Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay anam aklımı yok töbe töbe insan evde uzanır yatar fln riski var belli doğumda eve kapanacak bir süre ya şimdi ne kadar gitsem kar saniyo

Allah kabul etsin cnm.
Haydaaa
Her kapısan is mi bırakıyor
ya abiside cins adam hasta hasta şehir dışına çıkıyor sinirlenmiş biseye sınırlıyor ne dediğini bilmiyor sonra arar ya öyle demiycektim fln diye ama kırip döküyor evindede öyle o malesef yapmazsan dediğimi bırak git demiş buda yutmamis düzelir çoğu iş esimde arar yarin abisi

Daha uygununu bulma pesinde,genlerden geliyor.
Arabayı alana kadar 2 sene araba baktı.
En son bigün dedim sen bakma bosa,sen alamazsın araba falan.
Hem ucuz olsn,hem iyisi olsun gezdi durdu.
Öyle diyince 5-10 gün sonra ilk arabamızı almıstı gaza gelip
Yaa ne tatlısınız
Bizimki sevgili olaylarına girmezdi ama
Sahane babadır.
Allah basımızdan eksik etmesin babalarımızı

Deli resmen
Kabul etme Allah korusun aniden suyu gelse ssende hamilesin gelsin anası otursun basında

Amin

Amin

Kimdi ya biriniz yogurtlu yesilmercimek corbasi yapmistiniz.
Ben hep salcali yapardim bugun yogurtlu yaptim
Nane falanda yaktim uzerine enfesmis ya.
Zaten cok severim yesilmercimegi ama boyle yogurtlu daha guzelmis.
Fikir oldu bana sagolasin

bendim o beeeennn. afiyetolsun. Yahu yeni okuyabiliyorum. Teyze ben de ama diğer türlü kız var vakit olmuyor böyle de yemek telaşı oluyor.

Bence daha da düşer çocuğunun üzeeine görmediği sevgiyi göstermeye çalışır.
kısması maddi yükün üzeeine bineceği konusu bemce. Çünkü artık sen çalışmıyorsun. Çocuk var.

kızıma istediğim baba şekli aslında senin baban gibi. Ama eşimden öyle bir şekil hiç beklemiyorum.aksine o erkekle niye konuşuyor niye şuna buna izin veriyorsun diye başımın etini yer kesin.

Lelli vallahi insan yanında da hamile kadın var doğum vaktim gelirse ikimizde ne yaparız der korkar yine gelmez.umrunda değil yahu. Nerede doğurduğunun önemi yok.

Lelli vallahi insan yanında da hamile kadın var doğum vaktim gelirse ikimizde ne yaparız der korkar yine gelmez.umrunda değil yahu. Nerede doğurduğunun önemi yok.
Bahane uydur oglaň hasta doktora goturcem de gelmesin yada annem çağırdı acil gitmem lazım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…