• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selamlar kızlar bugün çapkın müdürümüz yazdı bana Beren hanım nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun demiş.Ben de iyiym müdürüm siz nasılsınız dedim sizin de yeni yılınız kutlu olsun dedim.Eğitim faydalı oldu mu diyor 😂😂 Pek yüz vermedim.Bu evli adamlar ne isterler bekarlardan

Bir de bu müdürün aynı dönem bir arkadaşı var eğitimde aynı sınıftaydık her sabah günaydın yazıyor geçen eğitimde farklı sınıflara düştük üzülmüş neden dedim Böyle tip tip konuşmalar haşladım bugün benimle bu şekilde konuşmayın hiç hoşlanmam dedim sustu.

Akşama doğru hala oğlum aradı gençken beni istemişlerdi ben okuyacağım demiştim.Bu 13 yıllık evli eşi hep annesinde kalıyor düzgün bir ilişkileri yok.Ben evlendiğimden beri hep dua etmiş ayrılayım diye şimdi eşine boşanma davası açmış kadın da bunu istemiyormuş.Bugün akşam aradı beni işe gidiyormuş bizim iş yerinin ordan geçerken camdan görmüş beni napıyorsun niye aramıyorsun diyor.Neden arayım dedim evlenmeyi düşünmüyor muymuşum hayır dedim düşünmüyorum.Sinir etti beni bir de bunu haşladım teli kapattım Whatsaptan bu yaz benle evlenecekmiş bunu yazmış.Özgüvene bak acayip sinir oldum açtım ağzımı yumdum gözümü ben seni sadece kuzenim olarak görüyorum aksi bişey olamaz aklına bile getirme dedim.Çocuğum var diye mi diyor.Terbiyesizleşme dedim.Sildim numarasını.Bir daha rahatsız ederse babama söylerim sonu kötü olur.Halam da geçenlerde anneme imada bulunmuş annem de halama çıkışmış öyle bişey olamaz diye.

Sabah da baktım çiçek sepetinden biri orkide ve çikolata yollamış.Bir kaç sene önce görüşmek isteyen bir çocuk vardı reddetmiştim.Geçen işlemi vardı yardımcı oldum.Teşekkür babında yollamış.Sonra da mesajla niyetini yazıyor.Cevap vermedim

Ay daha neler neler bu erkekler neden böyle fırsatçılar acayip sinirim bozuldu. 😡
Canım emin ol en fazla 2 aya kadar karşına hak ettiğin biri çıkacak. Bu kötü insanlar bir uyarı. Sen reddettikce böylelerini emin ol gönlüne göre birisi karşına çıkacak. Adil yıldırımın youtube daki son videosunu izle olur mu. Bu durumdan bahsediyor.

Selamlar kızlar bugün çapkın müdürümüz yazdı bana Beren hanım nasılsınız yeni yılınız kutlu olsun demiş.Ben de iyiym müdürüm siz nasılsınız dedim sizin de yeni yılınız kutlu olsun dedim.Eğitim faydalı oldu mu diyor 😂😂 Pek yüz vermedim.Bu evli adamlar ne isterler bekarlardan

Bir de bu müdürün aynı dönem bir arkadaşı var eğitimde aynı sınıftaydık her sabah günaydın yazıyor geçen eğitimde farklı sınıflara düştük üzülmüş neden dedim Böyle tip tip konuşmalar haşladım bugün benimle bu şekilde konuşmayın hiç hoşlanmam dedim sustu.

Akşama doğru hala oğlum aradı gençken beni istemişlerdi ben okuyacağım demiştim.Bu 13 yıllık evli eşi hep annesinde kalıyor düzgün bir ilişkileri yok.Ben evlendiğimden beri hep dua etmiş ayrılayım diye şimdi eşine boşanma davası açmış kadın da bunu istemiyormuş.Bugün akşam aradı beni işe gidiyormuş bizim iş yerinin ordan geçerken camdan görmüş beni napıyorsun niye aramıyorsun diyor.Neden arayım dedim evlenmeyi düşünmüyor muymuşum hayır dedim düşünmüyorum.Sinir etti beni bir de bunu haşladım teli kapattım Whatsaptan bu yaz benle evlenecekmiş bunu yazmış.Özgüvene bak acayip sinir oldum açtım ağzımı yumdum gözümü ben seni sadece kuzenim olarak görüyorum aksi bişey olamaz aklına bile getirme dedim.Çocuğum var diye mi diyor.Terbiyesizleşme dedim.Sildim numarasını.Bir daha rahatsız ederse babama söylerim sonu kötü olur.Halam da geçenlerde anneme imada bulunmuş annem de halama çıkışmış öyle bişey olamaz diye.

Sabah da baktım çiçek sepetinden biri orkide ve çikolata yollamış.Bir kaç sene önce görüşmek isteyen bir çocuk vardı reddetmiştim.Geçen işlemi vardı yardımcı oldum.Teşekkür babında yollamış.Sonra da mesajla niyetini yazıyor.Cevap vermedim

Ay daha neler neler bu erkekler neden böyle fırsatçılar acayip sinirim bozuldu. 😡

ayrıldığını duyan kapında bitiyor malum.tabi ama işte malesef evlilik de fırsat kolluyor. Dünyanın çivisi çıkmış ya.

Canım emin ol en fazla 2 aya kadar karşına hak ettiğin biri çıkacak. Bu kötü insanlar bir uyarı. Sen reddettikce böylelerini emin ol gönlüne göre birisi karşına çıkacak. Adil yıldırımın youtube daki son videosunu izle olur mu. Bu durumdan bahsediyor.

Aslında biri çıktı dün de görüştük.Çok hoş bir beyfendi oturmasını,kalkmasını biliyor.Çok dillendirmek istemiyorum ama şu an arkadaş olarak görüştük gözlerin çok güzel dedi bana ☺️ Bir de hafta içi sinemaya gidelim mi dedi.Olur dedim.Akşamları 15 dk felan konuşuyoruz günün nasıl geçti gibisinden havadan sudan.Öğle arasında da aradı bir kaç dk konuştuk.Başka imada bişey yok ama bakalım bu çocuk içime sindi bunla olabilir ☺️

izleyim canım

Aslında biri çıktı dün de görüştük.Çok hoş bir beyfendi oturmasını,kalkmasını biliyor.Çok dillendirmek istemiyorum ama şu an arkadaş olarak görüştük gözlerin çok güzel dedi bana ☺ Bir de hafta içi sinemaya gidelim mi dedi.Olur dedim.Akşamları 15 dk felan konuşuyoruz günün nasıl geçti gibisinden havadan sudan.Öğle arasında da aradı bir kaç dk konuştuk.Başka imada bişey yok ama bakalım bu çocuk içime sindi bunla olabilir ☺

hadi hayırlısı♥️ Böyle böyle ilerler zaten gözlerin çok güzel sinemaya gidelim hatır sormalar bir bakmışsın başlamış🥰

Bugün de evde olanlardan yedik. Portakal kabuğu reçeli yaptım.
yarın tatlı yapmayı düşünüyorum bir de dereotlu poğaça bakalım yapabilirsem. Güzel bir tatlı tarifi yazarmısınız kızlar tavsiye edeceğiniz
serbetlimi sutlu mu canim?
Gelin pstasi cok hafif oluyor hic tutmuyor baymiyor insani

Umut_2019 Umut_2019 a katiliyorum canım.
Umuyorum ki bu yıl senin yilin olacak.
Unutma en iyisi olmadan once kötusu oluyor genelde.
Yani yasiyoruz bi dibe vuruyoruz hepsi sınav iste.
Sabreden mukafatini aliyor.
Eninde mukafatini alma zamanin ;)
Cok mutlu ol insAllah haberlerini alalim herdaim.
Bu da hamiş duası olsun sana🤗🤰

Artik sagdan sola soldan saga donmek falan zorlasmaya basladi😒
Aksam annem babam geldi.
Cay demledim kurabiye falan vardi.
cok durmadilar 1 saat falan bisi yatirtcakmis babam esime netten.
Fatura kira falan yatirtiyor anlamiyor esim hallediyor.
Gittiler.
Bugun tahlil sonuclari icin cikarim disari.
Yemek yine bitti🙄
Yemek bitince ayar oluyorum.
Sırf yemegi gelse biri yapsa yeminle duacisi olcam.
Hamur isi yapim ama yemek yapmim okadar istemiyorum yani Allah biliyor.

Annemle ayni binadayken ondan tirtikliyordum yine🤔 en azindan oglanin ögunu cikiyordu yolumu buluyordum😋

Sadece sarma ve pilav var.
Sulu yemek yapmam lazim.

Biraz esmalarimi cekicem.
Aksam tesbihi elime aldim kus geldi cektirmedi.
O cok seviyo tesbihle oynamayi zikirmatigi alsam elime onuda birakmiyor.
O kafesteyken ancak.
Disardaysa mumkun diil elime almak.

Annem dün diyor ki kimseyi agirlama artik dinlen
Gelmek isteyenede evde yokum falan de.
Bahane bul.
Kendini yorma surda 3 ay dikkat et falan mutfakda okudu gitti beni.
Hakli zaten kimseye hizmet edecek halim yok.
Karnim cok geriliyor sanki bazen sanki sismisimde yarilcam gibi oluyorum nefes alamiyorum.

Esime aksamlari surekli takiliyorum hadi hastaneye gidelim diye o da hadi hazirlan diyo.
Dun aksamda diyoki her gun hastanelerdesin hala hastaneye gotur beni diyosun diyor😂
O dilime aliskanlik oldu dedim.
Gercekden bisi olsa adam goturmicek inanipda🤣

Bi de ruyamda mezarlik falan gordum bi tirsarak uyandim okudum ufledim.
Yorumlarina baktim ev sahibi olmaya falan yorumlaniyor hadi insAllah.

Rabbim korusun esirgesin.

Bu ara surekli bir ihtiyac hali birikim hali yok.
Bende bi saldım sanki hic kasmiyorum.
Gelen gidiyor olmayanin nesini biriktirim diyorum.

Adam kira faturalar derken ancak denk getiriyor.
Avans almis muhasebedeki kadin gorunce abi avans yazmissin falan diye takilmis esime cunku almaz kolay kolay ee artik kiraciyim ben demis esimde☺
kira yardimi 1.300tl yine rahatlatirdi bizi baglanamadi gitti o da.
Resmen yılan hikayesi oldu.

Hayırlısı olsun insAllah.
Rabbim darda koymuyor cok sukur kimseye muhtac etmiyor.
Hastalik olmasinda gerisine care vardir elbet.

Artik sagdan sola soldan saga donmek falan zorlasmaya basladi😒
Aksam annem babam geldi.
Cay demledim kurabiye falan vardi.
cok durmadilar 1 saat falan bisi yatirtcakmis babam esime netten.
Fatura kira falan yatirtiyor anlamiyor esim hallediyor.
Gittiler.
Bugun tahlil sonuclari icin cikarim disari.
Yemek yine bitti🙄
Yemek bitince ayar oluyorum.
Sırf yemegi gelse biri yapsa yeminle duacisi olcam.
Hamur isi yapim ama yemek yapmim okadar istemiyorum yani Allah biliyor.

Annemle ayni binadayken ondan tirtikliyordum yine🤔 en azindan oglanin ögunu cikiyordu yolumu buluyordum😋

Sadece sarma ve pilav var.
Sulu yemek yapmam lazim.

Biraz esmalarimi cekicem.
Aksam tesbihi elime aldim kus geldi cektirmedi.
O cok seviyo tesbihle oynamayi zikirmatigi alsam elime onuda birakmiyor.
O kafesteyken ancak.
Disardaysa mumkun diil elime almak.

Annem dün diyor ki kimseyi agirlama artik dinlen
Gelmek isteyenede evde yokum falan de.
Bahane bul.
Kendini yorma surda 3 ay dikkat et falan mutfakda okudu gitti beni.
Hakli zaten kimseye hizmet edecek halim yok.
Karnim cok geriliyor sanki bazen sanki sismisimde yarilcam gibi oluyorum nefes alamiyorum.

Esime aksamlari surekli takiliyorum hadi hastaneye gidelim diye o da hadi hazirlan diyo.
Dun aksamda diyoki her gun hastanelerdesin hala hastaneye gotur beni diyosun diyor😂
O dilime aliskanlik oldu dedim.
Gercekden bisi olsa adam goturmicek inanipda🤣

ben de aynı aperatif ya da hamur işi yapayım ama ana yemek yapmsyı sevmiyorum hiç

Umut_2019 Umut_2019 a katiliyorum canım.
Umuyorum ki bu yıl senin yilin olacak.
Unutma en iyisi olmadan once kötusu oluyor genelde.
Yani yasiyoruz bi dibe vuruyoruz hepsi sınav iste.
Sabreden mukafatini aliyor.
Eninde mukafatini alma zamanin :KK66:
Cok mutlu ol insAllah haberlerini alalim herdaim.
Bu da hamiş duası olsun sana🤗🤰
Sağol canım inş Allah razı olsun 😘❤️

Beren naz çok sevindim inş hayırlısı olur akrabadan uzak dur her zmn mutlaka birşey oluyor o beyfendiyle devam et inş öyledir .
Baby bende aynı yemek yapsam dua ediyorum valla küçük çocuk olunca komşunun kızı tutardı oğlanı öyle uyuyan bi tipbdeildi
Dün kolların agrimis pert olmuştum
Lelli bizde de birikim yoknsu kredi kartı bitmiyorki hic

Bide kendime iğne almamıştım yani kuaforu bile erteledim kendim hallettim bir kas aldırmak olmus 15 tl bir poşet şey alıyorum 50 gidio nerdeyse baksan yemeklik yok iyiki buzluga atmistim yazdan arada tavuk kıyma fln iki haftadır haftada 2 3ordan yedik hesap bilmeyen eşi olsa napcak🙄🙄 he he diyorum git sen al lazım olan şeyleri baksın bakalim bende evden çıkmadım harcamadim diycem:KK12:
Bosver sen onu
Ben de dibe gitcem bak ekimden beri gitmedim.
Maniküre hamilelikle beraber 1 yıl oldu gitmedim.
E gitt diyo,sen fırsat verirsen gitcem dedim.
Önümüzdeki ay kızın rota asıları var 700 tl yine koyarım kenara.
Nolur nolmaz.
Nereye kuaföre gitcem acaba?
Kendisi heray 35 tl trasa gidiyo🤷🏻‍♀️😂

Oha hala oglu ya kardes cocukları,sacmalamıslar🤦🏻‍♀️

Back
X