Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu saat olđu ek geçtim yatağa bir ii saate mesaim yine başlar
Bu akşam büyük oğlanı onu parkına götürdük babasï ile nasıl eğlendi küçüğü dogdugundan beri ilgilenemiyorumçok onunla o kadar büyük vicdan azabı yaşıyorum ki sanki çok büyük haksızlık ettik ona ama nasip böyleymiş
Karar verdim haftada en az bir defa da olsa alıp vcikaracaz eşimle dışarı beraber vakit gecirecez

Küçüğüne meme veriyorum gördüğü gibi gelip ağzından çıkarmaya çalışıyor o meme benim diyor ne yapacağımı şaşırdım daha o bebek 13 aylik ya şimdiden kardeş sahibi oldu dedim ya nasip böyleymiş
Küçüğü desen daha 25 günlük anne kucagi şefkati istiyor ona da ayrı üzülüyorum
Eşim desen adam ile hiç lgilenemiyorum kendim ile hiç ilgilenemiyorum zaten bizi
Bu akşam ilk defa çıktık ışte eve de uğradık ay nasıl ozlemisim evimi bütün odaları gezdim tek tek bu gidişle biraz daha kalacam annemlerde bas edemiyorum şu an ikisi ile zaten evimiz çok soğuk hiç ısınmıyor çocukları da hasta etmek istemiyorum ama duzenimi de özledim yani
Öyle ışte
Içim daraldı yine bu gece içimi dökmek istedim

Günaydın herkese
tr_lelli eski üyeyim,uzun zamandır sadece girip bakıyodum arada. Bebek bekliyormuşsun takvimi görünce ufak bir çığlık atmışım ayy diye,evdekiler şaşırdı

hayır diyemiyoda insan,tanımadığım biri için çok sevindim diye

daha önce kaybettiğinde de aynı derecede üzülmüştüm. Garip şeyler işte..

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Epeydir girmemişim çok uzak kalmışım olaylardan. İyisimi başa dönüp okuyayım yine ben buraları

yaaa cok ama cok tesekkur ederimmm
Nasil guzelsiniz nasil.
Iyiki boyle gormedende seviyoruz, iyiki paylasiyoruz , iyiki varsiniz.

Sen rahat duramıyon lelli bırak yapma. Gerçi bu günleri çok arayacaksın fırsat bulamayacaksın iş yapmaya uyusa da dinlensem diye bakacaksın
Benim tezgah beyaz anında leke bıkıyorum çamaşır suyundan
Durmuyor elim.
Hele erbaslar yedikce yapasim geliyor.
is zaten duramam.
Bebek olunca evet oglumdan hatirladigim kadariyla bende uzaniyordum direk o uyuyunca.
Simdi tesellim oglum var.
Tamam bakamaz falan ama en azindan ben bi supurge yapana kadar falan oyalar.
Ben oynatirim onu diyo

Bugun biraz kaşar peynir, eksi kaşar falan kahvaltilik alicam.
Hafta sonu erbaslar evde malum kahvaltilar yapilir.

Hemde yagmur yagiyor azicik yururum.
Cok severim yagmurda yurumeyi.

2 kargom daha var gelecek.

e-bebek den Dalinin sprey kolonyasini aldim Allahim cok severim zaten bebek bebek kokuyo ev
10tl idi indirim ganimeti.

Biraz baza alti karistircaktim ama erbaslara actirmayi unuttum bazayi.
Artik oglum gelince.

Sabah meyveyle gozumu aciyorum.
Direk masanin uzerindeki meyvelere gidiyor elim.
Mandalina ve muz yedim.
Simdide süt icicem.

Yogurdumda guzel tutmus.
1 gunde kapagi acik dolapda beklicek yarin yeriz artik.
Insallah bu pazar yine pazara cikicam.
bir kac parca bisi alirim

Mubarek gün bisi demim diyorum ama yani ben mi yanlis dusunuyorum.

Kaynanam buyuk eltimde.
Sekeri yukselmis.
esimler evden cikarken eltimin oglu aradi esimi amca babannemi hastaneye goturcez falan.
Esimde dediki ben simdi gelemem servis alicam(otelden espektör aliyor esim sabahlari prim bunlar aksamdan organizasyon yapiyor) baban falan goturun dedi.
Taksi paralari yokmus Allahim saka gibi sok oldum.
Hastane ve onlarin ev arasi 15tl yazar en fazla.
4 kisi calisiyorlar ceplerinde 15tl yok !
ee diger kaynim taksici, gorumcemlerde araba var, eltimin kizinda kocasinin var arabasi.
Esimi ariyor para istiyor taksi parasi saka gibiler ya.
ulan ben gider komsumdan alirim be.

Esimde sinirlendi cebinizde 20tl de mi yok kapat telefonu dedi.
kucuk kaynimi aradi.
Dediki sunlara bak ceplerinde 20tl yok
Onlari aramiyorlar kusler ya.

yok tamamen bahane.
2 tüle 2.500tl vermis eltim hanim ama sorsan yokdan aglarlar.

Dusunun o 15tl kâr sayiyorlar.
Aksama kadar ilacda almazlar esimden isticekler parasini.
Annesi bisi demiyorum ama sadece benim esimimi dogurmus bu kari.
6 cocugu var.
15tl cikaramiyorlar.

Herseyde esim.
ucak bileti alincak esim.
Hastane esim.
Taksi esim.
yiyecek alincak esim.
ustune bisi alincak esim.

yemin ediyorum komikler.

zor işin çok zor, benim kızım 2 yaşında ona rağmen iki çocuk hiç düşünemiyorum bile. Büyük konuşmayayım ama.. Allah kolaylık versin. Ardarda olması kötü olmuş. İyiki annen var

Merhaba,

Yazdıklarınızı okuyunca dayanamadım yazıyorum: ))

Çocuklarımın arası 14 ay. Aynı süreci 10 yıl önce yaşadım.
İnanın ne hissettiğinizi, nasıl bunaldığınızı, vizdan azabınızı ve aynı zamanda onlara bakarken nasıl mutlu olup sevindiğinizi hissediyorum.

Emin olun hepsi geçecek, bir ara çocuk bezi ve biberon görmek istemiyordum o derece bebek eşyalarından soğumuştum: ) Şimdi özlüyorum o günleri desem gülersiniz.

Birden ikisi de büyüyecek. Birbirlerine arkadaş olacaklar. Sadece sabır. Yıllar çok hızlı geçiyor. Yeter ki kendinizi yıpratmayın, geriye dönüp baktığınızda "off neden öyle davrandım çocuklara" diye geçirecek davranışlarınız olmasın.

Evinize de geçersiniz, eşinizle de çok güzel günleriniz olur, yeter ki sağlıkla ve huzurla bu günleri geçirin. Yanınızda çok şükür ki destek olacak aileniz de var.

Sevgiler.

ayyy ben burada sinirlendim. Nasıl insan bunlar yahu nefret ettiğin kadar var. 15 tl ne koparırsam hesabı yazıklar olsun.
benim eşimin kardeşi de o konularda uyanık eşim biraz iyi niyetli eltim de zaten savruk herşeyi çöpe atar. Hiç tasarruf yok. Ama birbirimize ayda yılda bir gideriz eşim kardeşins eskiden çok düşkündü tabi gerçekleri gördü zamanla. Birde ikisi zıt kutuplar.Ondan sanırım mesafemiz bem de hiç gidelim diye ısrar etmiyorum çünkü biraz samimiyet olunca yine kardeşim kardeşim oluyor kullandırıyor kendini. Kardeşinin biz sıkışıkken para istediğinde vermediği günleri yok dediği günleri hiç unutmuyorum. Bir de eşim onun çocuğuna yarım altın taktı o bizimkine takmadı. İki doğum gününde eşim nike ayakkabı aldı mont aldı kızıns o bizimkine bir lcw den ucuz bişey almış. Sorsan amcayım der. Abim gibi olmam ben der.evet eşim yeğenini çok sevmiyor ama belki de onları davranışındandır. Bir de babası onlara daha çok destekte bulunuyor çünkü hemen kendine acındırır. Tabi bir de eltimin babasının evinde oturuyorlar ondan da yapıyor olabilir babası. Biz kendi imkanlarımızla yaptık herşeyi.çok şükür kimseye minnetimiz yok. Ayy ne döktüm içimi lelli sayende. böyleleri çoğunun başında var sanırım.

Ya gercekden hastalik vs bisi demim diyorum ama hep boyleler.
Kadin meyvesine kadar esimden istiyor almiyorlar demek.
Zaten gitsin diye bakiyo onlarda.
Ama 15tl nedir ya.
Eltimle cocuklari icin hadi neyse ama kaynim.
Annen ulan senin
Cebinde 15tl yoksa erkegim diye gezme.
Koltuk aliyorlar, cocuklarin elinde iphone ama sor paralari yok..
Yeminle biktim artik.

Ben oglumun odasina 100tl tül yaptirdim.
y.odama 150tl yaptiriyorum simdi.
2.500 tul nedir ya altin mi bakicam gidersem.
Bi de eltimin dunuru soyledi bana kendileri soylemiyor.

Ama sor paralari yok.
Ben 15tl icin kardesimi aramaya utanirim be.
Gider gerekirse taksiciye dil dokerim ben gururluyumdur .
Helede annem icin.
Otostop ceker yine gotururum anam benim.

Yeminle midemi bulandirdilar.

O kadar iyi anlıyorum ki sizi benzeri benim başımda da var bence kv size gelemiyor ya o yüzden eşinizin vicdanına oynuyorlar madem bakmiyorsun annene para ver hesabı kimse evinde ne yaşıyor parası var mı yokmu diye düşünmez iPhone parayı bulur alır ama böyle durumlarda gözü hep senin aldığın 3 kurusta olur boş verin kv bizim evinize gelip huzurunu bozmasindansa böylesi daha iyi gerçekten
Bir kv nizin aylığı falan yokmu dul aylığı olsun yaşlı aylığı olsun niye bu kadar her şeyi sizden bekliyor ki

Ayy yemin ediyorum hayattki sansim
Disari ciktim yeni kartida aktiflestirmem gerekiyordu bi atm sokup.
Atm sokmamla kart sıkıştı
ne geliyo ne gidiyo biri vardi yanimdaki atm de o itelim falan dedi itti kart iyice oturdu kaldi.
Gorunuyor ama alinmiyor iceride kacmiyor.
Ayyy resmen aglicaktim.
Guvenlik ben bise yapamam diyo.
Musteri hizm. aradim dedim kartim atm kaldi ayrilmayin atm basindan dedi.
Gecen ahh vah soyle yap boyle yap
Yok guvenlik niye ilgilenmiyo
yok para kaldi yatiriyodum desen kosarlar diyorlar.
Ayy reklam oldum.

Sonra mustr. hizm. islem yapilmamis dedi
dedim sifremi giremedim ama kartim kaldi.
Iptal ettiler hemen.
Pazartesi tekrar yenisini yollicaklar.

Aiyy bisi begenmistim sifremi aktiflestirebilseydim trendyoldan onu alcaktim evren bile alisveris yapmama karsi

Neyse artık vardir bir hayır napim.

Sonra tediyi gezdim gecen haftalarda 17tl tayt bulmustum dedim belki bulurum yine yok bulamadim.
Tatbaka girdim su boregi ve profiterol aldim.
25tl.
peynirci babaya girdim tulum, taze kasar, eski kasar, sucuk, salam aldim
Bir de erzurum gogermis peynir vardir kuflu bilirsiniz cok azicikda ondan aldim.
Resmen canim istedi.
Ama nette yenmemesi gerekir diyorlar.

Napcam ya.
Canimda istiyor yemesem mi?

erzurumlular kesin hamileykende yemislerdir.
Onlarin sofrasindan eksik olmaz cunku.
üfff bak simdi vicdan yaparim.

kocasindan maasi yokda dul ayligi mi oluyo ne 65yas miydi onu aliyo.
Veriyo onlara elindekini.
Kucuk eltime kanepe falan almis o parasiyla.

Evet gelmesin yeterki evime disardan baksin ben halimden memnunum.
Ama insanin cebinde anasini dr. goturecek parasimi olmaz be.
Baska boka olsa bulurlar.
20yasindaki 2 cocuk posur posur sigara icmeyi biliyo.
Marka giyinmeyi biliyo.

Allah yok diye diye yok etsin insAllah.
yok ediyoda zaten

Soylicem ama bunun mevzusu acilir insanin annesini dr. goturcek nasil parasi olmaz degisik dicem.

Damadini arasaydi her boka ariyorlar.
Amaclari sey alip bakmiyorsan herseyine kosacaksina getiriyorlar.

esim diyo tamam daha ceneleri durmaz gelmedinde goturmedinde konusurlar diyo
Aman sen gitsende konusuyolar ki dedim.

Esim onlara siz verin ben aksam ugricam size veririm nekadar tutuysa diyo hala yok diyorlar.

Ama iyi dedi 20tl paranizdami yok hepiniz calisiyorsunuz dedi.

Vardır olmaz olur mu paralari acmi yaşıyorlar o işin bahanesi bence dediğim gibi eşinizin vicdanına oynuyorlar
Aslında parasına dokunmasaler hastahane masraflarına yeter biletine de yeter işte ne diceksin onlarda acısını böyle çıkartmak istiyorlar bence yani benimde babanem var yaşlılık maaşı alıyor hastahane masraflarına da yetiyor torunlarına da veriyor ayda 600 TL mi ne alıyor azda değil yani

Belkide bereketi olmuyor aldıkları paranın bı perdeye 2500 lira veriyorlardı sigaraya lükse veriyorlarsa kim bilir insan komsusundan borç alır gene götürür yani bı aglamadiklari kalmış para diye

Onlara verir kaynanam.
Hatta kocamdan alir onlara verir.
Sanki biz zenginiz öyle muamele yapiyorlar.
Ama sinir oldum.
Bundan sonra suratimi dusurup eskisi gibi oturup sohbet muhabbet etmicem.
Belli edicem onlari istemedigimi.
Bakalim gorucez tepkileri
Insallah bir yerden kopar kayis bir laf ederler yanimda gerilir ortamda kurtulurum sunlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…