- 21 Ağustos 2015
- 32.232
- 97.859
- 798
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy alemsinn iyi olmus içinde kalmasın sen gereksiz şeylere para vermiyirsun o kadar olurAy taksit taksit yazıyorm
Kapı süsüne 140 tl vermistim
Kociye 100 tl dedim
Astık eve aksm,geliyo gidiyo 100 tl diyo önünden gecerken
140 desem herhdle düser bayılır adam![]()
İçecek alıp sana gelicimm kuzuu:)Selamm
Dün baby party yaptik
erkekmis okadar kız kız diyordu ki kız bekliyorduk hepimiz sasirdik.
Bu sene erkek senesiymis öyle dediler.
Sehir disindan gelen kız epey ugrasmis valla guzel olmustu susler pasta falan.
Ben üsenirdim kız seviyor öyle seyleri.
Bu aksam icin sahile inelim diye kararlastirildi.
Bayramda da kaynim piknik yapalim diyormus.
Esime ben hic ugrasamam biside yapmam dedim.
Yapma diyor o da zaten.
Dün cupcake yapmistim kapis kapis yendi.
Oglanada 4 tane ayirmistim hepsini yemis.
Bugun yine yapıcam oglusuma.
Biraz da açma yaparim firini acmisken, maya cikardim.
Dün bana hepsi zayiflamissin dediler.
Oysa kilom ayni sıkılastim falan mi aceps.
Kız kendi espresso makinası istiyor Bulgaristandan gelcekmis 3000 tl diyor banaAyy alemsinn iyi olmus içinde kalmasın sen gereksiz şeylere para vermiyirsun o kadar olur![]()
Kız kendi espresso makinası istiyor Bulgaristandan gelcekmis 3000 tl diyor bana
Dedim kapının önünde kahve satarsın parasını cıkarırsn artk
Klasık erkek iste
Onların alısverisler mantıklı,bizimkiler hep gereksiz![]()
Biz birkaç yıl önce 30agistosla birlestirip uc gitmiştik, ama gitmeden rezervasyon yaptirmak daha iyi sanırım, yakın illerden gelen çok oluyorSlm kızlar yarın annemle kardeşimle Amasra Bartın’a gidiyoruz.Kararsız kaldım bir otel buldum 3 gece oda kahvaltılı 1147₺ burayı alsam mı yoksa gidince mi baksak.Bayram yerler dolu olabilir ortada kalmayalım diyorum ya da bir gün orda bir gün orda kalırız.Siz gittiniz mi Bartın’a gittiyseniz nasıl yaptınız
Ben 3 defa gittim ama kalmadik.Slm kızlar yarın annemle kardeşimle Amasra Bartın’a gidiyoruz.Kararsız kaldım bir otel buldum 3 gece oda kahvaltılı 1147₺ burayı alsam mı yoksa gidince mi baksak.Bayram yerler dolu olabilir ortada kalmayalım diyorum ya da bir gün orda bir gün orda kalırız.Siz gittiniz mi Bartın’a gittiyseniz nasıl yaptınız
Canım biz Amasra da üç yıldız bir otelde kalmıştık deniz manzaralı. Otel muhteşemdi. Kahvaltısı da öyle. Geceliği 350tl. İstersen özelden ismini yazarım sana.Slm kızlar yarın annemle kardeşimle Amasra Bartın’a gidiyoruz.Kararsız kaldım bir otel buldum 3 gece oda kahvaltılı 1147₺ burayı alsam mı yoksa gidince mi baksak.Bayram yerler dolu olabilir ortada kalmayalım diyorum ya da bir gün orda bir gün orda kalırız.Siz gittiniz mi Bartın’a gittiyseniz nasıl yaptınız
Canım biz Amasra da üç yıldız bir otelde kalmıştık deniz manzaralı. Otel muhteşemdi. Kahvaltısı da öyle. Geceliği 350tl. İstersen özelden ismini yazarım sana.
Kız kendi espresso makinası istiyor Bulgaristandan gelcekmis 3000 tl diyor bana
Dedim kapının önünde kahve satarsın parasını cıkarırsn artk
Klasık erkek iste
Onların alısverisler mantıklı,bizimkiler hep gereksiz![]()
Unuttmus mu?Dün doğum günümdü. Eşim kutlamadıbir mesaj bile yazmadı hasbam
kızımız olduğundan bu yana iyice ihmal etti beni. Kız baba aşkı
![]()
Doğum gunun kutlu olsun ozaman.Dün doğum günümdü. Eşim kutlamadıbir mesaj bile yazmadı hasbam
kızımız olduğundan bu yana iyice ihmal etti beni. Kız baba aşkı
![]()
Doğum gunun kutlu olsun ozaman.
Biz evlilik yil donumumuzu unutmustuk ikimizde
Günler sonra aklimiza gelmisti gulmustuk demek 10seneler falan devirince boyle oluyor diye.
15. sene bitti bu sene.