Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnn:)Vallahi telf falan ucak moduna aldim elti kizi korkusuna.
Bugun izinli dotumun dibinde biter miter mazallah.
Allahim evlerden ırak cok amin.
gwçmiş olsun canımGunaydin
Erbaslari saldım
Ev dandini.
Nereden baslasam derken yatarak baslamak daha cazip geldi.
Gece hic uyamadim bir ara acile gitmeyi dusundum.
Karnima oyle agrilar girdiki yerlerde kivrandim.
Esim telase yapti.
Su sase sanirim midemi bozdu.
Yani nette ishal yaptigi yaziyordu ama tiiye almistim.
2 gundur wc yatak sericem resmen.
Ama agrili bir de.
Zaten bi basima bisi gelmeden bi rahat rahat bi endisesiz gun gecmiyor.
Sabah elma yiyordum onuda esim elimden aldi miden bozuk elma derdindesin diye.
oy ben nerelere gidim bilmiyorum.
Evde damla yemek yok.
Camasir asilmasi lazim.
toplanmasi lazim
Annemle cikip ev bakicaz.
Kurutma mak. almaya ahdettim.
Yetti canima sizin camasirlarinizi as topla beğğ diye bogrume bogrume vurucamm az kaldi.
Bu ara herkese yukseliyorum kendimi bi odaya kapatmam gerek galiba![]()
Aman aman dogurur gelirVallahi telf falan ucak moduna aldim elti kizi korkusuna.
Deme öyle deme deme demeAman aman dogurur gelir![]()
Kuzu hic kurutma mak. olmadi ama nette herkes memnun.gwçmiş olsun canım
kurutma makinası kullanışlımı?
acaba bende mi alsam
valla bende bezdimKuzu hic kurutma mak. olmadi ama nette herkes memnun.
as topla bezdim
Hem yeni evde ben balkonu mutfaga eklicem asacak yerim olmayacak.
Aynen kuzu bukadar kullanan memnun demek iyi bisivalla bende bezdim
kış gelince kurumuyor
asıyorum ütü yapmak bir dert
en azından kuru gelir elime
ütü basarım iki dakkia da
Yok artık canim artık kabul etme evim toplu değil taşınma telasim var de birde bu kadar dertle bunları düşünme benceVallahi telf falan ucak moduna aldim elti kizi korkusuna.
iyi günlerde kullan canimSelam kızlar
Dün toplantı sonrası çarşıya çıktık
Şöyle bir bakınalım dedik
Oğlana kar botu aldık 410 TL
Eşime iç çamaşırı 150 TL
Boyner’de kampanya varmış bir çanta aldım. Oğlanın botunu alınca 205 TL hediye çeki verdiler.
Bende bir çanta beğendim 579 TL den 410 TL düşmüş hediye çekim ile 205 TL aldım
Çok karlı bir iş oldu.
Eşime yaptığım alış verişte de 50 TL hopi vermişti onu da 2. Alış veriştekullandık.
Ama daha piyasa çok düşer
Bomboştu çarşı.
Bugün sabah kalktık kahvaltı için gözlemeciye gittim kaşarlı ve kıymalı gözleme aldım geldim. Eşim çayı masayı kurmuş
Sonra ben ütüye giriştim peşinden yemek koydum
Eşim mutfağı süpürdü oğlanı yıkadı. Hava soğuk diye pazara eşim gitti oğlan hasta olmasın diye.
Bende baddaniye altı keyfi yapıyorum
İki günlük yemeğimiz
Kavurma
Yeşil mercimek yemeği
Tarhana çorba
Köfte patates
ben yabancimiyim diyo.Yok artık canim artık kabul etme evim toplu değil taşınma telasim var de birde bu kadar dertle bunları düşünme bence
Valla canım çok normal değiller benim tanıdığım olsa taşınıyor diye yardıma giderim istemezse oturmayada gitmek istemem basın da iş var diye anlayıslisin. sabirlisin sen diye kullanmaya çalışmak oluyor bu hani hamile degilkende böyleydi bu kizben yabancimiyim diyo.
Evet hem de okadar yabancisin ki diyesim var.
Yuzsüz diye bosuna demiyorum
o hep öyleydi ama suan sana gelicem dememesi gerek normal olsa.Valla canım çok normal değiller benim tanıdığım olsa taşınıyor diye yardıma giderim istemezse oturmayada gitmek istemem basın da iş var diye anlayıslisin. sabirlisin sen diye kullanmaya çalışmak oluyor bu hani hamile degilkende böyleydi bu kiz
tşke derim canımiyi günlerde kullan canim
icim acidi valla 100 de takı taktik orda oğlana biseler 10 tl battim valla düğün pahalıya patladı bize sağlık olsun ne diyimcanım sende hamilesino hep öyleydi ama suan sana gelicem dememesi gerek normal olsa.
Cunku bana yardim etme durumu yok(hamile olmasada etmez o rahatina duskun) Beklentim zaten yok.
Ayagimin altinda dolanmasin yeter.
Hayir bu ara gercekden gerginim cabuk yukseliyorum bisi dicem ters bisi bi de hamile bisi misi olsa benden bilirler.
Aramaz umarim.
gelince üst üste gelir zatenSelam kızlar dünden beri kosturmacalı geçiyor günüm dün düğün vardı saç kestirdim 30 tl ddi 25 verdim ne çok pahalanmiş baya kisalttitdim omuz hizasindan az aşağı yaptırdım kendim fonledim ona ayrı para vermek istemedim aksam gec kalır gibiydik acele ederken eşim oğlanı indiriyordu kapıyı kapadım bi baktım anahtar yok içerde kapıda kalmış uğraştık anahtarla acamadik çilingir aradim neyseki gece de olsa geliyorum deyince gittik düğüne geldik 11 olmuştu nerdeyse adam geldi 10 saniyede açtı resmen 50 tl ona verdikicim acidi valla 100 de takı taktik orda oğlana biseler 10 tl battim valla düğün pahalıya patladı bize sağlık olsun ne diyim
sorma valla düştüm eşimin diline bide o vargelince üst üste gelir zaten