- 5 Mayıs 2016
- 3.914
- 8.362
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gozun aydin canimKızlar kredim onaylanmışEkspertiz işlemi yapılacak çok şükür başka bankada haZırdı kredim ama birincisi burda 1250₺ komisyondan karım var hem de 5 gün boşa gitmiş olacaktı tekrar belge al diğer bankaya git vs uğraşacaktım iyi oldu.
Teyzeyi koluna takip gelir bu sefer oCanım sen teyze ile onu barıştır ona gitsin sen kurtul![]()
Şöyle iyi kaynanalar bir bize denk gelmiyor yaaiyy teyze cok dolmus bacim.
Ben okadar sey icime attim gordum ki dedi.
Kucuk kiz teyzeye hesap sormus.
Teyze daha iyi olmaz ama iyi niyetli.
Yine bebege besik alicam diyor ama dert yaniyor.
Oglum icin diyor.
Sağol canımHadi gozun aydin canim
Ayy sorma kadin yine olsun oglum mutlu olsun onlar iyi olsunda diyor. 500tl vercem besik alsinlar bez aliyorum her ay rahat ederler diyo.Şöyle iyi kaynanalar bir bize denk gelmiyor ya
Ben soyle anladim bu kiz gorumcesini kiskaniyor.
Gorumcesi ist tasindi yazin.
kadrolu ogretmen kocasida polis ama avukat olmus okuyup.
Sanirim avukatlik yapacakmis.
eltimin kizinin evi eski.
Yani teyzenin gucu ona yetmis zamaninda almis.
Ama icini hep tamir ettirmis ici sifir.
Evlenecegi zaman yaptirmislar.
Esyalarida hep teyze almis y.odasina kadar
yani kiz kendini getirmissadece.
Simdi gorumcesi sifir ev aldi dayadi dosedi kiz evini satti burdan yeni aldi parasi varmis demek kimene.
Bizim evde yenileniyor ya
Kiza bisi oldu
Surekli evini begenmediginden bahsediyor.
yok cikicam
ee cik dedim.
Ama kirasi karsilamiyor yeni evi diyor.
ben napim anasini satim ben mi verim kirani.
Binayi sikayet etmis cimere gelip yiksinlar diye..
Yok yeni ev alcaz diyo
ee alin dedim.
Ee kocamin isi beli diil ben 45 yasina kadar kredimi odicem diyo.
Ulan ben mi alim evi banane?
Yani bi kiskanclik krizlerine girmis evi eski diye.
8 senedir eski isinmayan evde oturuyorum.
Rutubetde oldu, bocekde cikti kimseyi darlamadim, kimseye cemkirmedim, hep sabrettim.
Kimsenin iyisinde gozum olmadi.
Nasil bir tip anlamadim.
Vallahi bilmiyorum kuzu.Aşırı kıskanç galiba lelli bu kızı uzak tut ileride sen evine taşınıncada gelir imrenir.Başkasının imrenmesi de uğursuzluk getiriyor benim eski rahmetli çok korkardı kimsenin gözü kalmasın diye eşyaları bile durumumuz varken orta ayar aldırttı galiba eltim kıskanmasın diyeymiş ortada farklı durumlar varmış da ondanmış ben saf da anlamamışım
Amannn sefam olsun ohh kurtuldum hepsinden Allah yardımcım oluyor işlerim düzene giriyor bir bir kendime geldim ya eski Beren oldum daha güçlü hissediyorum bu adam beni sindiriyordu iyiki bitmiş☺
Vallahi bilmiyorum kuzu.
Arkadaslarim yeni ev aldi
Yeni esya aldi Gozum niye kalsin
insan tabiki iyide oturim ister/istiyor.
Ama hersey nasip.
Istemekle olmuyor
Ama insan darlatilmaz bunun icin.
Kadin gelmis 60 yasina eti ne butu ne ev alacak ona.
O evi satsalarda edecegi 250tl dotleri yemiyo onada.
Kadin okadarini yapabilmis naapsin.
kira vermiyorlar bisi vermiyorlar.
Hazir eve oturmusun nankör valla millet
kesinlikle nankörVallahi bilmiyorum kuzu.
Arkadaslarim yeni ev aldi
Yeni esya aldi Gozum niye kalsin
insan tabiki iyide oturim ister/istiyor.
Ama hersey nasip.
Istemekle olmuyor
Ama insan darlatilmaz bunun icin.
Kadin gelmis 60 yasina eti ne butu ne ev alacak ona.
O evi satsalarda edecegi 250tl dotleri yemiyo onada.
Kadin okadarini yapabilmis naapsin.
kira vermiyorlar bisi vermiyorlar.
Hazir eve oturmusun nankör valla millet
armut pis agzima düs hesabi bunlarin ki.Ben de kimsenin bir şeyini kıskanmam herkes iyi olsun uzak olsun.Kendileri alın teri ile almamış ya kıymeti yok evlerinin o yüzden kirada otursaydı belki anlarlardı 10 yıl borç mu ödeyecekmiş.Millet nasıl ödüyor ben 10 yıl her ay 3570₺ ödeyeceğim yazık değil mi bana![]()
bereketli olsunMerhaba arkadaşlar;
Haftasonu yemek kartımı harcadım yine. Maaşıma zam yapıldı gibi düşünüyorum artık. Yaklaşık 550 liralık bir alışveriş yaptım. 450 lirası yemek kartından çekildi. Kahvaltılıklar, temizlik malzemeleri, kişisel ürünler ve bakliyatlar yedeklendi. Çok şükür. :)
öyle kuzu kadin kapisini,dolabini,portmantosuna kadar yaptirmis.kesinlikle nankör
insan tutar elindeki parasını büyütür
hazıra konan kıymet bilmiyor
allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin canımSelam Kızlar dün sınava girdim sizden dua isticektim telaşla siteye giremedim.Sınav çok zordu sırf geçmeyelim diye bilerek kasmışlar o kadar çalıştım geçen yıldan daha fazla çalıştım bir de 3 soruyu bilip silip gidip başka seçeneği işaretlemek nedir ya 3 soruyla kalırsam kendime çok kızacağım3 hafta beklicez bakalım hayırlısı
Nüfustan randevu almıştım sabah gidip kimliğimi değiştirdik çok gözümde büyüyordu 5 dk da bitti
Konut kredim hala onayda inş bugün olumlu sonuçlanır da eksperdi tapuydu işlerim var bir de
Mutfak dolabı, 2 duşakabin , vestiyer , yüklük, mutfak taşı ,kilerlik 20000₺ tuttu
tapu 7500₺ gibi galiba
Nakliyede 2500₺ demiş
Kombi,petekler de 7500₺
Emlakçı komisyonu 4000
Battım KızlarAllah ödeme kolaylığı verir inşallah.Hayırlısı ile bir evime gireydim.Şu sınavı da geçmiş olsam maaşa katkısı olur çok iyi olur
![]()
bir kadının gözü aç ise ondan sürekli bela gelirAslinda kocasi efendi sukursuz biri degil asla.
Ama kiz onu etkiliyor.
iste dengi dengine yok napcan
kiz yemek yapmiyormus adam isten gelince yogurt ekmek yiyip yatiyormus. Kendi dedi.bir kadının gözü aç ise ondan sürekli bela gelir
aminnnn lellim :)Ya öyle dusunme.
Hic unutulmadin topikde.
Hep gel..
Hepimizin hayalleri gercek olacak.
Bir bir yaziyoruz bak Rabbim nasip ediyor.
ama vakti var, zamani var.
Ben cok inaniyorum.
Mesela ben buraya yazlik aldim diye yazicam.
beren_naz evimin borcu bitti diye yazacak
@babyloading87 ev haberini alicaz insAllah.
D dimple81 den de haber bekliyorum(anladin sen)
@Pembegomlek de feraha erecek Allahin izniyle. Sabrinin mukafatini alacak.
Ve diger arkadaslarimin gonlunden gecenler
Hayalleri en aklimda kalanlar.
Mutlaka hepimizin gonlunde ufacikda olsa isteklerimiz var.
Ben bu topiklerde cok kisinin ev aldigini, ev tasidigini, yatirimlik ev aldigini, bebegi olmuyorken bebegine kavustugunu cok hayaller okudum
Şahit oldum
Destek olduklarim oldu.
Onlar icin dua ettiklerim oldu(ozelden gorustuklerimde)
Hepsinin mutlu haberini aldim.
Hepsiyle mutlu oldum.
Kendim icinde hep sabrettim.
Simdi dun diyorum ki yazligida alsam tamam Allah saglik versin bisi istemiyorum diyorum.
Ahh bu nefs..
bize denk gelmez :):):)kiz yemek yapmiyormus adam isten gelince yogurt ekmek yiyip yatiyormus. Kendi dedi.
Adama taş versen yemem demiyo hic ses etmiyo