- 16 Temmuz 2016
- 278
- 613
- 23
- 40
Ay evet düşünemedim bunu kusura bakmayın .ozelden atabilirseniz sevinirim :))ay çok isterdim ama ifşa olurum diye korkarım malesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet düşünemedim bunu kusura bakmayın .ozelden atabilirseniz sevinirim :))ay çok isterdim ama ifşa olurum diye korkarım malesef![]()
daha nereye kilo veriyon abisi 54 müPampiş 54,5 ile başladım kapışmaya haberin ola![]()
Kısayım ama :)daha nereye kilo veriyon abisi 54 mü![]()
Yaa cansın sen can. Yaşadıkların kendi yaşantıma benzedigi icin bu kadar sevmistim seni. Okudukca hayran kaldımAyy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz![]()
kız sizi ne edeyim ben. ah ahh eskiden 58 kiloya gelince şişkoyum derdim şimdi 58 olunca zayıfladım diyorum

26 yaşındayım bekarım@mandaliina sen bekardın dimi? yaşını sorabilir miyim sakıncası yoksa:) tişikkirlir
Hedi len

Cnm iyiki dikkatini cekmisim ozaman.Yaa cansın sen can. Yaşadıkların kendi yaşantıma benzedigi icin bu kadar sevmistim seni. Okudukca hayran kaldım
@Papatya bende yerin çok ayrı. Benim için çok güzel şeylere vesile oldun biliyorsun. Rabbim sana kat kat daha büyük mutluluklar yaşatsın.
tr_lelli seni damacana kumbarayla tanıdım. Sadece okuyup geçicektim konuyu. Ama beni muhabbete sen dahil ettin yoksa yazmazdım eminim, birikime başlamama vesilesin yani :)
Gerçekten büyük küçük demeden herkesin birbirinden bir şey ögrendiği yada küçümsemediği bir ortamda olacağını düşünmezdim. Burda resmen onu yaşıyoruz.
İnşallah sadece sanalda degilde gerçek hayatta da Rabbim bizi hep birbirimiz gibi insanlarla karşılaştırsın kızlar.
Müzmin bekarimiz o@mandaliina sen bekardın dimi? yaşını sorabilir miyim sakıncası yoksa:) tişikkirlir
oyy hayatının baharında26 yaşındayım bekarım
Taliplerimi bekliyorum
Sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?
evet canısı ah dugunler ıkı ceyrek takcaz bıde dıgerını onceden almıştıkCeyrek dugun icin sanirim.
Digerleri ihtiyac olur arada cokta saaapmamak lazim:)
ben cok atamaıyorum oyle 2-3 lıra toplamda 50.ye yakın benım kumbiş ben buyuk paraları bankada bırıktırme taraftarıyım canım oyle bozuklukları atıyorumKizlar son gunlerde ben kumbaraya pek para atamadim.
Sizlerde yazmamissiniz atiyormusunuz.bu ay cok harcamali bir ay oldu.
yaaaa keşke hayatımızda sızın gıbı ıyı ınsanlar cıksa karsımıza. bende sızı sevıyorum ve ılerde anne olursam sızden ogrenecegım cok sey var. buradakı tum arkadaslar hepımız bırbırımızın hayatına bırseyler katıyoruz ıyı kı varsınızAyy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz![]()
gezmek eyidir eyi en güzelini yapıyo valla:)Müzmin bekarimiz o
Ortadogunun ve balkanlarin en hızlı kovboyu
Bi gezer bi gezer gezentidir.
Ben israfa tasarrufa esya,insan hepsini ekliyorum.Tasarruf konusuna kalorili de mi eklesek?Bende pazartesiden beri dikkat ediyorum..
Tüm Türkiye'yi gezip kendime bi koca bulamadım laMüzmin bekarimiz o
Ortadogunun ve balkanlarin en hızlı kovboyu
Bi gezer bi gezer gezentidir.
Allahım nolur aminSonra sen cukulatalari yirsin oolmas.Tüm Türkiye'yi gezip kendime bi koca bulamadım lagözümü İtalya'ya neden diktim sanıyorsun? Şu biscolata adamlarından bulcam.. düşünsene; işten bi geliyorum adam çikolata kaynatıyo kaslı kaslı
Allahım nolur amin