• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende 2. su 2 sene icinde yaptim yaptim yapmazsam daha hic bir guc kuvvet yapyiramaz.
Yas 35i gececek ugrasamam.
Cunku bebek olayindan cok sogudum.
Okadarda ara verince sabrim falan kalmadi.
Bakamam gibi geliyor.
Acikcasi esimde kız olma ihtimali sebebiyle istiyor.
Hic kiz olmayacak gibi bi garanti bisi olsa istedigini sanmiyorum 2.cocugu.
cunku dusuk olan bebegimde dr. erkek dedigindeki buruklugu gordum yuzunde.
kesin mi ? falan dedi sinirlenmistim.
Hep kizimda kizim diyordu cunku nasipde olmadi.
Onun bu takintisi yuzunden dogurasimda yok daha.

Erkegi duyunca tabiki saglikli olsunda diyor falan ama icini biliyorum ben

Ben 40 yaş oldum gerçekten çabuk yoruluyor insan. Yapıyorsan acil yap çocuğu😂😂😂😂

Öyle cnm herkesin bir vakti var kıyaslamiyorum kimseyle o yuzden konusanlara pek bisey demiyorum lakin susmuyorlar olmasa olmuyo diyorlar olsa hani ikinci diyorlar hemen yapiyo bazisi onlarada hemen yaptı diyorlar tuhaf iş🤔🤔 rabbim oğluma sağlık sıhhat versin benimde esimde bazı sorunlar var o yüzden tüp bebek oldu bize

Bizim de ikimizde de sorun vardı eşimde sperm az ve 1. Kalite yoktu hızı da azmış. Benim de yumurta azalmıştı ve kalitesizdi. Fsh hormonum son tedavide 14 lerdeydi. 3 tedavi gördük. İkinci transfer bile yapılamadı.3. Tedaviyi ikincisi yarım kaldı diye yaptık yoksa iki tedaviden fazla düşünmemiştik. Keşke hiç harcamasaymışız o paraları :))

Ben 3.5 sene dinledim o lafları
Tüpe gececekken aniden geldi kuzum🙏🏻
İnsanlar konusur bosver
Sen en iyisini bilirsin.
Allah cocuklarımoza uzun ömür versin🙏🏻🙏🏻

Ben de en çok senin ikinci çocuk hamile kalarak olacak demekerine kızıyorum. Yahu ikinci çocuğu isteyen kim 😅 bir de öyle bir kaygım yok. Çok şükür Allah anneliği bana da yaşattı. Hergün bin şükür ediyorum o tedavilerin olumsuz sonuçlandığına yoksa kızımla yollarımıx nasıl kesişecekti. 😢

dogru dedin
kendin beklesen yapmasan olmuyor diyorlar
hemde en yakınların
ben daha sonra duydum benim görümcem yaymış olmuyor olsa yapar diye
hiç bir şey demiyorum allah diyorum
oysa benim olurken olmaza çıakrmış adımı
Ben demiyordum kimseye bisey eşimin sorununu bilerek evlendik onun tarafı biliyo ztn onlar bise demedi ama kendi akrabalar kolu komsu yok niye yapmiyosun yok tembelsiniz ben evlendiğim gece kaldım diyeni bile gördü şu gözler😲😲

Selammm..
Hayatımda diledigim seylerin sırayla,zamanla oluyor olmasina yeniler eklenebilir her an.
İlk sizinle paylasacagim olursa.
Ama suan net olmadigi icin yazmıcam.

Sabah namazimin arkasina Rabbim sen en iyisini bilensin icimide bilensin Hayirlisiysa ol de olsun dedim.

Sabretmek,beklemek, ısrarla istemek ve isyan etmemek, şükretmek ve hep dua etmek, tevekkül etmek hepimizin yolu bunlar olsun her daim.

Namazimi kildim
Biraz esmalarimi cektim.
Erbaslara gözleme yaptim.
Yine oglani esime kitledim (normalde saati uymuyor esimin, adami 15 dk daha gec uyandirdim hersey oglum icin😋)
Cocuuumm dolmuslami gitsin nedu yani.
Benimkide hep önde oturur oysa arkaya oturuyo sanki babasi soforu😂

Evde damla yemek yok
supur sil yapilcak
tuller camlar kaldi zaten.

Hemen eltimin kizi aradi yenge goruselim bidi bidi 😑
Bu hafta okul telasem var dedim gecistirdim..

Azicik tv keyfi yapicim isler beklesin

Gunaydıınn
Sabah sabah nette bi video gördğm bütün sinirim alt üst oldu!
Düğünde damat gelinin yüzünü acıypr,bi tokat atıyor!Adetmis
Allah belasını versin öyle adetin.
Düğüne gelenlerde alkıslıyor!
Onların da belasını versin.
Kökleri kurusın böyle zihniyetin ins!
Üreyemesinler.
İcim ezildi ya valla sabah sabah😔

Biz de hiç istemiyoruz ikinci çocuk zaten istediğimiz tek çocuktu. O da tedavi falan derken iki yıl olmadı gittik başvuru yaptık evlat edinmeye kızımıza kavuştuk.şimdi onun yerine hiç birşeyi koyamıyoruz. Ama benim şuan korkum 45 gündür adet olmadım🥺 zaten olmuyor diye korunmuyorduk. Tabi doktorlar erken menopozda olur diyorlardı. Aranızda erken menopoz olan varmı. Ne hamilelik ne menopoz belirtisi var bilemedim kafam karışık ama ikisini de istemiyorum🙄😅🤣🤣🤣
hayırlı olsun kuzunuz
bende eşimin durumu ilerde iyi olursa bir kız evlat edinmek çok istiyorum
oğluma kardeş olur

Ben demiyordum kimseye bisey eşimin sorununu bilerek evlendik onun tarafı biliyo ztn onlar bise demedi ama kendi akrabalar kolu komsu yok niye yapmiyosun yok tembelsiniz ben evlendiğim gece kaldım diyeni bile gördü şu gözler😲😲
hadsizlikten başka bir şey degil
sizene ne
ben ev alan kadar yapmak istemiyorum dedim
ve öyle de oldu
çünkü çocuk için harcama bitmiyor
evi aldık bir yıl sonra oldu

hadsizlikten başka bir şey degil
sizene ne
ben ev alan kadar yapmak istemiyorum dedim
ve öyle de oldu
çünkü çocuk için harcama bitmiyor
evi aldık bir yıl sonra oldu
Benimde öyle olur inşallah benimde istediğim o ama her gören hamilemisin ne zaman düşünüyosun vs. Diyor tabiki allah bilir ama kiradayken olsun istemem her yönden sıkıntı çekeriz tek maaşla geçinmek zor istanbulda kiralar zaten sıkıntı şuan bile 1100 veriyoruz düşündükçe sinir oluyorum ama napalım

Daha 1 yıllık evliyim yaşım 25 sanki bir şeye geç kalmışım gibi herkesin sürekli sormasından artık gına geldi birde söyle demeleri yok mu kiradayım diye cocuk mu ertelenirmiş neden ertelenmesin ? Sıkıntıyı kocamla ben çekiceksem tabiki herşeyi rabbim bilir verirse hazinesindendir başım gözüm üzerinde ama şuan erken diye düşünüyorum

Daha 1 yıllık evliyim yaşım 25 sanki bir şeye geç kalmışım gibi herkesin sürekli sormasından artık gına geldi birde söyle demeleri yok mu kiradayım diye cocuk mu ertelenirmiş neden ertelenmesin ? Sıkıntıyı kocamla ben çekiceksem tabiki herşeyi rabbim bilir verirse hazinesindendir başım gözüm üzerinde ama şuan erken diye düşünüyorum
inşallah zamanın da versin rabbim kismetiyle veriyor aratmasin evlat

hadsizlikten başka bir şey degil sizene ne ben ev alan kadar yapmak istemiyorum dedim ve öyle de oldu çünkü çocuk için harcama bitmiyor evi aldık bir yıl sonra oldu
Aynen canım artık cevap vermiyorum simdide kiz kardeşim evlendi 1 seneyi geçti istiyorlarda henüz olmadi 30 yaşına girdi bu seferde kıza diyorlar yok korunma hamile kalamassin yok zaten gec evlendin yahu kime gore geç anlamıyorum ben kimseye karismiyorum kendi hayatı diyorum ama özellikle akraba ve akran baskısı var kardeşimin arkadaşı 20 de evlendi 2 çocuğu oldu kardeşim diyor bak okula giden çocuğu var soruyor banada varmi diye gelde kızma üzülüyorum diyorum rabbimden hayirlisini işte dinleme duyma sen bakicaksin

Ingilizce seviye sinavinin bize dönüsü ek kaynak kitaplar oldu extra.
95tl bir kaynak istiyorlarmis.
65tl ayri bir kaynak
25tl sözluk.
Başladik bakalim.
Defterlerde istenmeye basladi birazini aksam alirim.
Artik verildikce aliriz.

Makarna, patatesli yemegi yaptim.
Esime az pilav yapicam.
Asûre yaptim Rabbim kabul eylesin.
Vallahi 2 kase yedim bile.
Evi supurdum toz aldim
wc banyo temizledim.
Oglum geldi ona yemek verdim.
Oldu saat 5 ne ara gecti zaman yaw.
Namazimi kilimde biraz çer çöp ayikliyorum.
Fisler, eski defterler,kitaplar, ilac kutulari falan falan.
Biraz elimin alti acilsin heryer heryerde.

Benimde öyle olur inşallah benimde istediğim o ama her gören hamilemisin ne zaman düşünüyosun vs. Diyor tabiki allah bilir ama kiradayken olsun istemem her yönden sıkıntı çekeriz tek maaşla geçinmek zor istanbulda kiralar zaten sıkıntı şuan bile 1100 veriyoruz düşündükçe sinir oluyorum ama napalım

dogru dedin
bana gelen abla her geldiğinde hamilemisin? yok kilo almışsın... vs.
o kadar ayar oluyorum ki
sananeeeeee :):)
hamileysem kocam var kilo aldıysamda ben aldım yani
kendide oldukça kilolu
bu hafta ay seninde yanların yok çıkmış dedim :):)
snr başka lafın arasında da ben lafımı direkt söylerim hiç kıvırmam dedim :):)
fazla yüz verince ayarsız oluyorlar
temiz iş yapıyor diye he he diyorum
ama sürekli laf dedikodu , merak

Aynen canım artık cevap vermiyorum simdide kiz kardeşim evlendi 1 seneyi geçti istiyorlarda henüz olmadi 30 yaşına girdi bu seferde kıza diyorlar yok korunma hamile kalamassin yok zaten gec evlendin yahu kime gore geç anlamıyorum ben kimseye karismiyorum kendi hayatı diyorum ama özellikle akraba ve akran baskısı var kardeşimin arkadaşı 20 de evlendi 2 çocuğu oldu kardeşim diyor bak okula giden çocuğu var soruyor banada varmi diye gelde kızma üzülüyorum diyorum rabbimden hayirlisini işte dinleme duyma sen bakicaksin
ay öyle erken evlenen benimde bir arkadaşım var
ömrü çocuk bakmak ile geçti
bu herkesin tercihi
olur olmaz hiç sorulur mu?
benimde görümce bekardı sürekli sorardı uyuz olurdum

Ben de hemen çocuk istemedim ilk planım ev almaktı çok şükür aldık. Doğum kontrol ilacı da kullandım. Eğer hemen çocuk yapsaydım şimdi hala kirada oturuyor olacaktık.belki de işi bırakıp evde oturamayacaktım.

Ingilizce seviye sinavinin bize dönüsü ek kaynak kitaplar oldu extra.
95tl bir kaynak istiyorlarmis.
65tl ayri bir kaynak
25tl sözluk.
Başladik bakalim.
Defterlerde istenmeye basladi birazini aksam alirim.
Artik verildikce aliriz.

Makarna, patatesli yemegi yaptim.
Esime az pilav yapicam.
Asûre yaptim Rabbim kabul eylesin.
Vallahi 2 kase yedim bile.
Evi supurdum toz aldim
wc banyo temizledim.
Oglum geldi ona yemek verdim.
Oldu saat 5 ne ara gecti zaman yaw.
Namazimi kilimde biraz çer çöp ayikliyorum.
Fisler, eski defterler,kitaplar, ilac kutulari falan falan.
Biraz elimin alti acilsin heryer heryerde.
allah kabul etsin canım

Back
X