- 5 Mayıs 2016
- 3.915
- 8.366
- 158
Berencim eşinden ses seda yok mu? Nasılsın iyi misin?
Merhaba canım ses seda yok.Galiba boşanma protokolü hazırlıyordur.İyi olmaya çalışıyorum geçiyor bir şekilde günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berencim eşinden ses seda yok mu? Nasılsın iyi misin?
Her şey gönlünce olur ben onun boşanacağını sanmıyorumMerhaba canım ses seda yok.Galiba boşanma protokolü hazırlıyordur.İyi olmaya çalışıyorum geçiyor bir şekilde günler
Her şey gönlünce olur ben onun boşanacağını sanmıyorum
Bence iş yerine gidip konuşmayı denemelisin. Seni herkesi içinde kovacak değil ya .
Bazı şeyler uzaktan kolay gelir ama seni görünce farklı olur. Onun da yüzleşmeye cesareti yok.
Öyle olmasa polis çağırırım vs demezdi. Bence habersizce git konuş canım bir yolunu bul. Hiç mi aile büyüğü olmaz insan bir arar sorar ya hu. Ben buradan sinir oluyorum
Güle güle kullan cnmÇok yoğundu bugün
Malum ay sonu
Herkesin işi acil
Çok şükür geçti bitti
Bugün yeni bulaşık makinemiz geldi
Çok kararsızdım ne alacağım konusunda
Biraz araştırma derken siemens aldık
Bu da 10 yıl gider
Tam kodlanmış 11.yıl bozuldu
güle güle kullanin canim.Çok yoğundu bugün
Malum ay sonu
Herkesin işi acil
Çok şükür geçti bitti
Bu da 10 yıl gider
Senin dinlenmen,dusunmen,kendini toparlaman icinde bir fırsatdır bu izin belki.Gitmem canım ben istedim o istemedi.Artık beklemedeyim hayırlısı artık.Eşyalarını da almadı belki haftasonu gelir alır bir de eşyaları gidince ağlar üzülürüm sonra yoluma bakarım haftaya da izne çıkıyorum bu haftasonu normalde tatile gidecektik iptal ettirmiş.Tatil de ne yapacağımı da bilmiyorum hiç böyle bir izne çıkmamıştım amaçsız
Tşk ederim lellimgüle güle kullanin canim.
Beyaz esya öyle artık.
Bende arcelik almistim 5.senesi bitiyor bu sene.
Bakalim teklicek mi.
sıkıntısız gidiyor simdilik.
Abdest almaya gitmeden telf. aldim saate bakmak icin instayada dokunmus oldum reflex soyle bakim derim telf. alinca genelde.
direk karsima bu cikti.
Ben böyle seylere cok inanirim.
Rabbim her daim bize yol gösterici ama biz fark edemiyoruz.
Eki Görüntüle 2294434
Tşk ederim canımGüle güle kullan cnm![]()
ÇIkmak zorundamısın
Ötelesen
Yada tatile gitsen ailen ile
Her şey o kadar tazeyken seni yıpratır tek tatil belki
Ama kafanın uyuştuğu arkadaş veya aileden birileri ile olur
Bende pek ayrılmaya yanaşmayacak gibi düşünüyorum
Balıklar dayanamaz görünce
Çok yoğundu bugün
Malum ay sonu
Herkesin işi acil
Çok şükür geçti bitti
Bu da 10 yıl gider
Gitmem canım ben istedim o istemedi.Artık beklemedeyim hayırlısı artık.Eşyalarını da almadı belki haftasonu gelir alır bir de eşyaları gidince ağlar üzülürüm sonra yoluma bakarım haftaya da izne çıkıyorum bu haftasonu normalde tatile gidecektik iptal ettirmiş.Tatil de ne yapacağımı da bilmiyorum hiç böyle bir izne çıkmamıştım amaçsız