bugün ilik bende alıyımD dimple81 mesela benim oglaninda bogazlari cabuk gelir.
Sanirim bademcigi var kulak burun bogaza gitmek gerek.
Ama onun harici masallah kolay ateslenen bir bebek cocuk degildi.
Gripde öyle cok agir olmaz
Ayakda atlatir.
Meyve cok yiyo.
Gunde 3 ogun ver yer.
Ayran peynir falan cok sever.
Tek ayran ver icsin ama sütü artik icmiyor.
Iciremiyorum.
Beslenmesi onemli sanirim vucut direnci icin.
Bir de bebekken mutlaka kemik suyu,kemik ilikleri yedirmek cok iyi.
Ben baya yedirmistim.
Caktirmadan yemeklerine koy
ooo harikaGunaydin
Utü yaptim.
Buyuk erbasa kahvalti verdim sira kucukde.
8 de onu uyandiriyorum.
Bugun yemek yapicam idrar vermem lazimdi ama hic halim yok.
Yarin sabah veririm.
Cumada dr. gosteririm sonucu
Esim dun 300tl verdi hediye secemiyor sen kendin al dedi.
Taba cizme istiyordum(tabi bacaklar siserse giyemem o ayri dava) ama elbiseyle giymek istiyorum.
Hamis elbisesi alicam
Uzun palto da almistim artik oldugu kadar.
Ben yine o 300 zulaya atar kartla alirim
kolyenin uzerine yattim sanma dedim.
O bebek dogunca dedi
eyi bakalim
Canim buraninda daha uygun semtleri var.tr_lelli Burası tabi İstanbula göre daha ucuz canım
Ama küçük ilçe burası ona rağmen yeni bina istersen 800 1000 diyenler var buraya göre pahalı geliyo banada
Ben daha uyguna eski binada oturuyorum
En azından geçim derdim yok sosyal imkan daha az olduğu için para daha az harcanıyo
İstanbul isdiyoduk bi ara ama gerçekten hayat pahalılığı ve kızımı büyütüyorum kalabalık olması
Orada çocuk büyütme fikri beni korkutuyo
En azından maddi olarak burada daha rahatız
Para olunca yazın 2 ay gezeriz diyoruz eşimle
İstanbulda olup sıkıntı çekeceğimize kendi memleketimizde sıkıntısız çocuk büyütürüz diyoruz
Cok tesekkur ederim canim sagolasintr_lelli canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte nice yaşlara inşallah
çok geçmiş olsunD dimple81 , cok gecmis olsun. Ben de dünden beri rahatsizim. Aksam bogazim agriyordu evde propolis vardi, kullandim yarim saat sonra bogazimin agrisi gecti. Maalesef dibinde Don kalmisti , Bu günde kullanabilseydim kesin ayaklanirdim diye düsünüyorum.
Kalkip yemek yaptim, etli kurz fasuyle , bebegede tarhana yaptim , o da rahatsiz burnu akiyor. Gece uyumuyor ama iki gündür ögle uxkularini uzun tutuyor hastaligin etkisixle sanirim.
Dene canim ben bile almayi dusunuyorum baby olunca.çok geçmiş olsun
lellide bunu demişti sanırım
alacağım o ilaçtan
Bundan bende istiyorumHalı örtüsü baktim merkezde yerler var bu altı süngerli ve lastikli olanları kullanan varmi memnun musunuz alicam hali yikansin örtülü kullanicam çabuk kirleniyor bizde hali cam açık üstten toz oluyor kuş var bide ogluş döküp saçıyor
Iyi demişsin valla daha ev bulamadın yeni ev eşyası konuşuyorlar hadleride değil adam evine alcak tabiki ay gelmesinler dedikçe bise bulup yine geliyorlar sana Allah kolaylık versin meraklilarda ben karışıp sormam valla fikir isterse biri beyan ederim yakın zamanda kiz kardeşim evlendi tülü ben aldim kardeşim seçti içinde kalmasın diye valla çocuklar 4 5 yer gezdik 2 3 gun içine sindi alırken çok mutlu oldumGeldi benim tayfa pastayla ciktilar yukari
Hediye falan almislar.
Tabi direk pastayi falan kesmeden biz aciz isden geliyoruz dediler.
Sadece eltim yoktu o da kiz kardesindeymis.
msj atti.
Corba ve hamsi bitti anlicaniz.
Bana surekli yeni evle ilgili bisiler sordular.
Yok esyalarin hepsini degiscekmisin?
yok bu koltuklari napican?
yatak odasi alcan mi?
ne renk alcan?
yok yeni koltuklari ne renk alican yani bi durun daha ev bulup cikamadim bile
Yeni ev konusuluyo.
Bana degisik geldi.
daha var nerdeyse 1.5 sene.
Esime takiliyolar oo amca yandin sen falan diye.
Niye yanmis ben eski esyayla evlendim tulumu halaniz secmisti alacak tabiki dedim.
hanginiz kabul eder bunu?
sizin gorumceniz tülünüzü secse istermisiniz dedim?
Hic oyle bir atraksiyon beklemiyorlardi benden bi sasirdilar.
Haklisin yenge istemezdik evet sana cok karisildi falan dediler.
Bende direk damada dondum senin kiz kardesin X'in esyasini secse X izin verirmi sence dedim.
Yok yenge sen haklisin tabi dedi.
Hadlerini bildiriyorum artik.
Kocam yanmis mis mis.
evine esya aliyo niye yancakmis.
Sizemi yedircek esya almicakda evine
Ay vallahi merakdan olmezler insAllah
Valla bizde gelen misafire yemek sorarız ama çat kapı gelinmez pek hele ben gitmem o şekilde ayıp geliyo kaynanama gideris o yolda arar aç gelin illa der bi oraya yemeğe gideris bilerekAcız biz nasıl diyebiliyorlar ya
Ben kardesimin evinde diyemiyorum
Cidden cok enterasan
İyi demissin kuzu kendilerine getirmek lazım bunları
Merhaba canım güle güle kullanın, ben de yatak bariyeri alacağım da memnun kalırsan paylaşır mısın ne aldığınıSelam kızlar kahvaltı edip sil süpür yaptim mutfak perdesiyle bi kac parça beyaz yikadim halıları yıkamaya yolluycam onlar toplanacak temizlik arasında nohut attim düdüklüde pişti disari ciktik parka oglusla markete uğradık limon mandalina un beyaz lahana aldık 15 ödedim sabah şu aldim 8 tl oraya 100 tl ye yakında halılar tutar yıkaması kahve içip dinleniyorum az kalkinca pilav yapicam hali toplanacak az cüzdana bakicam iki gündür bir sürü harcandı birde oğluma netten yatak bariyeri istedim park pesikte yanımda yatıyor odasında büyük besikte yatsın artık istiyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?