- 1 Mart 2010
- 45.463
- 116.248
- 1.123
Beyinleri yakar mazallah cısssEltimin kıZının görümcesinin kocası![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyinleri yakar mazallah cısssEltimin kıZının görümcesinin kocası![]()
Ayyy kelebekler falan mi ucuşmuş oralardaSelamlar haftasonu 2 gün eğitimdeydim.Haftaya da var haftaiçi zaten yoruluyoruz bir de haftasonu eğitimi çıkıyor
Dün akşam kuzenime gittim ağda yaptırdım kuaföre vereceğim parayı ona vereyim dedim 20₺ 2 ağda aldım 15₺ de çekirdek ve cips aldım 100₺ de harçlık verdim almıyordu zorladım.Çocuklara bişeyler al dedim durumu iyi değil.
Hoca çok hoştu ya ilk defa aşık olabilme ihtimalim geldi aklıma iyiki bitmiş dedim eski eşimle.
Şehir dışından gelmiş eğitim için yarın gidiyor.
Ah ahh ben onun için ülke bile değiştiririm
Parmağında yüzük yoktu
O da tatlı tatlı bakıyordu
Öğlen yemekte yan yana oturduk, aralarda da yanıma geldi oturdu gelemediği zaman da beni göreceği yere oturdu , bakışlarını yakaladım
Bakalım ilerleyen günlerde irtibata geçeçek mi ☺
Dün eğitime söylene söylene gitmiştim ama bugün koşa koşa gittim![]()
Sagol canim bakim gozlemlicem cok hareketli zaten kav gundur dun bir kasildi sanki karnimda dikine durdi gerindi karnimdan korktumDikkat et ablacım kendine yorma kendini korkma yoktur bişey içini ferah tut
Selamlar haftasonu 2 gün eğitimdeydim.Haftaya da var haftaiçi zaten yoruluyoruz bir de haftasonu eğitimi çıkıyor
Dün akşam kuzenime gittim ağda yaptırdım kuaföre vereceğim parayı ona vereyim dedim 20₺ 2 ağda aldım 15₺ de çekirdek ve cips aldım 100₺ de harçlık verdim almıyordu zorladım.Çocuklara bişeyler al dedim durumu iyi değil.
Hoca çok hoştu ya ilk defa aşık olabilme ihtimalim geldi aklıma iyiki bitmiş dedim eski eşimle.
Şehir dışından gelmiş eğitim için yarın gidiyor.
Ah ahh ben onun için ülke bile değiştiririm
Parmağında yüzük yoktu
O da tatlı tatlı bakıyordu
Öğlen yemekte yan yana oturduk, aralarda da yanıma geldi oturdu gelemediği zaman da beni göreceği yere oturdu , bakışlarını yakaladım
Bakalım ilerleyen günlerde irtibata geçeçek mi ☺
Dün eğitime söylene söylene gitmiştim ama bugün koşa koşa gittim![]()
Benim 15 16 haftalarda basladi doguma kadar devam etti o agrilar. Korkma bisey olmaz insallahSagol canim bakim gozlemlicem cok hareketli zaten kav gundur dun bir kasildi sanki karnimda dikine durdi gerindi karnimdan korktum
tas gibi oldu tuhaf oldu.
Annem diyo bu disaridanda belli olmaya basladi karnindan sekli diyo
Banada sanki normal geldi telase etmedim ama korktum.Benim 15 16 haftalarda basladi doguma kadar devam etti o agrilar. Korkma bisey olmaz insallah
Sezeryan tarihinden iki hafta once dogum yaptim sadece. Iyice zor yuruyor olmustum.
gecmis olsunGünaydın kızlar
Sabah işe gitmek için uyandım nasıl midem bulanıyo üşüttüm sanırım eşimi kaldırdım işe bırak araba süremicem diye o da acile getirdi kan aldılar sonuç bekliyoruz
Teşekkür ederim iğneyi yedim eve geldimgecmis olsun![]()
geçmiş olsunTeşekkür ederim iğneyi yedim eve geldim![]()
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun
keyfine düşkün olacakBanada sanki normal geldi telase etmedim ama korktum.
Kaybi olunca insan tedirgin oluyor.
Ama evdeyken ya da dinlenince falan gayet iyiyim.
Gecmis olsun sabah kizim da bulantim var dedi. Baktim iyi gitti okulaGünaydın kızlar
Sabah işe gitmek için uyandım nasıl midem bulanıyo üşüttüm sanırım eşimi kaldırdım işe bırak araba süremicem diye o da acile getirdi kan aldılar sonuç bekliyoruz
Sorma kuzu simdiden nazlı.keyfine düşkün olacak
nede olsa boğa burcu
zevkler , keyifler , para birikim , güzellikler onun işi:)
Ohh mis canım, nereye gittiniz hamamaSelam kızlar
Bizde sabah kahvaltıcıya oradan da hamama gittik
Kese ,kahve masajı ,köpük masajı derken resmen yumuşacık oldum
O kadar iyi geldi ki anlatamam
İki ayda bir gidiyoruz normalde ama dedim eşime biz bu işi aylık yapalım
Oradan da çıktık köfteciye gittik
Eve geldim bir demlik çayı içtim
Şimdi de tatlı bir uyku çöktü
Yarın iş var
Perşembe hava soğuyacakmış
Şubat gelseydi önü bahardı
Allah Kerimbu soğuk havalarda geçer
Annem kocam uyuzluk yapmadıgı sürece bakarım diyoAnneni mutlu edersen bırakmaz yarım gün zaten
Kayınvalide olursa çok zorlar seni
Bizde de durum tersiydi
Annem çok zorluyordu
Kayınvalide çok uyumlu yardımcıydı
Ayy en istediğim sey hamamSelam kızlar
Bizde sabah kahvaltıcıya oradan da hamama gittik
Kese ,kahve masajı ,köpük masajı derken resmen yumuşacık oldum
O kadar iyi geldi ki anlatamam
İki ayda bir gidiyoruz normalde ama dedim eşime biz bu işi aylık yapalım
Oradan da çıktık köfteciye gittik
Eve geldim bir demlik çayı içtim
Şimdi de tatlı bir uyku çöktü