• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz :KK36:
Yaa cansın sen can. Yaşadıkların kendi yaşantıma benzedigi icin bu kadar sevmistim seni. Okudukca hayran kaldım

@Papatya bende yerin çok ayrı. Benim için çok güzel şeylere vesile oldun biliyorsun. Rabbim sana kat kat daha büyük mutluluklar yaşatsın.

@tr_lelli seni damacana kumbarayla tanıdım. Sadece okuyup geçicektim konuyu. Ama beni muhabbete sen dahil ettin yoksa yazmazdım eminim, birikime başlamama vesilesin yani :)

Gerçekten büyük küçük demeden herkesin birbirinden bir şey ögrendiği yada küçümsemediği bir ortamda olacağını düşünmezdim. Burda resmen onu yaşıyoruz.

İnşallah sadece sanalda degilde gerçek hayatta da Rabbim bizi hep birbirimiz gibi insanlarla karşılaştırsın kızlar.

latiyya latiyya benden duymuş olma amabu@tr_lelli de benimle aynı kiloda
Üstelik boyu kadar da oğlu var :ıslık:
Hedi len

Ben senle ayni kiloda degilim kuzum
56.5 :işsiz:

Yaa cansın sen can. Yaşadıkların kendi yaşantıma benzedigi icin bu kadar sevmistim seni. Okudukca hayran kaldım

@Papatya bende yerin çok ayrı. Benim için çok güzel şeylere vesile oldun biliyorsun. Rabbim sana kat kat daha büyük mutluluklar yaşatsın.

tr_lelli tr_lelli seni damacana kumbarayla tanıdım. Sadece okuyup geçicektim konuyu. Ama beni muhabbete sen dahil ettin yoksa yazmazdım eminim, birikime başlamama vesilesin yani :)

Gerçekten büyük küçük demeden herkesin birbirinden bir şey ögrendiği yada küçümsemediği bir ortamda olacağını düşünmezdim. Burda resmen onu yaşıyoruz.

İnşallah sadece sanalda degilde gerçek hayatta da Rabbim bizi hep birbirimiz gibi insanlarla karşılaştırsın kızlar.
Cnm iyiki dikkatini cekmisim ozaman.
:KK200:

26 yaşındayım bekarım
Taliplerimi bekliyorum :KK45:
Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?
oyy hayatının baharında :KK28: seni oğluma alayım ama önce ipeqbojuqu ipeqbojuqu ne sözüm var sıranı bekle:))
32 yaşındayım 1 yıllık evliyim.

Ceyrek dugun icin sanirim.
Digerleri ihtiyac olur arada cokta saaapmamak lazim:)
evet canısı ah dugunler ıkı ceyrek takcaz bıde dıgerını onceden almıştık :(

Kizlar son gunlerde ben kumbaraya pek para atamadim.
Sizlerde yazmamissiniz atiyormusunuz.bu ay cok harcamali bir ay oldu.
ben cok atamaıyorum oyle 2-3 lıra toplamda 50.ye yakın benım kumbiş ben buyuk paraları bankada bırıktırme taraftarıyım canım oyle bozuklukları atıyorum

Ayy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz :KK36:
yaaaa keşke hayatımızda sızın gıbı ıyı ınsanlar cıksa karsımıza. bende sızı sevıyorum ve ılerde anne olursam sızden ogrenecegım cok sey var. buradakı tum arkadaslar hepımız bırbırımızın hayatına bırseyler katıyoruz ıyı kı varsınız :KK36:

Müzmin bekarimiz o
Ortadogunun ve balkanlarin en hızlı kovboyu
Bi gezer bi gezer gezentidir.
Tüm Türkiye'yi gezip kendime bi koca bulamadım la :110: gözümü İtalya'ya neden diktim sanıyorsun? Şu biscolata adamlarından bulcam.. düşünsene; işten bi geliyorum adam çikolata kaynatıyo kaslı kaslı :dua: Allahım nolur amin

Tüm Türkiye'yi gezip kendime bi koca bulamadım la :110: gözümü İtalya'ya neden diktim sanıyorsun? Şu biscolata adamlarından bulcam.. düşünsene; işten bi geliyorum adam çikolata kaynatıyo kaslı kaslı :dua: Allahım nolur amin
Sonra sen cukulatalari yirsin oolmas.

Back
X