• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir de whatsabın bir özelliği varmış yeni öğrendim.Son görülmeyi kimse görmesin yaparsanız bir de okundu bilgisini kapatırsanız durumuna baktığınız kişi sizin onun durumuna baktığınızı göremiyor.Adınız çıkmıyor durum görenlerde benim çakal böyle bakıyo olabilir durumlarıma 😂😂
Ay bunu ben yapiyo olabilirim😂 yani direk yapiyorum desem daha iyi

Kızlar eşim mesaj attı.Uygun olduğunda arayım konuşalım dedi.Ben de istediğin zaman ara dedim.Aradı merhaba nasılsın dedi iyiyim dedim sen nasılsın uğraşıyoruz dedi.Senin dediğin gibi 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma olmuyormuş dedi sen de danıştın mı bilmiyorum ama dedi.Adli tatil zaten dedi 16 Eylül’den sonra protokol yapabiliyoruz dedi ben hazırlatayım sana yollarım sen de bakarsın dedi.Konuştuğumuz gibi dedi şartları.Ben de tamam dedim.Kıyafet işimi nasıl yapalım dedi istediğin zaman al dedim.Araba tutacakmış kişisel eşyalarımı alacağım dedi ben de tamam dedim.Hoşçakal dedim görüşürüz dedi görüşüz dedim bitti
Bana gorusmek istiyormus gibi bir arama gibi geldi.
Sana sormaz yoksa soyle yapicam böyleymis aciklama yapmaz.
Bence yuzyuze gelseniz şans olabilir.

Bak kucuk eltimi hic sevmem esimlerinde akrabasi.
Esimde sevmiyor dedikoducu diye(burda ne olsa annesine köye yetistiriyor akrabalar ya)
Ben zaten gordugumde soguk davraniyordum.
Mesela sadece merhaba diyordum opme vs yok.
Baska asla 2li sohbete girmiyorum, yuzune bakmiyorum.
Gecen bayram geldi esime sadece hosgeldin x abi dedi.
Esim bile sinir oldu.
Ozaman esimlede konusmicaksin ya da insan olup hosgeldiniz diyeceksin.
Bu elti tayfasi kiskandirma pesindemi, kafalari ne cakalliga calisiyor cozemedim.
Hic muhattap alinmalik degiller.
Annem de öyle diyor da özür dile kıskandım öyle dedim de ama gururum Engel oluyor demem
Annen daha katiydi sanki sasirdim

Annem de öyle diyor da özür dile kıskandım öyle dedim de ama gururum Engel oluyor demem
Ya desen nolcak başkasının yar olcak Allah aşkına özür dilersen ne kaybedeceksiniz ilerde pişman olma cnm bak yaaa dene ne kaybedersin omur billah başkasının yüzünden evliliğin gidiyor bak eşinde sakin oda senden birşeyler bekliyor yuvani yıkma başkası için eltinede sil takılma konuşma evine bak ara konuşalım de eve cagir

Beren eşinde llelinin dediği gibi bir sene sürüyormuş filan demiş ya bak yıkma yuvani bir nebze seviyosan eşini biseyler yap bak eltin olcak yüzsüz evinde mutlu onun için evliliğini yıkma gormenkonusma hakkında grc git ne derse desin umursamadim inankibne kv yüzünden ayrildiydim ama kocamin hattına katlaniyo rum konuşup duruyor umrumdmi asla konuşalım cekemiyo işte bak kocani çek kendine odun ver kaybedeceğine onun için ara gel konuşmak istiyorum son kez de ağla bağır çağır düzel t

Bana gorusmek istiyormus gibi bir arama gibi geldi.
Sana sormaz yoksa soyle yapicam böyleymis aciklama yapmaz.
Bence yuzyuze gelseniz şans olabilir.

Bak kucuk eltimi hic sevmem esimlerinde akrabasi.
Esimde sevmiyor dedikoducu diye(burda ne olsa annesine köye yetistiriyor akrabalar ya)
Ben zaten gordugumde soguk davraniyordum.
Mesela sadece merhaba diyordum opme vs yok.
Baska asla 2li sohbete girmiyorum, yuzune bakmiyorum.
Gecen bayram geldi esime sadece hosgeldin x abi dedi.
Esim bile sinir oldu.
Ozaman esimlede konusmicaksin ya da insan olup hosgeldiniz diyeceksin.
Bu elti tayfasi kiskandirma pesindemi, kafalari ne cakalliga calisiyor cozemedim.
Hic muhattap alinmalik degiller.

Annen daha katiydi sanki sasirdim
Annem barışmamızı istiyor görüyor halimi üzülüyor

Ya desen nolcak başkasının yar olcak Allah aşkına özür dilersen ne kaybedeceksiniz ilerde pişman olma cnm bak yaaa dene ne kaybedersin omur billah başkasının yüzünden evliliğin gidiyor bak eşinde sakin oda senden birşeyler bekliyor yuvani yıkma başkası için eltinede sil takılma konuşma evine bak ara konuşalım de eve cagir

Canım mesaj attım aradım konuşalım diye adam gelmiyor düzelmez diyor bekliyorum şimdi bir yerde en son sinirlendim hamileyim gel dedim.Elimden geleni yaptım bekliyorum gelirse konuşacağım gelmezse de artık yapacak bişey yok

Canım mesaj attım aradım konuşalım diye adam gelmiyor düzelmez diyor bekliyorum şimdi bir yerde en son sinirlendim hamileyim gel dedim.Elimden geleni yaptım bekliyorum gelirse konuşacağım gelmezse de artık yapacak bişey yok
Yani kusura bakma, haddim de değil ama daha öncede yazdım yine dayanamayıp yazacağım.
Emeksiz yemek olmaz.
Sen bu adamı seviyormusun bununla bir ömür geçirmek istiyormusun önce buna karar ver.
Cevabın evet ise yukarıda yazdigin ben elimden geleni yaptım kısmı tamamen yalan.
Gerçekten istiyorsan ve onun bunu hakettigine inaniyorsan mucade edersin
Evlilik kolay mesele değil,sen yeni bir aile kurdun gerekiyorsa aileleri de geride bırakıp bir yol cizeceksiniz, bazı şeyleri netleştirmek ve mutlu olmak için gururu bir yana bırakıp konuşmak ne olursa olsun gerçeklerle, hayatla yüzleşmek gerekiyor.
Gurur yapıp özür dileyemem ama bir ömür bunun keskesini içimde tasirim diyorsan hayat senin hayatın kim ne diyebilir

beren_naz beren_naz Canım durumunu baştan beri okuyorum, yorum yapmak haddim değil ama ve Biz herşeyi senin bize sunduğun ölçüde biliyoruz ama Sen eşini seviyor ve barışmakta istiyorsun gibi görünüyor, bu yazdıklarından çok belli oluyor.Şu an okuduğum kitaptan bir bölüm ekliyorum. Belki ufacık bir yol gösterici olur. Hakkınızda en hayırlısı olsun🙏

Eklentiler

• 5134207C-E984-4A47-A116-9AA9ACE4991B.webp
    5134207C-E984-4A47-A116-9AA9ACE4991B.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 146
Bu arada kızlar hepinizi severek okuyorum, başta tr_lelli tr_lelli ve diğerleri sayeniz de motive oluyorum. Muhabbete ortasından dalmak istemediğimden yazmadım daha önce ama hepinize teşekkürler 🤗

Selam kızlar istanbul ne sıcak nem çok😁😁 dün benimkini tırtıkladımm sabah kahvaltilik azdı diye file var avm 'nin içinde oraya gittik güneş kremi peynir zeytin yumurta pastırma az ceviz oglus a arada keke fln atıyorum filenin. ekmeği sınırı güzel onlardan derken 205 tl verdik garnier aldim kremi 59.9 fiyati :bicak: eve gel kahvalti ev topla derken saat 12 yi gecyi esım çikti isleri vardi evi topladim mutfak halim iki parça onları yikadim astim kurur aksama oğlumun saçını kestirdim 13 tl oraya lcw girdik yüzme şortu oğluma esimede sıfır kol bitanede normal bir tshirt 65 oraya bimden hazir döner 15 tl oraya onur marketten salatalik toz seker biraz erik 7 tl oraya 100 de ben harcadım şu istedim 8 tl 25 te aidat vercem komsu yoktu simdi bi kahve içiyorum dinleniyorum kalkıp bulasik açicam aksama domatesli makarna var dünden yanina döner salata patates kızartma olcak

Beren cim ben böyle kararsız olduğum hayırlısı nasıl diye düşündüğüm şeyler için istihare yapılması iyi olduğunun düşünüyorum acaba yapsanmi yada güvendiğin birimi yapsa canim hakkında en hayirlisi olsun

Yani kusura bakma, haddim de değil ama daha öncede yazdım yine dayanamayıp yazacağım.
Emeksiz yemek olmaz.
Sen bu adamı seviyormusun bununla bir ömür geçirmek istiyormusun önce buna karar ver.
Cevabın evet ise yukarıda yazdigin ben elimden geleni yaptım kısmı tamamen yalan.
Gerçekten istiyorsan ve onun bunu hakettigine inaniyorsan mucade edersin
Evlilik kolay mesele değil,sen yeni bir aile kurdun gerekiyorsa aileleri de geride bırakıp bir yol cizeceksiniz, bazı şeyleri netleştirmek ve mutlu olmak için gururu bir yana bırakıp konuşmak ne olursa olsun gerçeklerle, hayatla yüzleşmek gerekiyor.
Gurur yapıp özür dileyemem ama bir ömür bunun keskesini içimde tasirim diyorsan hayat senin hayatın kim ne diyebilir

Canım aradım bekledim dışarıda 45 dk gelmedi evlerine gittim camlar kapalıydı ama pencere açıktı zili çaldım açan olmadı eşimin arabası da yoktu şimdi bir kız arkadaşımla buluşmaya geldim biraz sohbet edip havam değişsin.Akşam gideceğim evlerine nasılsa gelecekler güzelce konuşacağım

Kızlar gittim 1 saat oturdum önce kapıyı açmadı eşim sonra zincirden baktı açmadı aç dedim güzellikle konuşalım dedim. ben annenden özür dileyeceğim dedim anneme sorayım dedi sonra annesi geldi açmadılar kapıyı sonra açtı.Annesinden özür diledim konuştuk siz iftira attınız bilmem ne eşim kararlı boşanmak için.Annesi ben seni diğer gelinimden daha meyseniyordum dedi annesi ben seni külfet olarak görmüyorum dedi görürsün dedim baya ikna etmeye çalıştım yok kim kararlı bir de çok şey söylediler baya ağır konuştular eşim dedi biz barışsak ya sen beni öldürürsün ya ben seni dedi.Avukatlara sormuş çekişmeli aç ne borcu ödeyeceksin hatta eşyaları da alırsın demişler bir de köydeki kadınlar şahit olur iftira attınız bilmem ne adam beni tehdit ediyor.Yüzleştim rahatladım olmayacağını anladım en iyisi anlaşmalı boşanmak ailesiyle de yaşamıcakmış ayrı eve çıkçakmış kızlar sonuçta kafamda bitti.Nefret ettim söylediklerinden şu an çok rahat içim

Kızlar gittim 1 saat oturdum önce kapıyı açmadı eşim sonra zincirden baktı açmadı aç dedim güzellikle konuşalım dedim. ben annenden özür dileyeceğim dedim anneme sorayım dedi sonra annesi geldi açmadılar kapıyı sonra açtı.Annesinden özür diledim konuştuk siz iftira attınız bilmem ne eşim kararlı boşanmak için.Annesi ben seni diğer gelinimden daha meyseniyordum dedi annesi ben seni külfet olarak görmüyorum dedi görürsün dedim baya ikna etmeye çalıştım yok kim kararlı bir de çok şey söylediler baya ağır konuştular eşim dedi biz barışsak ya sen beni öldürürsün ya ben seni dedi.Avukatlara sormuş çekişmeli aç ne borcu ödeyeceksin hatta eşyaları da alırsın demişler bir de köydeki kadınlar şahit olur iftira attınız bilmem ne adam beni tehdit ediyor.Yüzleştim rahatladım olmayacağını anladım en iyisi anlaşmalı boşanmak ailesiyle de yaşamıcakmış ayrı eve çıkçakmış kızlar sonuçta kafamda bitti.Nefret ettim söylediklerinden şu an çok rahat içim
Evet çok şükür
Söylemek istediğim şey tam da buydu.
İleride kafanda hiçbir soru işareti, keşken olmayacak, gerçek yuzunu gördün, düşüncelerini anladın ve üstüne düşeni yaptın.
Gerçeklerle yüzleştin, belki biraz ağır oldu ama tamamen aklın temizlendi.
Artik yeni yasantinda senin için en hayırlısı neyse olsun.

En azından kadandakiler gitti ilerde keşke edemezsin iyi oldu demek istediğim oydu

Konuşup en iyisini yaptın canım
Artık ikilemde kalmazsın,
Sonradan ya konuşsaydım herşey farklı olur muydu diye pişmanda olmazsın için rahat olur.
Sen elinden geleni fazlasıyla yaptın.

Evet çok şükür
Söylemek istediğim şey tam da buydu.
İleride kafanda hiçbir soru işareti, keşken olmayacak, gerçek yuzunu gördün, düşüncelerini anladın ve üstüne düşeni yaptın.
Gerçeklerle yüzleştin, belki biraz ağır oldu ama tamamen aklın temizlendi.
Artik yeni yasantinda senin için en hayırlısı neyse olsun.

Evet çok rahatladım cidden böyle içim bom boş keşkelerim de yok tavsiyeniz için tşkler gitmeseydim hep keşke dicektim şimdi iyiki diyorum iyiki gittim gördüm ve anladım

Back
X