• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim babam huysuz zaten.
O gece kalkar oturur yer icer emekli adam gunduz uyuyo falan.
Yapamam ben onunla
zor kuzu yaa para gitsin insallah biran önce bul evini aynı evde zor olur insanın lahusayken nevri dönüyor sezaryenle dogursan ağrı sizi oluyo bulsam adamı gırtlaklıycak gibi oluyo insan çocuğun saati olmaz sen rahat gezmek istersin gelen giden annen yakın olur o gelir sende kalır yardımcı olur

Bn 40 gün kalmıss biri olarak diyorm ki;aklından bile gecirme😂
Koci balkondan bakıyodu ,babam bu ne bakıo balkondan dısarı millet dikizliyo sancak diyodu
Annemlerin balkon caddeye bakıyo,adam dısarı bakıyo iste napsın diyodım artık
Yatsa yattı,kalksa kalktı hersey göze batıyor.
Odada yatıo gelip gecerken odanın önünden sinir oluyormus babam😂
Annem dedi babandan önce gidip yatmasın🤦🏻‍♀️😂Baban kızıyo bile demisti.
şiddetle katılıyorum ev ev üstüne olmuyo gercekten

Aynı evde olmuyor bekarken ki halin evli halinde alakası olmuyor aynı eve geri gelinmiuormus resmen aklımdan bian geçirdim bosansan olma çocuklarla o yüzden kociye hehe deyin arkadan yallah ne yapmam batiyorbresmen göze nereden bir dk bile çok şükür yani kv geliyor kalıyorum gözüme baktiyo resmen alirmisin resmen rahatliga

Aynı evde olmuyor bekarken ki halin evli halinde alakası olmuyor aynı eve geri gelinmiuormus resmen aklımdan bian geçirdim bosansan olma çocuklarla o yüzden kociye hehe deyin arkadan yallah ne yapmam batiyorbresmen göze nereden bir dk bile çok şükür yani kv geliyor kalıyorum gözüme baktiyo resmen alirmisin resmen rahatliga
Ben mevlüd olaylarında kociye kızgınım hala
Konusmuyorum 10 gündür.
Zorunlu olmadıkca
Annem gecen sey dedi,istemiyorsan gel kızım ama babanı biliyorsn bosanıp gelirsen rahat edemezsin😏
Öyle bi durum yok.
Ama dedim heee gidersem demek geri yollucaklar😆
Otur kzıım oturdugun yerde🙈
Bosanma lafınıda diline dolama bosanmıcaksan dedim kendi kendime😣

Aynen hem yararı yok hem gelin calııssın
Görümceminkine bakmadı kız 4 sene evde oturdu onun yüzünden
Diyoki X ablan bulamadı bak
Neden bulamadı acaba is?Bakacak anası olmadıgından calısamaadı😟
Destek şart yoksa olmuyor
Anneye yük olunca o cozluyor
Ama senin iş harika oldu
Yarım gün yarım maaş
En azından eline paran dönecek
Rahat edersin
Kreş yaşı gelince Kreş’e gider
İşsiz kalmazsın
Devir ekonomi devri bir yerden destek olmak lazım
Ama evde yapıp pişirerek ama dışarda çalışarak

Ha
Koci balkondan bakıyodu ,babam bu ne bakıo balkondan dısarı millet dikizliyo sancak diyodu

Hay allahım bu işler çok zor

Ben mevlüd olaylarında kociye kızgınım hala
Konusmuyorum 10 gündür.
Zorunlu olmadıkca
Annem gecen sey dedi,istemiyorsan gel kızım ama babanı biliyorsn bosanıp gelirsen rahat edemezsin😏
Öyle bi durum yok.
Ama dedim heee gidersem demek geri yollucaklar😆
Otur kzıım oturdugun yerde🙈
Bosanma lafınıda diline dolama bosanmıcaksan dedim kendi kendime😣
Sakın düşünme
Bizim oralarda bir laf var bir delinin lafını çek otur on deli ile uğraşma
Hiç gerek yok
Ayrılık çocuktan sonra zor
Yani bıçak kemiğe dayandıysa lafım yok
Ama incir çekirdeğini dolduracak kadar değil seninkiler
Bir lohusalık var oda yapıyor
3 -6 ay sonra pamuk gibi olursun
Annenin lafı ile kayınvaliden için kötü olma
Heee de kapını ört

Günler sonra harcamasız bir gün bugun pek ev işi yapmadim🙈🙈 yarin koltuk altı cekcem halil ar diğer gun gelir sil süpür yaparim oğlumun kıyafetleri düzenledim küçülenleri. kaldırdım bazı şeyleri giysi kutusuna birakcam yer açıldı resmen ne zamandır düzenlemiyordum kendi kiyafetlerimdende ayırdım düzenledim kesiminde verilecek şeyler vardı bi kac parça ayırdım koca poşet çıktı kiyafetlerden eşim gec gelcek bugunde yoğun isleri bu ara iki makine camasir açtım ogluşu yikadim kuruyanlari. topladim artık havalar akşamları soğuk kurumuyo çabuk çamaşırlar nohut ce lahana sarmam vardı yedik oglusla bitti bugünde eşim yarin erken gelirim ddi yarina yemek lazım ya sulu köfte yapicam yada börek yapıp kahvalti gibi hazirlarim

cumartesi kardeşimin eşi gelirken biseler almis cici bebe almis bide benim oğlan yemez hiç almamıştım baktim duruyo öyle buskivili pasta yaptım çoğu bitti öyle pastanın içine puding yoktu oglusun yikadim diye çıkmadık kendim pisirdim evde on numara oldu valla hazır gibi evde olunca böyle yaparım artık hazır almam yedik pasta süper olmus🙈🙈
Tarifi nasıl
Ben hazırlı şekerli buluyorum da

Tarifi nasıl
Ben hazırlı şekerli buluyorum da
4 şu bardağı süt yarım bardak su koydum
2 yemek kaşığı nisasta
2 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı şeker
2 kaşık kakou
bir paket vanilya az tereyag
vanilya ve tereyag hariç diğer malzemeler tencereye çırpılıp orta ateşe köy dibini tutmasin arada karistir göz göz olup pişince altını kısıp kasıgın ucuyla tereyag bi paket vanilya koyup karistirdim yag eriyince aldim ocaktan

Destek şart yoksa olmuyor
Anneye yük olunca o cozluyor
Ama senin iş harika oldu
Yarım gün yarım maaş
En azından eline paran dönecek
Rahat edersin
Kreş yaşı gelince Kreş’e gider
İşsiz kalmazsın
Devir ekonomi devri bir yerden destek olmak lazım
Ama evde yapıp pişirerek ama dışarda çalışarak
Aynen bugun isyerime gitcem bakalım
Dicem cıkısı verin tazminat/issizlik alayım bari.
Evet tamamen evde otursam evden ne yapabilirim diye bakınırdım kesin.
Böyle daha güzel oldu🤗

Sakın düşünme
Bizim oralarda bir laf var bir delinin lafını çek otur on deli ile uğraşma
Hiç gerek yok
Ayrılık çocuktan sonra zor
Yani bıçak kemiğe dayandıysa lafım yok
Ama incir çekirdeğini dolduracak kadar değil seninkiler
Bir lohusalık var oda yapıyor
3 -6 ay sonra pamuk gibi olursun
Annenin lafı ile kayınvaliden için kötü olma
Heee de kapını ört
Suan öyle n bisey yok tabi
Kızgınlıgım gecmiyor🤦🏻‍♀️
Kendi kendime hırslanıyorm off😔

Babam dedi bir ara dublex tutalim (5+1 falan 2.200kirasi) yok dedim olmaz.
Esim yine garibim bebek olcak ya ses etmez ben sabah gidip aksam geliyorum der
Hani annem bakar ben rahat ederim diye idare eder de yok anacim ben logusa halimle stres olurum.

zor kuzu yaa para gitsin insallah biran önce bul evini aynı evde zor olur insanın lahusayken nevri dönüyor sezaryenle dogursan ağrı sizi oluyo bulsam adamı gırtlaklıycak gibi oluyo insan çocuğun saati olmaz sen rahat gezmek istersin gelen giden annen yakın olur o gelir sende kalır yardımcı olur
Ben babamla hic anlsamam ama esimi acayip tutuyo.
Ben esime yukselsem bana bagirir.
Esime menemen bisi yapsam sen bu adama niye yemek yapmiyosin isten geliyo diyo.
Adam seviyo yumurtaydi menemendi herkesi kendi saniyor.
Esimi surekli kayiriyor ben bunalima girerim.
elleriyle besler esimi😂

Kesinlikle ucundan kiyisindan yasamis biri olarak aman aman.
Allah öyle bisi gostermesin.

Günler sonra harcamasız bir gün bugun pek ev işi yapmadim🙈🙈 yarin koltuk altı cekcem halil ar diğer gun gelir sil süpür yaparim oğlumun kıyafetleri düzenledim küçülenleri. kaldırdım bazı şeyleri giysi kutusuna birakcam yer açıldı resmen ne zamandır düzenlemiyordum kendi kiyafetlerimdende ayırdım düzenledim kesiminde verilecek şeyler vardı bi kac parça ayırdım koca poşet çıktı kiyafetlerden eşim gec gelcek bugunde yoğun isleri bu ara iki makine camasir açtım ogluşu yikadim kuruyanlari. topladim artık havalar akşamları soğuk kurumuyo çabuk çamaşırlar nohut ce lahana sarmam vardı yedik oglusla bitti bugünde eşim yarin erken gelirim ddi yarina yemek lazım ya sulu köfte yapicam yada börek yapıp kahvalti gibi hazirlarim

cumartesi kardeşimin eşi gelirken biseler almis cici bebe almis bide benim oğlan yemez hiç almamıştım baktim duruyo öyle buskivili pasta yaptım çoğu bitti öyle pastanın içine puding yoktu oglusun yikadim diye çıkmadık kendim pisirdim evde on numara oldu valla hazır gibi evde olunca böyle yaparım artık hazır almam yedik pasta süper olmus🙈🙈
pudingsiz bende merak ettim mozaik falan mi?

4 şu bardağı süt yarım bardak su koydum
2 yemek kaşığı nisasta
2 yemek kaşığı un
8 yemek kaşığı şeker
2 kaşık kakou
bir paket vanilya az tereyag
vanilya ve tereyag hariç diğer malzemeler tencereye çırpılıp orta ateşe köy dibini tutmasin arada karistir göz göz olup pişince altını kısıp kasıgın ucuyla tereyag bi paket vanilya koyup karistirdim yag eriyince aldim ocaktan
Ben okuya okuya geliyorum ya yazmissin tarifi🙈

Back
X