Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açta biz de alışveriş yapalım ig de koyarsanEvet devam edicem canim
Bebege annem bakicak
3 yil sonrada kendi isimi kurucam ins
Butik acicam
Altın fikri bana da uymaya başladı..Geçen yıl maaşımdan her ay 1000 tl ayırabiliyordumGün ortasından merhabalar...
Bugün resmen kış geldi. Hava nasıl soğuk anlatamam. Bu sene çok soğuk geçeceği söyleniyor kışın...
Büroda fırsat bulunca kredi kartı ekstrelerimi inceledim. Artık kendime limit koymaya çalışıyorum. Mesela haftada şu kadar harcayacaksın diyorum kendime. Şu an için iyi gidiyor gibiyim ve eksik ne ise, ihtiyaç ne ise onu almaya çalışıyorum. Yorgun da olsam evde yemeğimi yapmaya çalışıyorum ve yine evde ne varsa onları değerlendiriyorum. Yarın pazara giderim ve birkaç sebze meyve alırım onun haricinde biraz bakliyat, biraz kışlıklardan idare ederek ayı çıkarmayı düşünüyorum. Dün markete gittim eksilenleri aldım. Başka alınacaklar da var ama biraz erteledim onları. Niyetim minimum harcama özellikle pazartesiye kadar fazla bir şey almamak. Pazartesi gelecek param var. Onunla hem biraz stok yapacağım hem de altın alacağım. Bankadan aldığım gramlardan ve nakit birikimimden hariç hedefim eskiden olduğu gibi ayda en az iki çeyrek.
Maaşını alınca hemen al koy kenara. Kalanla bir şekilde idare ediyor insan. Kenarda olması ayrı bir güven veriyor ve sürekli de değerleniyor altın. Altın şu an 210 civarı sanıyorum düşse düşse 200 e kadar düşer daha fazla düşmez artık. Oysa ben 135- 150- 165 gibi rakamlardan çok aldım çeyreği...Altın fikri bana da uymaya başladı..Geçen yıl maaşımdan her ay 1000 tl ayırabiliyordumama bu yıl maalesef ayıramıyorum masraflar yüklü
En iyisi bende en azından bir çeyrek koyuyim diyorum kenara..Para olarak kalsa olmuyor harcanıyor
Bende kışı idareli geçirmeyi hedefliyorum bakalım olacakmı
![]()
Canım öyle yapıyordum..Ama bu yıl en azından ocağa kadar zor görünüyor..Büyük kızım yurt dışında şuan..Ona baya para gidiyor..Küçük kızım da etüt merkezine gidiyor aylık 575 tl ona veriyorum..açıkcası banada bişi kalmıyor..kalandan en azından bir çeyrek alıyım diyorum..En azından ocağa kadar böyle devam..hayırlısı.Ocaktan sonra kısmtse inş düzene gireriz..Malum maaşlarımızdan birde birsürü vergi kesiliyor..Ocağa akdar habire en az 100 civarı kesilecekMaaşını alınca hemen al koy kenara. Kalanla bir şekilde idare ediyor insan. Kenarda olması ayrı bir güven veriyor ve sürekli de değerleniyor altın. Altın şu an 210 civarı sanıyorum düşse düşse 200 e kadar düşer daha fazla düşmez artık. Oysa ben 135- 150- 165 gibi rakamlardan çok aldım çeyreği...
Üzüldüm adınıza...İnşallah daha iyi bir işe sahip olursunuz.Merhaba kızlar.
Bugün iş yerinden çıkışımı aldım, üzerime zimmetlenen demirbaşları teslim ettim.
Bu işin buraya gelmesinde parmağı olanların timsah gözyaşlarını izledim sonra.
Her neyse konu bu değil.
Bu ayın maaşı ile tüm kredi kartlarımı sıfırladım. Bu ay toplamda 1650 lira ödedim ve artık borçsuzum.
Elime 280 lira gibi bir rakam kaldı elden de almam gerekenleri aldıktan sonra.
İş yeri 4 günlük ücret daha yatıracakmış. Yatırdıkları da bir bu kadar daha olsa 500 küsur lira param kalmış oluyor işte.
İş bulana dek daha doğrusu ne yapacağıma karar verene dek ben ne yapmalı, nasıl tasarruf etmeliyim?
Nelerden kısabilirim, gelen ciddi rakamlar da olmayacak gerçi bu saatten sonra.
Kafam çok karışık. :/
Hakkında hayırlısı olsun canım.benim..Rabbim bi kapıyı kapatır..ondan daha güzel kapılar açar inşallah...heryere cv bırak.. gerekirse kendin firmalara git görüşmeler yap.. mutlaka dönüşler olacaktırMerhaba kızlar.
Bugün iş yerinden çıkışımı aldım, üzerime zimmetlenen demirbaşları teslim ettim.
Her neyse konu bu değil.
Bu ayın maaşı ile tüm kredi kartlarımı sıfırladım. Bu ay toplamda 1650 lira ödedim ve artık borçsuzum.
İş yeri 4 günlük ücret daha yatıracakmış. Yatırdıkları da bir bu kadar daha olsa 500 küsur lira param kalmış oluyor işte.
İş bulana dek daha doğrusu ne yapacağıma karar verene dek ben ne yapmalı, nasıl tasarruf etmeliyim?
Belirli dönemler böyle geçebiliyor. Hepsi de gerekli. Sıkma canını...Olduğu kadar olsun bu dönem de..Sonra durumlar değişince daha çok kenara atarsın..Canım öyle yapıyordum..Ama bu yıl en azından ocağa kadar zor görünüyor..Büyük kızım yurt dışında şuan..Ona baya para gidiyor..Küçük kızım da etüt merkezine gidiyor aylık 575 tl ona veriyorum..açıkcası banada bişi kalmıyor..kalandan en azından bir çeyrek alıyım diyorum..En azından ocağa kadar böyle devam..hayırlısı.Ocaktan sonra kısmtse inş düzene gireriz..Malum maaşlarımızdan birde birsürü vergi kesiliyor..Ocağa akdar habire en az 100 civarı kesileceknapalım hayırlısı..
Teşekkürler canım...Öyle Rabbim sağlık sıhhat versin..Hepsi olur inş..Çalışalım da yeter ki. Dediğin gibi geçen yılda aynı bu dönem böyle olmuştu..ocaktan sonra güzel bir birikim yapmıştım..Hayılrısı olur inş..Belirli dönemler böyle geçebiliyor. Hepsi de gerekli. Sıkma canını...Olduğu kadar olsun bu dönem de..Sonra durumlar değişince daha çok kenara atarsın..
Canım sıkma canını..RAbbim büyük..Bir kapı kapanır inş daha iyi kapı açılır..Rabbime sığın..RAbbim elindekinin bereketini versin inş..Kolaylıklar versin..Merhaba kızlar.
Her neyse konu bu değil.