• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gögüs pompam geldi
170 almıstım,önceki makinam lansion du valla bu ucuz olan daha güzel cekiyor.
Masaj programı flaan var.
Babyplus zaten kangurusunu kullanıyorm cok memnundum.Pompada gecti benden👍🏻
Kumbaramda para bırakadı koci🤦🏻‍♀️
Dün 6 tl versene otoprka dedi,bugun 4 tl versene arabayı yıkatayım dedi.
Haftaa ici de öyle 3-5 götürüyor💆🏻‍♀️
Aa dedim yeter,tüm koy suna ozman
Bıraktım mutfaktakinde 10 tl bozuk.
Kendime saklı kumbara yaptım.
Alsın o 10 tlyi tepe tepe kullansın😂
Daha yok.
Sevk falan bırakmıyo biriktirdim diye cekip cekip duruyo ordan😏
3 4 demiycen kuzu bozdur paranı benimkide öyle ben gizli yapıyorum ıvır zıvır için bozdurmuyo sigara olsun 100 lugu bozduruo sanki hiç bozulmuyo parası küçük su şişesini yapıyorum içinden çıkmıyor para kesilmesine küçüktü bu sefer şişe bugun yarin patlatcam az kaldi😂😋

Merhaba kızlar
Ben de bugün sabah arkadaşla bahçede kahvaltı yapalım dedik soğukmuş ya 😬 az durduk sonra döndük. Minnoş uyudu. O arada evi toparladım. Nohutla analı kızlı gibi ama içli köftesiz yaptım🤣🤣🤣 hiç yapamam içli köfte. Yanına ne gider acaba aklıma bişey gelmedi yahu.

Gögüs pompam geldi
170 almıstım,önceki makinam lansion du valla bu ucuz olan daha güzel cekiyor.
Masaj programı flaan var.
Babyplus zaten kangurusunu kullanıyorm cok memnundum.Pompada gecti benden👍🏻
Kumbaramda para bırakadı koci🤦🏻‍♀️
Dün 6 tl versene otoprka dedi,bugun 4 tl versene arabayı yıkatayım dedi.
Haftaa ici de öyle 3-5 götürüyor💆🏻‍♀️
Aa dedim yeter,tüm koy suna ozman
Bıraktım mutfaktakinde 10 tl bozuk.
Kendime saklı kumbara yaptım.
Alsın o 10 tlyi tepe tepe kullansın😂
Daha yok.
Sevk falan bırakmıyo biriktirdim diye cekip cekip duruyo ordan😏

onun haberi olmadan biriktir. İnan çok süper oluyor. Mesela para bırakamadığı ya da unuttuğu zamanlar kenarda ayırdığım param ilaç gibi geliyor sonra yerine yenisini koyuyorum 😉

Sabah yemegimi yapip cikmamin hakli gururuyla rahat rahat oturdum valla.
eve yeni girdim.
Giderken guvenlikdeki abiye tatli verdim.
Zuccaciyede bulustuk annemle.
O cay seti aldi.
Bende sunum tabagi aldim 3 boy.
Sonra bizi durakdan abla alacakti birlikde gidecektik gelinine.
Durakda inince baktim pazar kurulu.
Aramadim kadini annemle bi pazari gezdik önce😋
Kendime terlik aldim.
Gelinin evinede muz mandalina bisiler aldik.
Marketdende mesrubat aldik.
Sonra ablayla bulustuk.
Onunda arkadaslari ev gormeye gitmemis onlarida davet etmis ciksin aradan demis en iyisi
7-8 kisi olduk.
Sohbet muhabbet guzeldi.
kız cok cana yakin masallah.
Bir suru de cesit yapmis sarma bile sarmis.
Yedik ictik geldik.
Oglanin odasinin tulu gelmis gelmez diye dusunmustum guvenligede bilgi vermemistim ucretliydi cunku kapida odemeli.
Abide uzerimde yoktu alamadim dedi.
Ptt yetisemedim tabi

Pazartesi alirim artik.

Yogun ve güzel bir gundu 🤗

40tl harcadim toplamda.
Vallahi sevdiklerinle vakit gecirince sohbeti guzel insanlarla insan hic yorulmuyor bile.

bence sana özeniyor
kendine rool model seçmeye çalışıyor gibi geldi bana da
Zaten kız tam bi kem gozlu.
Ulan okumusun etmisin int. elinin altinda.
Beceriksiz mi isinemi gelmiyo

Diyoki yenge masayi nerden aldin
Avizeyi nerden aldin.
siteye kadar isim veriyorum ay ben hic bulamam böyle sen uyguna guzelini buluyosun diyo.
Yahu neyini bulamican zevkine gore bakarsin yazar google.
Ücretleride isine geliyo alirsin.

Surekli sen uyguna buluyosun
Sen sanslisin
Senin sansina vs vs.

Usengecim isime gelmiyo hazira konmayi seviyorum demiyorda.

Ay vallahi insani bunaltiyor.

Yeni bisi alirken artik esime bak bunuda kesin sorcak diyorum nereen aldin nekadara aldin diye.
Bi de hesap veriyorum anasini satim.

Hastanemi dr. falan soylemiyorum soylesem onada hasetlencek uyguna buldun sanslisin dicek.

Sans bir yere kadar salak degilim arastiriyorum soruyorum yani

Zaten kız tam bi kem gozlu.
Ulan okumusun etmisin int. elinin altinda.
Beceriksiz mi isinemi gelmiyo

Diyoki yenge masayi nerden aldin
Avizeyi nerden aldin.
siteye kadar isim veriyorum ay ben hic bulamam böyle sen uyguna guzelini buluyosun diyo.
Yahu neyini bulamican zevkine gore bakarsin yazar google.
Ücretleride isine geliyo alirsin.

Surekli sen uyguna buluyosun
Sen sanslisin
Senin sansina vs vs.

Usengecim isime gelmiyo hazira konmayi seviyorum demiyorda.

Ay vallahi insani bunaltiyor.

Yeni bisi alirken artik esime bak bunuda kesin sorcak diyorum nereen aldin nekadara aldin diye.
Bi de hesap veriyorum anasini satim.

Hastanemi dr. falan soylemiyorum soylesem onada hasetlencek uyguna buldun sanslisin dicek.

Sans bir yere kadar salak degilim arastiriyorum soruyorum yani
İyi çözmüşsün hazırcı bu
Hiç araştırma yok birinin bulduğuna konuyor💆‍♀️

Burda bir arkadaş vardı Ankarada yaşayan annesiyle kurabiyeler yapan hani ne oldu hiç sesi çıkmıyor

kac zamandir surekli musait degilim dedim.
Ama anlamak istemiyor yine gelicem yine gelicem.
Isine gelmiyo sanirim.
Ben artik ne bahane bulcami sasirdim.
Bahane bulmayacaksın direk söyleyeceksin demek bundan anlıyor o zaman anladığı dilden konuş. Öyle tartışırcasına da değil ben bu süreçte misafir ağırlamak istemiyorum de kendimle ve çekersek ailemle zaman geçirmek istiyorum de zaten hamilelik yoruyor de. Sadece seninle ilgili bir durum değil genel olarak böyleyim de. Ay orta yerinden girdim muhabbete kusura bakma ama insan sinir oluyor oturduğu yerde. Çevremde böyle biri olsa ne yapardım diyorum okudukça tartışasım geliyor senin eşti kızıyla 🙈

Bahane bulmayacaksın direk söyleyeceksin demek bundan anlıyor o zaman anladığı dilden konuş. Öyle tartışırcasına da değil ben bu süreçte misafir ağırlamak istemiyorum de kendimle ve çekersek ailemle zaman geçirmek istiyorum de zaten hamilelik yoruyor de. Sadece seninle ilgili bir durum değil genel olarak böyleyim de. Ay orta yerinden girdim muhabbete kusura bakma ama insan sinir oluyor oturduğu yerde. Çevremde böyle biri olsa ne yapardım diyorum okudukça tartışasım geliyor senin eşti kızıyla 🙈
inan benimde bu ilk.
hic bukadar sakiz birini tanimadim.
kaynanasina bile soyledim rahatsiz oldugumu haklisin kizim dedi.

Esime soylicem dedim bisi demedi.
Bir kac sefer daha bahaneyle gecistiricem.
Aralik sonu dogurcakmis sanirim.
Sonrasinada bakicam hala cocuguylada boyle gelemeye devam ederse konusucam acik acik.
Cunku ben ozaman 6 aylik falan oluyorum.

Kuserse isime gelir ama kusecegini sanmiyorum malesef cunku herkesle küs.
Benide karsisina alirsa yalniz kalicak kaynansi beni cok seviyo o sulalede sen teksin diyo.
O insanlarin icinde belli senin yerin diyo.

Bende buna yakin bi tip var da Allahtan uzak.
Surekli foto atar arar mesaj atar bogar beni
Uzaktan akrabam hemde arkadasim ! napiyosun cnm nasilsin cnm onu aldim bunu verdim kizim soyle oglum boyle goruselim bulusalim yeter diye bagirasim geliyor bazen
Oglumun mevludunde sabah 10 da geldi. Daha hazir degiliz ,esi annesi cocugu kalmaya niyetle gelmis bide. Elişisi bilmem nesi koca cantayla. Sinir oldum.
Herkes gitti parti parti ,en son annemler kaldi onlarla kalktilar. Yorgunluktan olmusum iki aylik bebek elimde. Hic gel demez kolay kolay ama burdan her geciste ugrayasi gelir.
Cocugunun sunneti ev tasimasi hamileligi bebegi bilmem nesi bitmesi. Hepsi icin vik vik vatsaptan mesaj.
Cok sevdigim arkadaslarimla iki ayda bir telefonlasir
Senede iki uc gorusuruz bitti gitti uzagiz cunku
Yok bu uzakta olsak ayda iki goruselim istiyor ama bana fazla geldigini anlamiyor bi turlu. Sınır koyuyorum ama yine ayni yine ayni. Cunku naptigimi merak ediyor. Yuzde yuz iyi niyet sezmiyorum samimiyetine guvenmiyorum. Az kaldi ya patliycam ya acik acik soyliycem. Bakalim hangisinde daha basariliyim

Bende buna yakin bi tip var da Allahtan uzak.
Surekli foto atar arar mesaj atar bogar beni
Uzaktan akrabam hemde arkadasim ! napiyosun cnm nasilsin cnm onu aldim bunu verdim kizim soyle oglum boyle goruselim bulusalim yeter diye bagirasim geliyor bazen
Oglumun mevludunde sabah 10 da geldi. Daha hazir degiliz ,esi annesi cocugu kalmaya niyetle gelmis bide. Elişisi bilmem nesi koca cantayla. Sinir oldum.
Herkes gitti parti parti ,en son annemler kaldi onlarla kalktilar. Yorgunluktan olmusum iki aylik bebek elimde. Hic gel demez kolay kolay ama burdan her geciste ugrayasi gelir.
Cocugunun sunneti ev tasimasi hamileligi bebegi bilmem nesi bitmesi. Hepsi icin vik vik vatsaptan mesaj.
Cok sevdigim arkadaslarimla iki ayda bir telefonlasir
Senede iki uc gorusuruz bitti gitti uzagiz cunku
Yok bu uzakta olsak ayda iki goruselim istiyor ama bana fazla geldigini anlamiyor bi turlu. Sınır koyuyorum ama yine ayni yine ayni. Cunku naptigimi merak ediyor. Yuzde yuz iyi niyet sezmiyorum samimiyetine guvenmiyorum. Az kaldi ya patliycam ya acik acik soyliycem. Bakalim hangisinde daha basariliyim
Benim yillardir gorustugum arkadaslarim ablalarim var sık gorusmeyiz ama o samimiyeti asla kaybetmeyiz.
Birbirimize hep yapiciyizdir.
Kendi evimiz gibi yapariz birlikde.

Onlar hep aradi sordu buyrun dedigimde hamilesin bi yerles bi dinlen dediler hep.
Ben cevremde asla onun gibi insanlar tutmam biriktirmem.
Haa zamaninda oldu bunun gibi sakiz tipler aninda mesafe koydum.

Bu benim arkadas cevremde olsaydi cokdan ayagini kesmistim telf. falan engellemistim ama esimin yegeni olmasi sebebiyle bir nevi akrabalik kesemiyorum bir anda.

Direk soylerim cunku sabirliyimdir ama patlarsam gozum gormez ben guzellikle olsun istiyorum ama cirkinlesmem icin elinden geleni yapiyor.

Annesiyle konusmayi dusundum o da bi takintili bisi tansiyonu cikiyo falan hastanelik oluyo.
Ama eltim beni bunaltmiyo yeminle.
Davet etmesem gelmez etmez.
Bu bildigin sakız.

Aman sen yine seviyeni koyarsin ben onune gecemiyorum ama bulcam bi yolunu

Back
X