• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slms canlar
120 tl bıraktım geldim avmde
2 kitap 35 tl
Sermin yasar gelirken ekmek al
Ayy aglattı beni hep
Bi sayfada kendimi gördüm🤣paylasıyorm😆
30 tl migros
Cennt hurması ay ikili 6 tl,süt,browni,cips,ısıya dayanıklı cam kupa(6.90)
35 tl tel faturam
15 tl hurma tatlısı.Bundan kazıklandım💆🏻‍♀️
Hep aldıgım yer var 2 dükkan gerisinde yine bi tatlıcı var.Baktım 20 tl yazmıslr,ay dedim alayım yarım kilo
Gectim yan dükkana 20 tl verdim 5 tl geri verdi adam🤦🏻‍♀️
Hadi 25 yap bari,30 yapmak neyin nesi kilosunu.

Eklentiler

• 3EAA3E6C-3CAC-4E7C-BD6A-0E069BC04B1A.webp
    3EAA3E6C-3CAC-4E7C-BD6A-0E069BC04B1A.webp
    102,5 KB · Görüntüleme: 230
Selam canlar bugün baba yok diye enerji düşük uyandi ogluş gece oruç tutarım diye yedim ictim seker para almıştım marketten yagındanmı bilmem midemi maffeddi sabah bi uyandım yanıyo. mide tutamadım gece annemler gidince tesbih cektim yine ütü yapmadim nereye kadar yapmıycam artik😁😁 etraf topladim sabah bulasik boşalttım avm gittik oyun parkına girdik orda kudurdu benimki fileye girdik aciktik fırınından bi tane börek 4 5 tane kurabiye aldim muz limon aldim 15 verdim oraya oyun parkindaki karta 30 tl attım gratis e uğradım yine indirim vardı cökmüsler😂😂 zor aldim ödedim yüz kremi ufak bi tane deneme lik aldim bi tane düş ehli 13 ödedim bugün başka harcama olmaz insallah çıkmadan evden soğanlı sebzeli bulgur pilavı yaptım yayla çorbası var salata yogurt yeter bize eşim gece dönecek inş.yarin güzel bir kahvaltı hazirlarim ona özlemiş bizi😄😄

Kızlar türlü türlü şeylerle ugrasiyorsunuz
Bende sabah kahvaltı hazırla
Eve ekmek almaya cikayim dedim oğlanın arabasi büyük arabada kalmis eşimde sabah indirmemişyuruywrwk gittik geldik markete
Yürümek istiyor ama tersi yöne kafasına göre yürüyor 10 dk lık yolu 30 dk da gittik geldik.

Sonra da kahvaltı ev toparlama çamaşır katla çamaşır yıka as yemek yap
Yemek tam hazır degil
Oğlan sürekli tezgahla araka geçip iktiriyo en son çok fena ağladı
. Bulaşıcı kaldırıp bıraktım
Bi patlıcan kızarttımkarni yarık olacak birde muhallebi yaptım akşama.
Süpürge tutmam lazm

Selam kızlar i. Lelli çok dikkat et lütfen, evet illaki yorucu bi dönem ama çok hassas bi zamandasın varsın birşeylerin geç hazır olsun. Yazdıklarını okuyunca yoruldum burda.
Bugun 1 de işten çıktım. Eşim kızımla evdeydi. Boynum tutulmuş dünden, üstüne grip oldum benim durum iyi değil anlayacağınız.
Sağolsun eşim evi temizledi. Ben de mutfağa girdim yavaş yavaş kendimi yormadan fül böreği yaptım. Yufka almıştık haftaiçi ziyan olacaktı yoksa. İki tepsi çıktı birini poşetleyip dondurucuya attım. Diğerini yanına turşu ayran domates salatalık koyduk akşam yemeği niyetine yedik. Birşey yapamıyorum dinlenmeye çalışıyorum, baston yutmuş gibiyim. Yarın geçse bari

Yemek yiyip topladim bir rehavet çöktü nerdeyse uyuyorduk oglusla bi azim kalktim namaz kılıp bulasik topladim camasir acmistim bir makine astim şükür ütüyü yaptim 6 7 pantolon 3 gömlek utüledim hepi topu ne zor geldi sırt çantamın alt tarafı dikiş yerinden açılmıştı deri kendim diktim ugrastim biraz ama terziler pek dikmek istemiyor iyi oldu oğlan hapsıriyor bugünden beri banyo ettirmedim o yüzden babası bugun yetisemiycek yarin oglen oradayım ddi dört gözle beklio ogluş

İyi akşamlar
Kizlar bişi soracağım benim bı tektaş yuzug var bu ara çok elimiz dar olduğu için onu bozmayı düşünüyoruz 7sene önce eşim 350liraya almıştı arada kaldım ya para etmezse diye aranızda yüzük bozan varmı çok kaybettiriyor mu acaba çok daraldik yapicam başka bişi yok mecbur bozucaz

İyi akşamlar
Kizlar bişi soracağım benim bı tektaş yuzug var bu ara çok elimiz dar olduğu için onu bozmayı düşünüyoruz 7sene önce eşim 350liraya almıştı arada kaldım ya para etmezse diye aranızda yüzük bozan varmı çok kaybettiriyor mu acaba çok daraldik yapicam başka bişi yok mecbur bozucaz
Benim de tektaş yüzüğüm var. Geçen hafta sordum farklı bir yüzük alacaktım onun yerine. 310 TL dediler en yüksek. Aldığım marka yere sordum ordan aldığım için o 390 dedi. Çok para etmiyorlar. Ki ben 650 TL ye almıştım 3 sene kadar önce.

Benim de tektaş yüzüğüm var. Geçen hafta sordum farklı bir yüzük alacaktım onun yerine. 310 TL dediler en yüksek. Aldığım marka yere sordum ordan aldığım için o 390 dedi. Çok para etmiyorlar. Ki ben 650 TL ye almıştım 3 sene kadar önce.
Aaa öylemi benim ki 200bile etmez belkide bilmiyorum ne yapsam nasıl yapsam bakalım bı soralım hele ne diyecekler

aiy detayli okuyamadim zira basim donuyo🙄
Yarin okucam neler yazmissiniz.

Simdi uyucam daha uykumda yok gerci.
Esyayi hemen tasidilar valla himhizli.
Ablamda geldi yardim etmeye Allah razi olsun.
Ay bitmicek sandim bir an😕
Dedim eyvahlar olsun ben yerlesemicem.
Abla surekli ne kaldi ki
Bitti zaten diye diye motive motive bitirdik valla.
Tabiki supurme silme islemi sabaha kaldi.
Ses olur diye cok deyay yapamadim.
Ama cok ferah, cok sıcak, cok derli toplu oldu.
Daha hali falan sermedim supurup silip oda oda sercem.
Ama dolaplar, baza altlari falan hepsi yerlesti.
Bir kiler dolabim vardi diger evde.
1 odam suan bosa cikti.
Baby odasi ama ben burada oda yapmicam.
O odaya camasirlik, utu masasi ve kiler dolabini getirticem.
O an aklima gelmedi malum türkun akli.
Anneme dedim olur dedi.
Onlar pazartesi tasincaklar aracla ev mesafemiz 2dk.
Bana birakirlar isleri bitince dolabi.
Acayip isimi gorur.

en azindan bakliyatimin fazlasini deterja lari vs doldururum
Oda da 2 koli var suan kanepe altina koyarim ama lazim olan seyler
Atarim dolabin icine.

Evin isinmasi merkezi sistem.
Henuz yanmaya baslamamis ama ev sicacik.
Bugun hep tshrtleydik

Ayy nasil ozlemisim sicak evi.
Ben suan diger evde olsam polar pijama ufo karsisiydim.

Rabbime nekadar sukretsem azdir.

gunduz mutfaga alisveris yapip kalanlari halledicem Allahin izniyle.

İyi akşamlar
Alyans vs cok zarar ettiriyor cnm😔
500 e aldıysan 250 ye alıyrlar.
Üzülme daha iyilerini alırsın insallahh🙏🏻
Olur öyle bazen.

Günaydın
Gece kitabı bitirdim ay herseye aglıyorum ben ya🤷🏻‍♀️
Koci düğüne gitti aksam,gitmeden bi atıstık saka yollu💆🏻‍♀️
Nerden geldik konuya bilmiyorm
Ben kızımı vermem Macıra dedim 🤣
Hee akraba düğünü ya ondan demisimdir.
Pisman mısın dedi?
E herhlde soruyo musun dedim
Vayy 7 sene sonra bunları da duyduk falan diyo
Oglum ben senin anneni bilmis olsam,bırak evlenmeyi verdiğin slmı almam dedim🤣
Anamla mı evlisin benle evlisin diyo
Sıkılıgınız aynı ama dedim
Neyse laf döndü dolastı,3 senedir tedaviye tonla para harcamısız.
Millet gibi tık diye olmamıs bizim bebe.
Ben mi sucluyum yani dedim?
Tonla dediği 1 asılama tutmadı oda 2000 tl
1 polip ameliyatı 1200 tl
1 tüp ameliyatım 2500 tl
Anasına laf söyleyince bana senin cocugun zor oldu demeye getirdi galiba
Zor mor oldu olmayada bilirdi hic dedim.
Allah nasip etmis olmus,hic de olmayabilirdi.
Ama icime isledi o laf.

Back
X