• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzu ben de hep kendi yasadiklarimin sonundaki mucizeleri dusunur dusunur sukrederim.
Tamam agladigimizda oldu, bosanmakda istedik, niye bende dedik, es ailelerine dusmanda olduk, maddi sikintida cektik ama o kapilar acilinca ne bilim ya insan mutlulukdan agliyor.

Ben bu ev olayinda mutlulukdan aglayip sukur namazi kilmistim.
cunku etrafima anlatmasamda Rabbim biliyordu icimi.
Hep dua ettim (duada ısrar cok onemli)

Ayy sende hep mutlu ol kuzu
Yaa sen de neler yasamıssın kolay mı
Rabbim cocuklarına huzurla oturmayı nasip etsin insallah💕🙏🏻🙏🏻
Hepimiz hep mutlu olalım insallah bacım🙏🏻

Gece resmen karnimda bando takimi var ben napcam ya.
az domates peynir yedim yine.
bu ara gece cok gurulduyo benimki obez olacak galiba.
Ben bunlari doyuramiyorum anacim😂

Ya Kızlar şimdi biz kalanlar 59 ile nette bir araya geldik millet yazıyor çocuğun biri bana yazmış faceden itiraz edelim diye 🤣 aZ yazıştık çocuk İstanbul’dan her şerde bir hayır var derler bu işte ne hayrı varsa dedim.
Çocuk da kalmasa idik tanışamazdık demesin mi 🤣🤣🤣hiç güleceğim yoktu

Yaa sen de neler yasamıssın kolay mı
Rabbim cocuklarına huzurla oturmayı nasip etsin insallah💕🙏🏻🙏🏻
Hepimiz hep mutlu olalım insallah bacım🙏🏻
Amin kuzun amin.
Hatirlayinca geriliyorum, ataklarim geliyo, hatta sesimin tonu yukseliyor onlardan bahsedince ama napcan iste yazilmis yasanacakmis.

Ya Kızlar şimdi biz kalanlar 59 ile nette bir araya geldik millet yazıyor çocuğun biri bana yazmış faceden itiraz edelim diye 🤣 aZ yazıştık çocuk İstanbul’dan her şerde bir hayır var derler bu işte ne hayrı varsa dedim.
Çocuk da kalmasa idik tanışamazdık demesin mi 🤣🤣🤣hiç güleceğim yoktu
Bak olaylarin bu tarafindan bak öyle azcik ha soyle
kiz ölümlu dunya olcez toprak olcaz yok olcaz.
Az sal ya.
Amaann beeğ de.

Bende kizinca gitsende kurtulsam diyorum
Ben gidince aglarsin niye gelmiyosun dersin diyo. 🤣
evet az gec kalinca merak edip ariyorum hemen .
İnsan kıyamıyor yine de
Gecen makinalardan birinde kızgın yag kazanının hortumu delinmis bizim saf da atlmıs üretimdeki elemana bisey olmasın diye(fabrika babamızın ya🤦🏻‍♀️Cagır bi tekniker baksın,sen ne atlıyosn)
Bi geldi eve göz sargıda🤦🏻‍♀️
Aklım gitti cok biseyyok Allahtn,kızgın yag sıcramıs acile gitmisler flan.
2-3 gğn merhem sürdü gecti.
Tmm suan kendisinden hazetmiyorum ama🤣Saglıklı olsn ben yine hazetmiyim😂

Bak olaylarin bu tarafindan bak öyle azcik ha soyle
kiz ölümlu dunya olcez toprak olcaz yok olcaz.
Az sal ya.
Amaann beeğ de.
Lelli benim zoruma giden adamlar sınavı geçmeyelim de bizi yükseltmesin fazla maaş vermemek için ellerinden geleni yapmışlar .Resmen dalga geçmişler ben 1 soru silmesem geçeçektim onlara bu fırsatı vermeyecektim o zoruma gidiyor

İnsan kıyamıyor yine de
Gecen makinalardan birinde kızgın yag kazanının hortumu delinmis bizim saf da atlmıs üretimdeki elemana bisey olmasın diye(fabrika babamızın ya🤦🏻‍♀️Cagır bi tekniker baksın,sen ne atlıyosn)
Bi geldi eve göz sargıda🤦🏻‍♀️
Aklım gitti cok biseyyok Allahtn,kızgın yag sıcramıs acile gitmisler flan.
2-3 gğn merhem sürdü gecti.
Tmm suan kendisinden hazetmiyorum ama🤣Saglıklı olsn ben yine hazetmiyim😂
gormeyince sevesin gorunce olduresin geliyosa kocandir o 🤣🤣🤣 derler ya.
o hesap bizim ki.
Dün ev supurdu ayy bi hosuma gitti pek huyu diildir.
Az dert yaniyorum mesela yoruluyorum tek basima hallediyorum yapma bulim birini diyo diyince bile bak dusunuyo beni die seviniyom iste😊

Kız napcan iste basa gelmis cekilecek

erzuruma git bacim kar varmis olmadi kayarsin.
Saka bi yana boyle bir sansiniz varsa deneyin tabi
Sorunun birinde a ve e seçeceğine aynı cevabı vermişler o sorunun iptal olması lazım emsalleri varmış.Cevap bunlardan biri olmadığı için iptal edilmesine gerek duyulmamış şunlara bak hele .İptal etseler o soru dopru sayılayacak ve ben geçmiş olacağım benim gibi çok kişi var edelim itiraz diyoruz

gormeyince sevesin gorunce olduresin geliyosa kocandir o 🤣🤣🤣 derler ya.
o hesap bizim ki.
Dün ev supurdu ayy bi hosuma gitti pek huyu diildir.
Az dert yaniyorum mesela yoruluyorum tek basima hallediyorum yapma bulim birini diyo diyince bile bak dusunuyo beni die seviniyom iste😊

Kız napcan iste basa gelmis cekilecek
Düsünüyolsr simdi Allah var ama uygulamada sıkıntılı benimki🤦🏻‍♀️😂
Düsünüyor harekete gecemiyor
Anamm evlilik baslı basına dert be😂

Kizlar bana salon avizesi fikri verin nolur ya
2 tane alicam.
Koltuklarim klasik degil, sporda degil.
3lü modellere bakiyorum salon genis aydinlatsin burada da kullanirim diye cok abartili bisi olmasin istiyorum.

Dunden beri baka baka kör oldum.
y.odasi, koridor ve mutfaga siparis verdim.
salona begenemedik.

Sabah sabah gozumu kabak tatlisiyla actim.
Kac gundur burnuma kabak tatlisi kokusu geliyordu.
Yaptim yedim rahatladim. sabah sabah onuda hallettim.

Aiy esim diyoki sen kilo almiyosun hep aynisin doktora git doktora git yedi beni kac gundur.

Olomm bebe daha yeni 3 ayini bitirdi limon kadar neremden ciksin kilo alim bir anda kucucuk sey dedim.

Bisi olcak diye korkuyo sanirim🙄
Allaha emanet.

Zaten persembe gunu gidicem muayine +2li test 200tl bayicimmm.
Sanirim vitaminede baslar onuda alirim.

Bugun kargolari anneme kitleyip disari cikmam lazim.
Dolap iclerine koyulan zimbirtilardan alicam.
Tencereler ciziyor bazen dolabi elin evi aman bisi olmasin.
Vestiyerin icinede sercem ayakkabilari koyacagim yere.

mutfaga masa bakicam.

Masa ve gardrobu 2.el satmaya karar verdim.

Bugune makarna var
oturtma yapicam.

Hastalik havasi tam pekmez bala basladik ogluma.
Sabahlari tikiyorum 2 kasik agzina.

Banyo yapamiyorum saka gibi sicak su hala yok kombi asla isitmiyor suyu.
Ev bana son kazigini atti 😂

Sabah sabah gozumu kabak tatlisiyla actim.
Kac gundur burnuma kabak tatlisi kokusu geliyordu.
Yaptim yedim rahatladim. sabah sabah onuda hallettim.

Aiy esim diyoki sen kilo almiyosun hep aynisin doktora git doktora git yedi beni kac gundur.

Olomm bebe daha yeni 3 ayini bitirdi limon kadar neremden ciksin kilo alim bir anda kucucuk sey dedim.

Bisi olcak diye korkuyo sanirim🙄
Allaha emanet.

Zaten persembe gunu gidicem muayine +2li test 200tl bayicimmm.
Sanirim vitaminede baslar onuda alirim.

Bugun kargolari anneme kitleyip disari cikmam lazim.
Dolap iclerine koyulan zimbirtilardan alicam.
Tencereler ciziyor bazen dolabi elin evi aman bisi olmasin.
Vestiyerin icinede sercem ayakkabilari koyacagim yere.

mutfaga masa bakicam.

Masa ve gardrobu 2.el satmaya karar verdim.

Bugune makarna var
oturtma yapicam.

Hastalik havasi tam pekmez bala basladik ogluma.
Sabahlari tikiyorum 2 kasik agzina.

Banyo yapamiyorum saka gibi sicak su hala yok kombi asla isitmiyor suyu.
Ev bana son kazigini atti 😂
Ayy kabak tatlısı benimde günlerdir aklımdaa
Annem bisürü kabak ektik parayla kabak mı alcanız diyip aldırmıyor🤦🏻‍♀️bulcam yapcam bende azcık
Yarasın kuzuya bacım💕

Ayy kabak tatlısı benimde günlerdir aklımdaa
Annem bisürü kabak ektik parayla kabak mı alcanız diyip aldırmıyor🤦🏻‍♀️bulcam yapcam bende azcık
Yarasın kuzuya bacım💕
sagol kuzum.
Anneme kabak mi kokuyo? kabak mi o? kabak koktu dimi diye diye yaptim yedim kurtuldum😁

2 dir sütlü tatlılarımda bi acımtraklık oluyor
Ben muhallebilere 1 paket toz kremsanti katıyorm
A101 den aldıgım kremsantilerdenmis.
Sabah cırptm bitanesini evet acı santi🐒
hangi marka kuzu almayalim bizde
Bende sey takintisi var pudra sekeri, kremsanti,puding, vanilya falan marka olacak.
biminki a101 kendi urunu falansa almiyorum.
Aliskanlikmidir nedir
Misal kabarmicak gibi geliyo bana bilinmemis markalar.

Günaydın hanımlar ne güzel bir sohbet var okuyorum sizleri öncelikle hepimize sağlıklı bir ömür nasip olsun sonra da bol bol bereketli günlerimiz olsun. Önceden canımı yakan cümlelere çok takardım çalıştığım dönemlerde işyerlerindekilere apartmanda asılsız söz düollalarına artık olgunlaşmayı yaşamaya başladım herhalde takmıyorum.Cumartesi günü yönetici tüm apartmanın hanımlarını gezmiş apartmanın içide boyanacak mantolama yapan firmaya vermişler ne renk olsun diye tam bizde evden çıkarken itiraf eder gibi söylüyor herkese sordum bir siz kaldınız dedi halbuki benim karşı dairemde oturuyor neyse renkleri gösteriyor işte en çok bunu istediler diyor eşimde nazenin sen başka renk istiyorsan söyle diyor kocama o an hiç kıyamadım renk önemli değil dedim hepsinin küçük çocuğu var kırık beyaz altı uçuk yavruağzıda üst renk olarak beğenmişler bu renkleri kollacaklar ise benim için mahsuru yok dedim. Gerçekten kırılmadım yöneticiye ben uyumlu ve sakin biri olduğum için bu tavrı gösterdi ama eşim çok bozuldu tam yürüyüp uzaklaşacağız teşekkür ederim benim de fikrimi aldığınız için diğer apartman sakinlerinden ayırmadığınız için dedim son cümlemden sonra adam bir bozuldu size iyi günler deyip uzaklaştım sadece eşim üzüldü diye söyledim yoksa adam bana ilk sorduğumda da beğendiğim renkleri söylesem ne olacaktı ki çoğunluk bu renkleri beğendi diyecekti. Şimdi yine rastlaşıyoruz apartmanın içinde her zamanki nezaket kurallarının dışına çıkmadığım için bana açıklamada yapamıyor. Beren-naz bence kaderin değişiyor böyle herşey üst üste gelince ben inanıyorum sonuç muhteşem oluyor. İnşallah herşey hepimiz için ne hayırlısı ise öyle olsun.

Back
X