Bunca yil getirmemis simdi niye getirsinkiBugun bisiler bakarken diyorum al kız lelli.
sonra yok kaynanani bahane edip para istiyorlar en azindan sen ye oturda diyorum.
Sonra ama ihtiyacim olmayan bisi alipda pisman olurum diye vazgeciyorum.
Ama erteledigim bir kac sey vardi.
Hani biraz taksitler azalsin diyordum.
Onlari alicam.
Annem bugun diyorki senin yuzun yumusak kocanada al anneni derlerse napcan diyo.
Hic biri istemiyor atarlar baslarindan diyo senin basina.
Esimle buraya tasinmadan konusmustum zaten.
Asla ayni evde oturmicami biliyor.
Annemde bunu soyleyip duruyor iyice geriyor beni.
Ya getirirse napcan diyo.
Ya niye getirsin senelerdir gorusmuyorum anlasamiyoruz herkes biliyo zorlami bana yollicaklar dedim.
Anamm kiz bıkmiuorda yol yapmak için merak eder gibi cinsiyet fln soruyor insan der kadın da hamile gitmiyim habire bide hava soguk otur evinde sokaklarda yada sende doğuracak mazallah neyse kuzu kutsal pazartesi yarin sabah alır simiti gelir aksamaca gitmez yarın bi bahane lazım sanaayy bi de sabahin 10unda tam 10 yani elti kizi msj atmis.
Yenge napiyosun?
ben 10.30 da gordum.
Iyi sen? yazdim
surda gorusmedigimiz 1 hafta yaw.
(buyuk bir basari bu arada)
doktora gittin mi?
cinsiyeti kesinlestimi yazmis.
Sabahin 10ununda kizda ki derde bakin.
Bebegimin cinsiyeti
yoo daha 15gun var gitmeme saglikli olsun cinsiyet ö.diil yazdim.
Naptin falan diyo baktim sohbet iyiye gitmiyo musaitsene donecek topu yumusatip golu atttim
Biz avm gidicez hazirlaniyorum sonra gorusuruz yazdim.
Hayalleri suya dustu yani
Bugun nerde karnini doyurur bilmem artik yazik oldu hayallerine...
Nazar etmesin ne uyuz kiz yaHayir bi de cinsiyetine takti.
Bu cok kizi olsun istiyordu.
Daha yeni hamileydi.
Kizimda kizim eli karninda
ilk daha saglikli olsun yani.
Adini yok Meva koyucam yok bisiler.
Sonra erkek olunca bozuldu.
Allahin gucune gider ya.
Simdi bende kiz demedim aslinda.
Belli diil dedim.
Ama hepsi kiz kesin hissediyoruz bana yuzuk bakmalar bisiler.
Ben saglikli olsun diyorum onlar kiz mi.
Her hafta soruyorlar dr. gittin mi kiz mi.
Korkuyorum yemin ederim kiz demeye.
Zaten kesin belli olsun daha 13 haftalikdi gittigimde kiz dendiginde.
simdi net bellidir ama 2 hafta sonraya cagirdi beni dr.
Sabahin 10ununda insan cinsiyet mi sorar ne uzerine vazife.
Densiz iste
Hayır çok yüzde vermiyorsunuz insan utanır biraz bence gelmesin diye soğuk davranıyorsunuz umursamıyor mu anlamıyor mu bilmem biri bana azıcık soğuk davransa anlarım gitmem yani ben kendimde emrivakiden hoşlanmam biri beni cagirmadigi sürece hadi sana gelicem diyemem hele ki gidipte acim ben hiç diyemem yanivallahi yenge gelim sende kalim der diye bile korkuyorum bekliyorum yani.
Kocam bi hafta sonu evde belki misafirim var belki kocamla basbasa olucam sabahin 10unda
Otur kocanla gez toz.
Kesin kahvaltiya gelim dicekti.
Muhabbet ilerliyodu ben hazirlaniyorum diyince diyemedi.
Hic bir sekilde aramiyorumHayır çok yüzde vermiyorsunuz insan utanır biraz bence gelmesin diye soğuk davranıyorsunuz umursamıyor mu anlamıyor mu bilmem biri bana azıcık soğuk davransa anlarım gitmem yani ben kendimde emrivakiden hoşlanmam biri beni cagirmadigi sürece hadi sana gelicem diyemem hele ki gidipte acim ben hiç diyemem yani
evinde dogalgaz yakmamak icin yemek yapmamak icin kapi ariyor iste.Anamm kiz bıkmiuorda yol yapmak için merak eder gibi cinsiyet fln soruyor insan der kadın da hamile gitmiyim habire bide hava soguk otur evinde sokaklarda yada sende doğuracak mazallah neyse kuzu kutsal pazartesi yarin sabah alır simiti gelir aksamaca gitmez yarın bi bahane lazım sana
Digerleride istemiyor ya ondan diyor annem.Bunca yil getirmemis simdi niye getirsinki
Ustelik bebegin olacak sende bakamazsin
Gecen konustugumuz gibi hepsi para verip ev tutacaklar o zaman
Lelli senin kocandan gizlice para aliyolardir sen bilmiyorsun dur harca al yoksa onlar yicek harcamasanda köy kenara geçenlerde alışverişe gittik kv ile ay yapım yok tuv kağıdın yok almış benimki haberim yokken öyle geziyo kim yicek yagibdolabi tuv kağıdı doluDigerleride istemiyor ya ondan diyor annem.
Ama esim ayni evde yapamicamizi biliyor.
Kadin beni sevmiyo ben kadini.
Hayir bi de cinsiyetine takti.
Bu cok kizi olsun istiyordu.
Daha yeni hamileydi.
Kizimda kizim eli karninda
ilk daha saglikli olsun yani.
Adini yok Meva koyucam yok bisiler.
Sonra erkek olunca bozuldu.
Allahin gucune gider ya.
Simdi bende kiz demedim aslinda.
Belli diil dedim.
Ama hepsi kiz kesin hissediyoruz bana yuzuk bakmalar bisiler.
Ben saglikli olsun diyorum onlar kiz mi.
Her hafta soruyorlar dr. gittin mi kiz mi.
Korkuyorum yemin ederim kiz demeye.
Zaten kesin belli olsun daha 13 haftalikdi gittigimde kiz dendiginde.
simdi net bellidir ama 2 hafta sonraya cagirdi beni dr.
Sabahin 10ununda insan cinsiyet mi sorar ne uzerine vazife.
Densiz iste
Canım söyleme cinsiyetini göstermedi de sonra da sürpriz olsun istiyorum felan de Allah korusun. Nazarı felan değer.Bilmesin hem de meraktan çatlar
ya da erkek de, doğunca aaa parmağını göstermiş pipi sandı doktor yanılmış dersin
Niye getirsin cnmBugun bisiler bakarken diyorum al kız lelli.
sonra yok kaynanani bahane edip para istiyorlar en azindan sen ye oturda diyorum.
Sonra ama ihtiyacim olmayan bisi alipda pisman olurum diye vazgeciyorum.
Ama erteledigim bir kac sey vardi.
Hani biraz taksitler azalsin diyordum.
Onlari alicam.
Annem bugun diyorki senin yuzun yumusak kocanada al anneni derlerse napcan diyo.
Hic biri istemiyor atarlar baslarindan diyo senin basina.
Esimle buraya tasinmadan konusmustum zaten.
Asla ayni evde oturmicami biliyor.
Annemde bunu soyleyip duruyor iyice geriyor beni.
Ya getirirse napcan diyo.
Ya niye getirsin senelerdir gorusmuyorum anlasamiyoruz herkes biliyo zorlami bana yollicaklar dedim.
Anaları isteyince yok yok zatenLelli senin kocandan gizlice para aliyolardir sen bilmiyorsun dur harca al yoksa onlar yicek harcamasanda köy kenara geçenlerde alışverişe gittik kv ile ay yapım yok tuv kağıdın yok almış benimki haberim yokken öyle geziyo kim yicek yagibdolabi tuv kağıdı dolu
Bende elektrikli soba almıştım benimki parayı bol buldun herhalde diye dedim sende buldun anneme yağ şunu bunu almiyom kredi kartına dedim bi bozuldu konuşmuyor akşamdan beri en azından çocukların usumez dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?