• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

3 3gunlukdunya canım bunları aldım el örmesi olduğu için sanırım tam eşit büyüklükte değil :) tenekeler 15 tlydi tanesi bunun tanesi 10 tlydi ikisini 15 e aldım..

Eklentiler

• IMG_0044.webp
    IMG_0044.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_0045.webp
    IMG_0045.webp
    21 KB · Görüntüleme: 113
iyi aksamlar kizkar bu gun disrdaydik esime kaban aldik kk ile taksit yaptik 150 lira bide disarda bi kafede cay poaca ve kumpir yedik 30 tl de ona verdik eksikler hic bitmiyor vallahii

Sevgili M maviduvar1 benimkide cok rahat bu sene
Tüm kitaplari henuz vermediler onun rahatligimi nedir.
Cumartesi kursa basladi arkadaslari gidiyo diye gidiyo resmen.
Ama türkceden 2sayfa dilbilgisi islemisler
Ve fenden 20soru test cozmusler.
Dersleri iyi tamam ama tekrar etmelisin diyorum ki unutmayasın.
Bir de matematik ve ingilizceden ben hic yardimci olamiyorum.
Ciddi anlamda anlamiyorum.
Kendimi zorluyorum ama yok.
Tırt.

Türkce,dilbilgisi,sosyal,fen,yazarlik,dua ezberleme hepsinde yardimci oluyorum
Ama o 2ders oldum olasi sevmiyorum.

Bakalum napicaz

@freedoommmmm uzun vadedeyse altın diyorum canim

iyi aksamlar kizkar bu gun disrdaydik esime kaban aldik kk ile taksit yaptik 150 lira bide disarda bi kafede cay poaca ve kumpir yedik 30 tl de ona verdik eksikler hic bitmiyor vallahii
Olsun canım kaban diyosn ihtiyaç sonuçta.biz de eşime bot alcaz bana kalsa hotiçten alalım diyorum hem kaliteli hem de indirim görmüştüm geçen gün alışveriş sitesinde eşim de denemeden almayı pek istemiyo bakalım napcz :işsiz:

Sağol canım inşallah :KK49:
Aslında böyle şeyleri çok seviyorum ama evim hep dağılıyor ya neden herşey böyle kutularında filan durmuyor ki o_O
Bende cok incik cincik sevmem
Hatta bi cekmecem var hep karisik oraya saklama kabı alıcam hepsini icine doldurucam bari cekmece derli toplu gözuksun :)
Tokalarimada kutu almam lazim.
Cekmeceler duzensiz olunca bana daral geliyo.
Aradigimi bulamiyorum.

Bende cok incik cincik sevmem
Hatta bi cekmecem var hep karisik oraya saklama kabı alıcam hepsini icine doldurucam bari cekmece derli toplu gözuksun :)
Tokalarimada kutu almam lazim.
Cekmeceler duzensiz olunca bana daral geliyo.
Aradigimi bulamiyorum.
Aynen ben de herşey kutularda dursun kimse ellemesin onları da dağılmasın öyle yaşayalım istiyorum çok mu şey istiyorum :63:
Ben tokalarımı kahve fincanı kutusuna koydum hem kutu değerlendi hem de tokalarım derli toplu :halay:

Olsun canım kaban diyosn ihtiyaç sonuçta.biz de eşime bot alcaz bana kalsa hotiçten alalım diyorum hem kaliteli hem de indirim görmüştüm geçen gün alışveriş sitesinde eşim de denemeden almayı pek istemiyo bakalım napcz :işsiz:
Gecen yıl benim esimde kabanini gencallardan 100tl seri sonu indirimiyle aldi.
Ama ben bile bayildim kaşe ama kapsonlu.
Hani bulsam öyle bende alicam:)
Onun ofisinin orda genelde fabrika satis magzalarida bol var.

Alisveris sitelerinden bende hic giysi almadim almamda.
Ben giyerken bile 10defa dusunuyorum acaba nasil oldu diye giymeden hic alamam

Aynen ben de herşey kutularda dursun kimse ellemesin onları da dağılmasın öyle yaşayalım istiyorum çok mu şey istiyorum :63:
Ben tokalarımı kahve fincanı kutusuna koydum hem kutu değerlendi hem de tokalarım derli toplu :halay:
Kapakli saklama kutulari aldim ben hemde baya derin 3.5tl(mutfakda kullaniyorum)

3-4tane daha alicam deodoratlar farfumler kremler hepsini alir.
Pedlere ayri,onlara ayri,tokalara ayri yapsam ortalik toplanir epey

Gecen yıl benim esimde kabanini gencallardan 100tl seri sonu indirimiyle aldi.
Ama ben bile bayildim kaşe ama kapsonlu.
Hani bulsan öyle bende alicam:)
Onun ofisinin orda genelde fabrika satis magzalarida bol var.

Alisveria sitelerinden bende hic giysi almadim almamda.
Ben giyerken bile 10defa dusunuyorum acaba nasil oldu diye giymeden hic alamam
Ben de seri sonu 125 e almıştım kaşe kabanımı öyle denk getirmek iyi oluyor canm.fabrika satış mağazaları candır :))
Ben kızımla birlikte hayatıma soktum internetten alışverişi ama iyi mi tabiki denediğin gibi olmuyor ben 2 model ayakkabı aldım ikisi de 38 ama biri küçük geldi biri büyük :KK55:

Ben de seri sonu 125 e almıştım kaşe kabanımı öyle denk getirmek iyi oluyor canm.fabrika satış mağazaları candır :))
Ben kızımla birlikte hayatıma soktum internetten alışverişi ama iyi mi tabiki denediğin gibi olmuyor ben 2 model ayakkabı aldım ikisi de 38 ama biri küçük geldi biri büyük :KK55:
Benim arkadasim hep aliyo olmazsa yolluyo baska aliyo
Kiz surekli ig. den trendyoldan alisveris yapiyo
Cocugunun pisik kreminden bezine kadar aliyo

Kapakli saklama kutulari aldim ben hemde baya derin 3.5tl(mutfakda kullaniyorum)

3-4tane daha alicam deodoratlar farfumler kremler hepsini alir.
Pedlere ayri,onlara ayri,tokalara ayri yapsam ortalik toplanir epey
Ay pedi de öyle kaba koymak çok mantıklı şuan aydınlandım resmen ben öyle poşetiyle koyuyorum çok teşhirli oluyo ben de ona bi kap ayarliyim öyle koyim :)) neler öğrencz daha birbirimizden :KK51:
Ben yollamadım ya onla uğraşamam işte yine dışarı çıkmam icap eder..ama bezi ıslak mendili bile netten alıyorum ben :))

tr_lelli tr_lelli ben her dersini anlıyorum. Matematiğim hep çok iyiydi zaten. İşimden dolayı da İngilizcem çok iyi. Ana dilim gibi konuşup yazabiliyorum. Ama ne fayda...
Masanın başına oturtamıyorum. Bu saat oldu ancak oturdu. Hal böyle olunca da evde Bi gerilim oluyor. Eşim kızıyor. Boşver Yapmasın. Bir de onu görsün. Öğretmen kızsın. Rezil olsun diyor. Aslında çok haklı ama tutamıyorum kendimi.

Ay pedi de öyle kaba koymak çok mantıklı şuan aydınlandım resmen ben öyle poşetiyle koyuyorum çok teşhirli oluyo ben de ona bi kap ayarliyim öyle koyim :)) neler öğrencz daha birbirimizden :KK51:
Ben yollamadım ya onla uğraşamam işte yine dışarı çıkmam icap eder..ama bezi ıslak mendili bile netten alıyorum ben :))
Paylasicaz ögrenicez canım ;)
Cekmeceler epey toplanir
Birde vestiyerin raflari var benim onlarda öyle
Bi rafta deterjanlar
Bir rafta sac kurutma mak. Duzlestirici falan
Bir raf yine kolonya,deodorant,tokalarim.
Hepsini toparlamak lazim.

tr_lelli tr_lelli ben her dersini anlıyorum. Matematiğim hep çok iyiydi zaten. İşimden dolayı da İngilizcem çok iyi. Ana dilim gibi konuşup yazabiliyorum. Ama ne fayda...
Masanın başına oturtamıyorum. Bu saat oldu ancak oturdu. Hal böyle olunca da evde Bi gerilim oluyor. Eşim kızıyor. Boşver Yapmasın. Bir de onu görsün. Öğretmen kızsın. Rezil olsun diyor. Aslında çok haklı ama tutamıyorum kendimi.
Benimki ödevlerini yapiyo
Hatta unuturum falan diye kac defa kontrol ediyo.
Yapmadi yada unuttu diyelim son dakka bile yapmadan gitmiyo
Ama tekrar aliskanligi yok.

Benimki ödevlerini yapiyo
Hatta unuturum falan diye kac defa kontrol ediyo.
Yapmadi yada unuttu diyelim son dakka bile yapmadan gitmiyo
Ama tekrar aliskanligi yok.
Benimki yumurta kapıya gelinceye kadar yapmıyor. Çok huzursuz oluyor aslında. Ğin boyu geliyor beni öpüyor. Anne birşeye mi kızgınsın diyor. İçine dert oluyor aslında ama masanın başına oturmamak içşn kırk takla atıyor.
Dinden öğretmen ödev vermiş. Ocak başına kadar 10 tane sure ezberlenecek. Daha hiç başlaması. Hep erteliyor.
Benim de Can'ım tezdir. Ben işte bile 1 ay sonrası için gerekli raporu yazar dosyama koyarım. Bu huyumdan dolayı o da yapıversin istiyorum

Benimki yumurta kapıya gelinceye kadar yapmıyor. Çok huzursuz oluyor aslında. Ğin boyu geliyor beni öpüyor. Anne birşeye mi kızgınsın diyor. İçine dert oluyor aslında ama masanın başına oturmamak içşn kırk takla atıyor.
Dinden öğretmen ödev vermiş. Ocak başına kadar 10 tane sure ezberlenecek. Daha hiç başlaması. Hep erteliyor.
Benim de Can'ım tezdir. Ben işte bile 1 ay sonrası için gerekli raporu yazar dosyama koyarım. Bu huyumdan dolayı o da yapıversin istiyorum
Cok degil mi?
3ayda 10sure.
Biz gecen yil toplamda 4 sure ezberledik

Back
X