- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aaa rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adınızave bugun sifir yemek
Siz de benim ailem gibisiniz bir süre daha yazmicaktim ama durumumu en iyi siz anlarsiniz ve duaya gercekden cok ihtiyacim var.
7 haftalık hamisim
Kalp atislarini duyduk cok sukur gelisimi suan iyi.
Ama dusugumu biliyorsunuz korkularim var.
Ve bunu bildikleri halde ben suan genelde uzaniyorum kasık agrim var cunku nasil dusuncesizler ben buna deli oldum aksam.
Ben kimseye soylemedim cevremde.
Onlarada soylemicektim karnim cikana kadar kimse bilmicekti fakat ayaklarini kessinler beni rahatsiz etmesinler anlasinlar diye soyledim.
Agrim var dedim.
Ama bukadar mi anlayissiz olur insan.
Bana dua edermisiniz Rabbim sağlıcakla kucağıma almayi nasip eder insAllah.
İnsanin basindan uzucu seyler gecince zaten gergin,tedirgin oluyor.
Ben dinlenemiyorum.
Henuz oglum dahil kimse bilmiyor.
sadece annemler ve onlar.
Amin Allah razı olsun canim
Allah razı olsunAaa rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim adınıza
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahve bugun sifir yemek
Siz de benim ailem gibisiniz bir süre daha yazmicaktim ama durumumu en iyi siz anlarsiniz ve duaya gercekden cok ihtiyacim var.
7 haftalık hamisim
Ve bunu bildikleri halde ben suan genelde uzaniyorum kasık agrim var cunku nasil dusuncesizler ben buna deli oldum aksam.
Onlarada soylemicektim karnim cikana kadar kimse bilmicekti fakat ayaklarini kessinler beni rahatsiz etmesinler anlasinlar diye soyledim.
Agrim var dedim.
Ben dinlenemiyorum.
Amin Allah razi olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
cok tesekkur ederim canimtr_lelli tebrik ederim çok sevindim
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
İçini ferah tut olumsuz hiç düşünme
İnsanları da boş ver madem haberleri var onlar seni düşünmüyorsa sen m düşüneceksin
Allah razı olsun canımtr_lelli tebrikler rabbim kucağına almayi nasip etsin...
tebrike derim lelliKuzu cok sukur rahatım sadece 7-8gun kadar kasıklarimda ağrı oldu.
dr. normal oldugunu söyledi.
3 hafta sonra gidicem yine.
Ama su 3 ay kendimi kollamaya calisiyorum bende.
Insan kötu seyler yasayinca temkinli olmak istiyor hersey cok guzel gidiyo derken yasamistim ben sonucta o olayi.
Tabiki iyi dusunucem iyi olacak Allahin izniyle.
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Canını sıkma hiçbir şeye. En önemlisi sen ve bebeğin :)ve bugun sifir yemek
7 haftalık hamisim
Agrim var dedim.
Ben dinlenemiyorum.
Allah razı olsun canim.Canım çok sevindim. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Canını sıkma hiçbir şeye. En önemlisi sen ve bebeğin :)
çok tatlı yaKonut kredisini biz 0.89 dan çekmiştik. Ama yüksek çekenler için iyi olmuş.
Kredi kartıma ücret yansıtmışlar. Kart ücreti yoktu bu ne şimdi. Kaç yıldır yansımadı üstelik o zaman kartı ücretsiz diye vermiştiler yarın arsyıp konuşacağım.
Ben de iki gündür hastayım dün ateşim çıktı iki defa. Doktora gittim faranjit dedi. Ortalıkta bir öksürük salgını var.
Bu arada kedimiz var artık bizim. Eşim kızım seviyor dedi durdu aldı kediyi. Dedim bak çocukla zor daha bazı şeyleri anlamıyor. Şimdi iki çocukla uğraşıyor gibiyim. Kızım oynuyor seviyor evet ama bana bir sürü iş çıktı. Bir de gidip mamasını suyunu dağıtıyor. Bugün uyunadı da kedidenmi uyumuyor bilmiyorum.bir uyusa kedi de uyuyor. Ama yok çok yordu bugğn ikisi de.
Mutfakta iş yapıyorum ikisi de ayağımın altındanereye gitsem peşimde. Geçen kızımı yıkarken gelmiş banyonun kapısında bizi bekliyor. Çok seviyorum ama ev daha da dağıldı
valla okurken deli oldumDün inan yemegi bile o gelicem diyince attim ocaga.
ama aksamda kuyruklari gelince bi de yemeklere ek yaptim.
Ben mecburmuyum.
isten cikan bana geldi hepsi ac.
ve benim oglum esim yemek seciyo etsiz yemiyolar onlar secmiyo ee bende de hep etli kofteli yemek yapmak zorundayim.
Ben napcam bilmiyorum.
Hayir sen birini arasan sana halsizim uzandim dese yine gidermisin ya ben asla gitmem.
hay yaşaAnnesiyle konus bacım
Deki ben eve yetemiyorum senin kız bizden cıkmıyo gelirken de arkasına milleti takıp geliyo
Canına yazık yahu
ve bugun sifir yemek
7 haftalık hamisim
Agrim var dedim.
Ben dinlenemiyorum.
Gitmem valla kardeşim olsa bide anlarım sürekli gidiyosam mesafe koymaya çalıştığını anlamamak için saf olmak gerek sanırım bide sende çekirdek ailesin ona gore malzeme vardır bende öyle oluyo biri gelince alışveriş yaparım geneldeDün inan yemegi bile o gelicem diyince attim ocaga.
ama aksamda kuyruklari gelince bi de yemeklere ek yaptim.
Ben mecburmuyum.
isten cikan bana geldi hepsi ac.
ve benim oglum esim yemek seciyo etsiz yemiyolar onlar secmiyo ee bende de hep etli kofteli yemek yapmak zorundayim.
Ben napcam bilmiyorum.
Hayir sen birini arasan sana halsizim uzandim dese yine gidermisin ya ben asla gitmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?