- 9 Nisan 2018
- 1.506
- 3.922
- 133
canım msjını tesadufen denk geldım ben yeni aldım e bebekten spectra markası esım baya arastırdı hastane tipiymis 4-5defa kullandım henuz ama memnunum 10kademeli ben 4-5 hızda kullanıyorum.Günaydınn kızlar
Bugun banyo gunu kızın
Bisey yapamam annemler gelck
Kahvaltı hazırlıcam birazdan
Ortalık topladım
Süpürge atcam
Ay bu lansinoh süt sagma makinasından nefret geldi
Elektrikli güya ama asla verim alamıyırm
Manuel pompa alcam nette gördüm 99 tlmis
E bebek e bakcm bakalım bide.
canım ben de hıc kullanmadım yağ falan ve catlaklarım var bio oili ben de ıyı dıye duydum catlaklara özel yagı varmıs sadece karnına degıl bacaklarına kalcana gögüslerine sür bence benım her tarafta var catlak yaa güya anneme cekerim dedim ama yalan oldum benim karnım küçüktü o yüzden asırı gergindi ondan daha ck catladıgını dusunuyorumBugun kucuk erbas kahvalti istemedi sinavida vardi.
Olmaz kahvaltisiz hik mık derken, anali ogullu muz uzeri ceviz balla gune basladik
Gelsin enerjiler..
Ben hindistan cevizi yagina basladim bayadir.
Bio oilde alsammi diye dusunuyorum bir zarari varmidir hamilelikde bilgisi olan var mi?
Biraz nem vermem gerek deriye.
Cunku benim ic karnim dar(ogluma hamileligimde dr. demisti oglum son aylarda surekli ayni pozisyondaydi cunku)
Hatta dogumuma makat gelis notu dusmuslerdi sezeryandi.
Ve haliyle catlaklarim mevcut.
Naparsan yap catlayacagi varsa catliyor mantigina inaniyorum ama ben kendimce nemli tutmak istiyorum tenimi surekli.
Onersi olan varsada alirim bir dal.
Pahali kremlere sicak bakmiyorum ama.
Canim benimde catlagim var oglumdancanım ben de hıc kullanmadım yağ falan ve catlaklarım var bio oili ben de ıyı dıye duydum catlaklara özel yagı varmıs sadece karnına degıl bacaklarına kalcana gögüslerine sür bence benım her tarafta var catlak yaa güya anneme cekerim dedim ama yalan oldum benim karnım küçüktü o yüzden asırı gergindi ondan daha ck catladıgını dusunuyorum
lierac da pahali bisi yaw.tr_lelli Merhaba. Bio oil in bir zararı yok bildiğim kadarı ile kullanabilirsin canım.ben onunla lierac ı kullandım. Hiç çatlak olmadı. Genetik mi kremden mi bilmiyorum.
Aynen öyle lellim
kendilerini pek görmüyorz ama görürsek carpcam lafıAyy sen yazınca ben bile uyuz oluyom ben olsam kaynana tekken yanında derim inat olsun dedesi anneannesi hep bez fln alıyor diye
Evet 50 tlye buldum netteElektrikli den bende memnun olmadım canim lansinos yada baby wee di galiba çok pahalı değildi arkadaş miniço 'dan almıştı memnundu
Uzun süre kullanacagıımı bilsem alırım ama sütm azalıyorcanım msjını tesadufen denk geldım ben yeni aldım e bebekten spectra markası esım baya arastırdı hastane tipiymis 4-5defa kullandım henuz ama memnunum 10kademeli ben 4-5 hızda kullanıyorum.
pilli sekılde de kullanılabılıyor tavsıye ederım
manuel arkadasım vermıstı pek verım alamadım ben
Ben oglumda hic almadim 8 ay emmisti beni sonra sutum olmadi malesef.Uzun süre kullanacagıımı bilsem alırım ama sütm azalıyorkız meme reddi yasıyor asla kabul etmiyor
5 ayı zor görürüz ondan elektrikliye para vermem herhdle artk ama kiralamayı düsünüyorm hastane tipi.
Saolasın cnm bilgi icin ama
Sen evdesin aslında hemen almana gerek yokBen oglumda hic almadim 8 ay emmisti beni sonra sutum olmadi malesef.
InsAllah bu baby 1 yasina kadar emer diye temennim yani sütüm olur umarım.
Ben boyle bisi alsammi ya
Yani gereklimi mutlaka.
Oglumda kimse al falan demedi benimde aklima gelmedi.
Ayy ben resmen sil bastan basliyorum ya okadar unuttum ki
Biberonu,emzigi bile unuttum
yok damaklisi vardi damaksizi vardi eyvahh eyvah
Bi bakim ozaman sutumun gelmeme gibi bir durumu olurmu diye.Sen evdesin aslında hemen almana gerek yok
Ben calısırım diye kardesimin pompasını almıstım ama keske iyi bi pompa alsaymısım.
Medela cok iyi hastanede o vardı biizimBi bakim ozaman sutumun gelmeme gibi bir durumu olurmu diye.
Ne alcam napcam bilmiyorum.
Suan erken zaten de kafamda bir plan yapmak istiyorum ihtiyaclari listelicem.
6.aydan sonra baslicam almaya.
Lelli ben 3.aydan itibarenCanim benimde catlagim var oglumdan
Ozaman bebeyagi kullanmistim ama duzenli diil.
Ben anneme cekmisim catlaklarimiz ayni yerlerde cunku.
Ve malesef catlagin cozumu yok
bio oil de alim
hindistan cevizi yagimda az kaldi ondanda takviye yapim.
Olmadi 1 kutuda lierac kullanirim.
Tek temennim 15kg falan bitirsem
simdilik kilo almadim 12.haftanin icindeyim
Medela süt sağma Makinesi bende kullandım ama ofis tipi dedikleri hastanede ki daha iyiMedela cok iyi hastanede o vardı biizim
Aventten de memnun insanlar
Acil degil aynen alırsın kuzu
Ben çalıştığım için aldımBen oglumda hic almadim 8 ay emmisti beni sonra sutum olmadi malesef.
InsAllah bu baby 1 yasina kadar emer diye temennim yani sütüm olur umarım.
Ben boyle bisi alsammi ya
Yani gereklimi mutlaka.
Oglumda kimse al falan demedi benimde aklima gelmedi.
Ayy ben resmen sil bastan basliyorum ya okadar unuttum ki
Biberonu,emzigi bile unuttum
yok damaklisi vardi damaksizi vardi eyvahh eyvah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?