Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bence biz topikçe gayet normaliz diğer insanlar çok tuhaf :KK71:
Gerçekten ya böyle insanlar var demekki bı tane komşum var mutfaklarimiz bitişik her yarım saatte bir seslenir un ver tuz ver yumurta ver biber ver falan filan yahu köyde yaşamıyoruz market iki adım git al cokmu zor
Asla kimseden bir şey isteyemem kimsenin kapısına Cat kapı gitmem annemde dahil
Nihayetinde kimse kolayla kazanıp almıyor onları hak diye bir şey var kul hakkı var artık eşimden utanır oldum adama yazık çalışıyor kazanıyor getiriyor vicdanen huzursuz oluyorum kimseye kapıma gelene yokta diyemiyorum
Bazı kişiler insanları kullanmaya bayılıyor net.
Bu devirde gözü açık olmalı insanın

Aksama yesil mercimek var dünden
Et suyu corba yaptm sehriyeli
Koci grip oldu🤦🏻‍♀️
Kıza ins gecmez
Annem anne sütü korur gecmez dedi ins
Maskeyle geziyo adam evde😅

demekki bı tane komşum var mutfaklarimiz bitişik her yarım saatte bir seslenir un ver tuz ver yumurta ver biber ver falan filan yahu köyde yaşamıyoruz market iki adım git al cokmu zor
Asla kimseden bir şey isteyemem kimsenin kapısına Cat kapı gitmem annemde dahil
Nihayetinde kimse kolayla kazanıp almıyor onları hak diye bir şey var kul hakkı var artık eşimden utanır oldum adama yazık çalışıyor kazanıyor getiriyor vicdanen huzursuz
komşu mu istiyor yuh
yani anne babadan alırsın veririsin lafı olmaz da
komşuluk hakkı da bir yere kadar

170 tl markette bıraktım
125 i mama
Kalanı eve ıvır zıvır😏
Eve bi geldim ki trafik cezası gelmis🤦🏻‍♀️
235 tl telefonla konusmus koci🤦🏻‍♀️
Dogumdan 3 gün sonra.
Erken odemeyle 176ya düsüyo
Valla icim acıdı,cocuguma mama alırdm o paraya ben dedim😏
Hayır bide aracta telefon icin aparat var eline niye alıyorsn🤦🏻‍♀️
Erkekler düşünmüyor umrundami kuzu para kalmıyor kredi kartından çek çek harca sonra borç tavan oluyor
Krediler dusmus yapılandırma yapicaz bakalim

Erkekler düşünmüyor umrundami kuzu para kalmıyor kredi kartından çek çek harca sonra borç tavan oluyor
Krediler dusmus yapılandırma yapicaz bakalim
Aslında cok dikkatlidir ama dogumdan 3 gün sonra yemis cezayı
Muhtemelen heyecandan atladı
Ev kredileri mi düsmüs bütün krediler mi?
Bizim de arac kredisi var ya

Sabah yine sallandik 😞
Ay keske uykuda falan olsaydimda hissetmeseydim.
saat 9 civariydi.
Kahvalti hazirladim
Bulasik mak bosalttim.
Camasir toplicam pazara da hic cikasim yok

Aaaa dün mü sallandık lelli biz duymadık. Sen anadolu yakasında değişmiydin hangi semtti bu kadar hissettin

Bu modelleri begeniyırjm ama 4 bin kusur bi bebek arabası🤦🏻‍♀️
Bide kücük cocuk az büyüyünce yenisini alıyorlar herhlde
Aama cok sık altta sepet yerine cantası var☺
Semsiyesi bile var😂

Manevrası nasıl ona bak bir de sepet de çok önemli iş görüyor bilgin olsun çok paralar vermeye gerek yok belki hiç binmeyecek

Konut kredisini biz 0.89 dan çekmiştik. Ama yüksek çekenler için iyi olmuş.
Kredi kartıma ücret yansıtmışlar. Kart ücreti yoktu bu ne şimdi. Kaç yıldır yansımadı üstelik o zaman kartı ücretsiz diye vermiştiler yarın arsyıp konuşacağım.
Ben de iki gündür hastayım dün ateşim çıktı iki defa. Doktora gittim faranjit dedi. Ortalıkta bir öksürük salgını var.
Bu arada kedimiz var artık bizim. Eşim kızım seviyor dedi durdu aldı kediyi. Dedim bak çocukla zor daha bazı şeyleri anlamıyor. Şimdi iki çocukla uğraşıyor gibiyim. Kızım oynuyor seviyor evet ama bana bir sürü iş çıktı. Bir de gidip mamasını suyunu dağıtıyor. Bugün uyunadı da kedidenmi uyumuyor bilmiyorum.bir uyusa kedi de uyuyor. Ama yok çok yordu bugğn ikisi de.
Mutfakta iş yapıyorum ikisi de ayağımın altında 🤣🤣🤣 nereye gitsem peşimde. Geçen kızımı yıkarken gelmiş banyonun kapısında bizi bekliyor. Çok seviyorum ama ev daha da dağıldı😫🤣

Konusmicam artik kimsenin arkasindan diyorum ama ayy doldum.
Dun eltimin kizi aradi tamam yenge iste bisi sorcam sana vs falan musaitmisin uzanmistim falan dememe ragmen geldi.
Neyse biraz oturdu kardesini de cagirdi.
O da geldi aksam annesinide cagirmak istediler bana sordular ne diyim cagirmayin mi diyim.
O da geldi sonra kocasi sonra erkek kardesi deli oldum.
Gercekden suan bende iyi degilim.
Ve bunu biliyorlar.
Yemegim dahi yoktu.
Ve yemege kaldilar
pratik bisiler uydurdum tek yardim eden diger kiz
Sagolsun nezaman gelse yapiyor hazirladi pisirdi yikadi etti.
Cay demledi.
Cayin yanina hic bisi cikarmadim.
Meyve vs koymadim.
Ay cok darlandim.
1 i geliyor 5 oluyorlar ve resmen yemek yicek yer ariyo bu hamile olan.

Yenge iste ben erken geliyorum eve yuruyemiyorum anneme geliyorum esim gec geliyo beni annemden aliyo yemek yapamiyorum diyor.
Ulan annen isteyse bile al malzemeni annene giderken annende pisir zikkimlan gotur evine.
Annennin evi ve hamilesin kim ne dicek sana.
Ama olur mu hazir yicek ya.
Eltim icin bisi demiyorum kadin 7 den once eve gidemiyor onunda kocasi var ogullar var yemek yapiyo aksam falan.

Ay bu kizin bu nazlari hastalikli halleri beni deli etti.
Kocasina surekli isten izin aldirtiyormus.
Beni dr gotur
beni saglik ocagina gotur diye bile isten cagiriyormus isi baska semtte.
Ulan saglik ocagi evine 15dk.
Ben boyle sey ne gordum ne duydum.

Artik hazirlamicam boyle bos cay vericem ve suratimi asicam.
Bende hep hastayim dicem.
Annemde yiyip iciyorum bende dicem.

Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis.
Beni siz yarattiniz dicem.
Hemen B planina geciyorum.

:eek: Geçenki bahsettiğin kız bu gelicek olan mıydı .. yediklerni okurken benim içim şişmişti burda ..

öyle hamilelik geçirsem ben kapıdan sığamazdım kilo almaya çok alışkın benim vücud :halay:
evet daha 6 aylik 10 kilo almis.
bebek bile simdiden 1kilodan fazlaymis dr. bebegin gelisimi 3 hafta onde demis.
Okadar bogaza 5kg cocuk dogurur artik

Olsun buda birşeydir bi ara her cuma sendeydi öğlen gelip gece gidiyordu bebis olunca gelemez fırsat bulup diyorum artık ama kiz çok rahat onuda baktirmaya çalışır gibi geliyor bu seferde çocuğu bahane eder bise yapamıyorum diye o potansiyel var kızda insan sıkılıyor ama anlayış siz insanlar valla böyle dense bana anlarım biraz uzak kalırım
simdi pzrtesi tatilmis artik pazartesileri geliyo
Benim korkum bebek olunca daha sık gelirse.
10 ay izin kullanacakmis.
Ve annesi calisiyo.
kardesi baska sehirde yasiyo suan oyle gezmeye geldi.
Kaynanasi kizinin cocuguna bakiyo.
Yani benden baska kimsesi yok suan bu semtte bende evdeyim malum sabah gelir aksama kadar gitmezse kesin tartisma cikacak aramizda.
Duu bakalim.
inan suyunu bile kardesinden istedi o olmasa benden isticek
kalkip almiyor.

Bide açım tmm diyemem oğlumu bile doyuruyorum bi yere giderken utanırim bide belki yemegi yok yapmiycak dışarda git çek kocası gec gelcek kendi kahvalti tarzı geçiştirmek istiyor misafir olunca yapıyorsun malesef
Dün inan yemegi bile o gelicem diyince attim ocaga.
ama aksamda kuyruklari gelince bi de yemeklere ek yaptim.
Ben mecburmuyum.
isten cikan bana geldi hepsi ac.
ve benim oglum esim yemek seciyo etsiz yemiyolar onlar secmiyo ee bende de hep etli kofteli yemek yapmak zorundayim.
Ben napcam bilmiyorum.

Hayir sen birini arasan sana halsizim uzandim dese yine gidermisin ya ben asla gitmem.

peki sohbeti nasıl
yani sıkıyor mu?
iyi mi? gideri var mı?
yok be bos konusuyo yatiyo
Ne denir bilmem ki iti an comagi hazırla derler ya o hesap sizin ki
Meerak ediyorum gelirken de bir seyler getiriyor mu hani icecek olsun ne biliyim bı kuru pasta falan yani İnsan bir şey isterken yüzü olmalı birde düşünmeli yemek istiyor ama var mı yok mu gerçekten tuhaf insanlar var
Ya da bizmi tuhafiz diye düşünüyorum
hic bisi almaz elini kolunu sallar gelir.
öyle adet yok bunlarda
Aaaa dün mü sallandık lelli biz duymadık. Sen anadolu yakasında değişmiydin hangi semtti bu kadar hissettin
pazar sabahi canim 9u 10 gece falandi

ve bugun sifir yemek😒

Siz de benim ailem gibisiniz bir süre daha yazmicaktim ama durumumu en iyi siz anlarsiniz ve duaya gercekden cok ihtiyacim var.

7 haftalık hamisim🤰
Kalp atislarini duyduk cok sukur gelisimi suan iyi.

Ama dusugumu biliyorsunuz korkularim var.
Ve bunu bildikleri halde ben suan genelde uzaniyorum kasık agrim var cunku nasil dusuncesizler ben buna deli oldum aksam.

Ben kimseye soylemedim cevremde.
Onlarada soylemicektim karnim cikana kadar kimse bilmicekti fakat ayaklarini kessinler beni rahatsiz etmesinler anlasinlar diye soyledim.
Agrim var dedim.
Ama bukadar mi anlayissiz olur insan.

Bana dua edermisiniz Rabbim sağlıcakla kucağıma almayi nasip eder insAllah.
İnsanin basindan uzucu seyler gecince zaten gergin,tedirgin oluyor.
Ben dinlenemiyorum.

Henuz oglum dahil kimse bilmiyor.
sadece annemler ve onlar.

Back
X