleydi diyor.Ben de anlattım kırıldığım noktaları falan.
Bugün ev sahibini aradım.Eşim anlatmış biraz neden böyle oldunuz çok güzel bir yuva kurmuştunuz heyecanınızı hatırlıyorum dedi.Yenge mi birisiyle uyuşamamışsınız falan dedi.Eşim ona demişki Beren kirayı yatıramazsan falan bana hemen haber verin ben yatırayım demiş.(niye yatıramayım zaten ben yatırıyorum da neyse )Ev sahibi de eşine anlatmış kadın da üzülmüş bunlar birbirini seviyor adamın dediğine bak karısını düşünüyor niye ayrılıyor bunlar demiş.Baktım adam ucundan biliyor ben de dedim ki abi durum şu eşim eltimi işe götürüyordu yiğenini kreşe götürüp getiriyordu ben de kızdım sorun burdan çıktı hatta ben ilişkiniz mi var falan baya bişeyler dedim dedim.O da gurur yaptı dedim.Öyle şey olmaz niye kendi gitmiyor diye bana hak verdi.Eşine evlendiğinde kardeş eşleri ne derse takma demiş.Eşin yanlış yapmış o yengeden çok çeker dedi. Adamın oteli var eşimin iş yerine yakın şu an binayı görüyorum bugün ya da yarın gider konuşurum öyle şey olmaz dedi kiraya da 100₺ zam yaptı iyi oldu.Aidat 100 diye girdik abi ilk aydan 150 yaptılar dedim ona göre zam yapsın diye TÜFE 17 falan ama 100₺ arttır yeter dedi.1350 ₺ oldu yani iyi 1 yıl daha buradayım sorunun birini çözdüm rahatladım
benimde tek takıldığım konu dogum günüGunaydın kızceler
Ay anca okudum ne güzel yazmışsınız gece.
Aksam benimki pek utandı
Kardesime d.gunu hediyesi baget yüzük almış esi.
Supriz yapmış.
kızı markete diye almış evden,sec demiş annene bi yüzük:)
Bende gösterdimm ayy Alya kızım senden de böyle hareketlr bekliyorm dedim:)
Uzuldu biraz.
Kendi benim doğum günümde bisey yapmadı,yalandan son dk pijama almış,.
Bide çerçeve almış çoklu kızın resimlerini koyarız diye.
O çerçeve aylardır kucuk o da da duruyor.
Resimleri koydum dustu dağıldı,toplucak öyle ellemiyrm.
Ben doğum gününde pastasını ,hediyesini aldım.
Masalar kurdm.
cİğ köftesne kadr aldım.
Kardesime de supriz yapılncae utandı.
Bende verdim gazı
Biz de kızımla tatile gitcz seneye ins dedim.
Cmrtsi pazara geliyr.
Bennn diyo:)
Sen otur evde dedim:)
Kendimiz kutlarız biz dedim:)
Ohh otursun içine:)
Senlklerle mi kutlayalım kac yasında kadınsın demişti bana ökuzz
Ay bak yine sinirlendim:)
O öküzden bi tane de bende var malesef benimkide bise almadı para veriyi sen alirsin ben alsam begenmessin diye ddim sen al bi tektaş bak begeniyormuyum oğlum bile ddi anneme d günü hediyesi alalım diye ama nerde bizimkindeGunaydın kızceler
Ay anca okudum ne güzel yazmışsınız gece.
Aksam benimki pek utandı
Kardesime d.gunu hediyesi baget yüzük almış esi.
Supriz yapmış.
kızı markete diye almış evden,sec demiş annene bi yüzük:)
Bende gösterdimm ayy Alya kızım senden de böyle hareketlr bekliyorm dedim:)
Uzuldu biraz.
Kendi benim doğum günümde bisey yapmadı,yalandan son dk pijama almış,.
Bide çerçeve almış çoklu kızın resimlerini koyarız diye.
O çerçeve aylardır kucuk o da da duruyor.
Resimleri koydum dustu dağıldı,toplucak öyle ellemiyrm.
Ben doğum gününde pastasını ,hediyesini aldım.
Masalar kurdm.
cİğ köftesne kadr aldım.
Kardesime de supriz yapılncae utandı.
Bende verdim gazı
Biz de kızımla tatile gitcz seneye ins dedim.
Cmrtsi pazara geliyr.
Bennn diyo:)
Sen otur evde dedim:)
Kendimiz kutlarız biz dedim:)
Ohh otursun içine:)
Senlklerle mi kutlayalım kac yasında kadınsın demişti bana ökuzz
Ay bak yine sinirlendim:)
Gecerli nedeni yoktubenimde tek takıldığım konu dogum günü
yani insan bekliyor
ama geçerli bir nedeni varsa uzatmam açıkcası
açıkcası oda bu konuda hassas
yani 16 yıldır birlikte kutluyoruz
toplam iki keresinde işelr ters gitti
30. yaşımda tartıştık
onu telafi yapmak için ara ara pasta kesti ve 31. yaşımda çok farklı kutladı
çok güzel bir yere akşam yemeğe götürüp gizlice kalplı bir pasta bırakmış onu kesip yedik
diyeceğim o ki seneye o açığı kapatır :):)
arada erkekler öyle terslikelri oluyor.
İste bizimki de aynı kafaO öküzden bi tane de bende var malesef benimkide bise almadı para veriyi sen alirsin ben alsam begenmessin diye ddim sen al bi tektaş bak begeniyormuyum oğlum bile ddi anneme d günü hediyesi alalım diye ama nerde bizimkinde![]()
Benim babam da yapardı bize hep hediyede alirdi gücî yettiği kadar bazen oda satardi ihtiyaci olurdu annemin bilezigini fln ama yapardi koyardi yerine daha iyisini benimkilerde hic oyle bise yok evlendik 1 ay sonra gitti bilezikler fln işyerleri kötü durumdaydı battı sonra abisi gelmedi giden takılar kac sene oldi hala aliyim takayim yokİste bizimki de aynı kafa
1 hafta önceden basliyo
Gidelim sana hediye bakalım demeye
Ben sana öyle mi yapıyorm diyorm ?
Gitmeyince saçma sapan seylerle geliyor.
Görmemis benimki
Ailede görecek bi adam.
Kvdeme ben evlendkten sonra doğum gunu kutladık
3 koca evlatsınız evde dedim,hic mi kutlamak aklınıza gelmedi
Bilmem gelmedi diyo.
Bizde annemin babamın hep kutlanırdı
Babam illa bi hediye alırdı
hee genelde takı alırdı,6 ay sonra ihtiyaç olur satarlardı:)
Ama alırdı:)
Beren hic bozma tavrni
Arama sorma
Bence pişman.
Bosanmak isteyen adam kirayı ben ödeyeyım demez.
Aynen devam et,o koca buraya gelecek:)
bu tip şeyler hayata renk katan konularGecerli nedeni yoktu
İsi uzamış o gun yapamamış bisey
Önceden planla yani banane.
Ben günler öncesinden basliyorm naparım diye
Bide derdi o bana yapmazsa ben de ona yapmam sanıyo
Hayır o senin ayıbın diyorm.
Ben yapmaya devam etcem.
O istiyorki ot gibi yasayalım.
Yo öyle bi dünya:)