- 1 Mart 2010
- 45.463
- 116.253
- 1.123
insAllah canım.İyi düşün iyi olsun canım ❤![]()
Allah sakınsın korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insAllah canım.İyi düşün iyi olsun canım ❤![]()
Cuzdanimda para kalmadi
Zulayida karta atmistim.
Resmen metelige kursun atiyorum.
Esimden de istemek istemiyorum ek kart zaten bende harciyorum kira daha baglanmadi adami sıkıştırmim o anlatmaz sıkışsada.
Ben hallediyorum diyor ama ben anlıyorum kılı kılına hallediyor bence.
Kart 3bini buluyor taksitlerle falan.
2bin tl kira ve aidata gidiyor zaten kafadan.
faturalar, sigara parasi, bogazz oglana harclik, mazot falan derken.
elinde kalmiyordur.
Sabah yine Ocakda gidelim o dedigin yere.
Yok sunun siparisini ver falan diyor.
Anliyor sikışmasın diye istemedigimi aladigimi.
Acelesi yok hallederiz dedim.
Birazda anneme guveniyorum acikcasi yani o para vericem dedigi icin rahatim.
En azindan pijama, hastane cikisi falan acil olanlari o parayala halledicem.
Ya bana hep erken dogum yapcakmisim gibi geliyor.
Allah korusun Rabbim saglikla dogmasini nasip etsinde.
Cok asagilarda kimildiyor.
Hic yukarida hissetmiyorum ben bebegi hep rahmimin hemen ustunde kasik bolgemde.
Bi korku var icimde hayirlisi olsun.
Geçmiş olsun çok yorucu su basmasını temizlemek yaZaman çok çabuk geçmiş size gelmeye hep acele ediyorum ama mutlaka evle ilgili bir sıkıntı oluyor. Sabah sabah mutfak lavabosunu altından sıcak su girişi borusundan su kaçırıyor tabi biz farkedene kadar almış yürümüş mutfak her yer sular altında Allahım ne olur ferahlık ver dedim. Eşim hemen gitti kombiyi kapattı su girişini kapattı. Bu gün kombiyi tesisatçı gelene kadar yakma dedi elektrikli sobayı yaktım. Tesisatçı bekliyorum. Mutfaga girdim temizledim kurusun diye dolabın kapısını açık bıraktım. Pazardan aldığım lahanayı haşladım. İçini hazırladım iki dondurma kutusu ve çok az bir tencereye koydum. Kutudakileri dondurucuya koydum tencereyi de buzdolabına koydum. Yarın pişiririm. İki poşette kapuskalık doğradım onlarda hop dondurucuya sanırım bu kış artık lahana almam. Hala altın alamadım çok yüksek.
Sizin kızınızla ilgili yazdığınız şeyleri okuyunca çok mutlu oluyorum :) annelik size çok yakıştı,ne güzel bir annesiniz.Allahım size kızınızla birlikte nice güzel ,uzun ömürler versin.Benim diftizim yok ya, ancak yaptıklarımla doluyor dolap. Eşimin dayısıyla teyzesi ev hediyesi alacaktı eşim aldırmadı. Parasını verdiler. Börek poğaça et kıyma kemik suyu bir de eşimin babası paça getirir her geldiğinde doluyor buzluk bunlarla.
yarın da eşim geç gelecek. Birsz mantı yapıp koyacağım buzluğa minnoştan fırsat kalırsa. Yarın o uyurken yaparım. Onunlailgilenemedim iki üç gündür. Kuzumla oynarım biraz. Kış günü park yok havuz yok sıkılıyor
Sizin kızınızla ilgili yazdığınız şeyleri okuyunca çok mutlu oluyorum :) annelik size çok yakıştı,ne güzel bir annesiniz.Allahım size kızınızla birlikte nice güzel ,uzun ömürler versin.
Gizlediler kendilerini valla yaBacım sen bu sıkı aileyi nerden buldun da bunların içine düştünsenin ve ailenin tam tersi bunlar.
Enişteye geçmiş olsun
Ben atıyorm simdiye sıkıntı yasamadımöyle olu
Günaydın kızlar
Göbeğimde yara çıktı gece eşim işten gelince eczaneden krem almaya gitti sen de gel hem bişeyler yeriz dedi yok hayatım dedim aysonu para kalmadı zaten evde ye dedim dönüşte ekmek almış gelmiş tatlı dilin gözünü seveyim ya
Eczaneye 40 TL vermiş batikon ve krem almış iyi geldi şükür acısını aldı
Vadelide az bişey paramız var faiz bereket kaçırır derlerddi gerçekten doğru bence o para orda olduğundan beri hastalıktan başımız kurtulmuyo eşime de söyledim çarşıya çıktığımda çekcem parayı altın alcam dedi
Selam kızlar
Ancak girebildim bugün. Eşim tatlı isteyip duruyordu onu yaptım. Pizza yaptım. Buzluğa attım biraz da. Sigara böreği sarıp attım buzluğa.
ayy kızımla da ilgilenemedim uyumadı gündüz de Yoruldum. Bir de ben mutfakta uğraşırken evi altüst etti
Geliuor fırını açmaya çalışıyor açma diyorum açma yok dinlemiyor. Bu ara hiç dinlemiyor. İşemi bakacağım onun fırını açma tehlikesinemi.
en sonunda sinirlendim. Halıların altına girmek başladı bir de bu ara.
yapma diyorum anlatıyorum yok. En son totoya hafifçe iki tane vurdum tabi ağladı.Sonra da üzüldüm ya. Bir de kızınca gelip öpüyor yao an bitiyorum. anlattım degalarca kızım ysnarsın diye. Kızıyorum sonra da üzülütorum içim içimi yiyor. Ya bu annelik nasıl birşeydir.
böyle yapacağım şöyle yapmak lazım dediklerimin hiç birinden eser yok.
Sen hastaneye gitme zaten mecbur kalmadıkcaHalamla kahvalti ettik.
Belediyede yine bir imza isi varmis 1.5 da orada olcaz.
elti kizina suni sanci veriyolarmis hastanede.
Oraya gidemem.
Yani esim ben hastaneye gitmem dedi.
Ben nasil gidim baska semtte eve gidersin ne isin var hastanede dedi.
Ben icaben sorim dedim amcasi gitmiyo ben napim.
Bekler ama kesin.
Annesi yanindaymis.
Halamla anneme gidicez ordan esim alir bizi imza isi icin.
Bugun yemek yok.
Nevresim degistim.
mutfagi topladim.
Halam ev temiz dedi supurtmedi.
Yagmurda atiyo
Giyinimde cikalim bari
Salam canim cok merak etdiyim bu..bu mesajiniz 2016 da ..sorum şu..hale kumbaraya para biriktryormusunuz..ve o yazligi aldinizmiBirikime 2yıldır merak saran biri olarak bildiklerimizi yada eksiklerimizi burdan anlatarak,ögrenerek,paylasarak güzel birikimler yapıcaz insAllah.
Daha önce 1yılda 10.000tl lik altın yatirimi yaptim
Daha sonra 1sene icinde kumbara yöntemiyle 16.000tl biriktirdik.
Bu yıl yine devasa bi kumbarayla birikime devam ediyoruz.
Bakalım bu birikimde 3.senemiz
Kumbara dolana kadar acmıcaz yine.
Ama 6aydami dolar ama 10aydami bilmiyorum
Amacimiz cabuk doldurmak degil
Yavas yavas kendimizden cok da kısıtlamadan ilerlemek.
Acelemiz yok çok şükür
Yavaş ama emin adımlarla hayale doğru gidiyoruz
Bu da 2aylık kumbaramız
Eki Görüntüle 1786116
Bende yapıyorum o kurabiyeden bi daha fazla yapıp atayım deniycem saol cnmBen atıyorm simdiye sıkıntı yasamadım
Annemde atar pisi yaparken faln cözdürünce sıkıntı olmuyo.
yazlik icin iyi bir pesinat biriktirdik hatta bu yaz birazda kredi cekip almaya niyetlendik fakat bir takim durumlar oldu erteledik.Salam canim cok merak etdiyim bu..bu mesajiniz 2016 da ..sorum şu..hale kumbaraya para biriktryormusunuz..ve o yazligi aldinizmi![]()