• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ayyy balkızzzz cok iyi cok sukur.
Hatta perinatolog sunun yuzune bak Yanklara bak su cikintiya bakın diye bana anneme saskinlikla yanaklarini gosterdi.
Oyy tombis tombis diye sevdi guldu😂
Annemde oglaninda yanaklari oyleydi bizde cocuklar yanakli oluyar dedi.
Aynisi ozaman abisinin dedi🤗
Yanaklarini sevdi cocumunnn ekrandan.
Ayaklari kocaman dedi.
Koca ayakli kiz 😋
497gr olmus minnosum.
Cok sukur heryeri herseyi saglikli.:nazar:

Ama o yanaklar😍
cok isirilcak kesin
Oglum bikardi anne ya biktim artik hep ogretmenler yanagimi sıkıyolar derdi bunalirdi☺

Bağdas kurmus diger ayagina gormeye calisti keyfini bozalim mi azcik senin diyo ekrana😁 bana yan donebilirmisin dedi yan dondum o ayagina bacaginada bakicam olcucem dedi.
Baya inceledi memnun kaldi..

dr. ayim gelmisti kontrol icin o da muayine actirma dedi hersey guzel bir dahaki ay goruselim dedi.
Kadin gercekden paragoz bir kadin degil.

350tl detayliya baydim geldim.

6 tane corap aldim baby icin tediden 11tl
ocaga corba icin pirinc koydum yayla corbasi yapicam.
Az kurufasulye, az sarma, 3 de baget tavuk var kizarmis.
Pilav yaparim.
brokoli haslicam kendime salatasini yapicam

Oglanda basladi hemen anne karne kapandi ders islemiyorlar 2 ders uyudum okula gitmimlere.

Babana soyle dedim aksam beni bulastirmayin.

Hatta perinatolog sunun yuzune bak Yanklara bak su cikintiya bakın diye bana anneme saskinlikla yanaklarini gosterdi.
Ayaklari kocaman dedi.
Koca ayakli kiz 😋
497gr olmus minnosum.

Ama o yanaklar😍
cok isirilcak kesin
Oglum bikardi anne ya biktim artik hep ogretmenler yanagimi sıkıyolar derdi bunalirdi☺

Bağdas kurmus diger ayagina gormeye calisti keyfini bozalim mi azcik senin diyo ekrana😁 bana yan donebilirmisin dedi yan dondum o ayagina bacaginada bakicam olcucem dedi.

dr. ayim gelmisti kontrol icin o da muayine actirma dedi hersey guzel bir dahaki ay goruselim dedi.

Oyy MAAŞALLAH sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Anlatırken ben heyecanlandım.

Oyy MAAŞALLAH sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Anlatırken ben heyecanlandım.
yaaa Allah razi olsun.
Burdan anlatinca hpimiz ben bile yasiyorum o anlari 😊 dinlerken
Gozumde canlaniyo iyiki topigimiz bizler sizler variz.

Cok guzelmis ya boyle detayli gormek.
Sipanin mesanesi bile doluymus sidikli kiz 😂onu bile gosterdi dr.

Ayaklari kocaman dedi.
Koca ayakli kiz 😋
497gr olmus minnosum.

Ama o yanaklar😍
cok isirilcak kesin

Ohh masallah kuzuma🧿🧿🧿

Nihayet oturdum. Şimdi kalkar minnoş oturmak yok bana.,
Sabah kahvaltı sonra toparladım biraz evi. Sonra biraz köpük baloncuk oynadık çok seviyor. Sonra parka götürdüm uzun zamandır götürmüyordum. Dönüşte markete uğradık. Margarin aldım portakallı kurabiye yapacağım. Kekim de var geçen kızımla birlikte yapmıştık. Kurabiye yapmak için de uyanmasını bekliyorum. Çok heyecanlanıyor o tür şeyleri yapmaya.
Tost ekmeği aldım.yumurta aldım.çeri domates. Maydonoz. Havuçaldım. O taze soğanın fiyatı ne yahu. 5.5 tl alacsktım 5-6 dal lazım. Zaten gerisi bozuluyor çok yenilmiyor. Ortak alıp paylaşsakmı ne😆
32 tl bayıldım.
yine bitti param🤢
Bugün de kızın çorbası var. Bir de sebzeli bulgur pilavı yapacağım dün de süt almıştım yoğurt mayalamıştım. Börek de var evde.dünden kalan. Kıymalı pırasalı kol böreği. Salata yaparım.
dün eşim börek yaptım deyince heeeh aferin hep böyle yap diyor😅 normal yemek hiç işine gelmiyor. İşyerindeki ahçı kadınçok çeşit yapıyot sağolsun.

Nihayet oturdum. Şimdi kalkar minnoş oturmak yok bana.,
Sabah kahvaltı sonra toparladım biraz evi. Sonra biraz köpük baloncuk oynadık çok seviyor. Sonra parka götürdüm uzun zamandır götürmüyordum. Dönüşte markete uğradık. Margarin aldım portakallı kurabiye yapacağım. Kekim de var geçen kızımla birlikte yapmıştık. Kurabiye yapmak için de uyanmasını bekliyorum. Çok heyecanlanıyor o tür şeyleri yapmaya.
Tost ekmeği aldım.yumurta aldım.çeri domates. Maydonoz. Havuçaldım. O taze soğanın fiyatı ne yahu. 5.5 tl alacsktım 5-6 dal lazım. Zaten gerisi bozuluyor çok yenilmiyor. Ortak alıp paylaşsakmı ne😆
32 tl bayıldım.
yine bitti param🤢
Bugün de kızın çorbası var. Bir de sebzeli bulgur pilavı yapacağım dün de süt almıştım yoğurt mayalamıştım. Börek de var evde.dünden kalan. Kıymalı pırasalı kol böreği. Salata yaparım.
dün eşim börek yaptım deyince heeeh aferin hep böyle yap diyor😅 normal yemek hiç işine gelmiyor. İşyerindeki ahçı kadınçok çeşit yapıyot sağolsun.
Bu ara portakalli kek portakalli kurabiye benimde aklımda.
Yapıcam bi sabit durursam
Hep bisi cikiyo disari cikiyorum tum gün evde olmam lazim o islere bulasinca

istersen yine de konuş bence elbet hevesleniyorlar ama sen kendinden ödün veriyorsun. Ben de yaşamıştım aynı durumu. O sıkışık zamanımızda gitmişti ıp6 almıştı. Ben herşryin hesabını yapıyordum dikkat ediyordum. Market market geziyordum iş dönüşü aman ucuz olsun diye. Eski telefonla idare ediuordum. Resim gönderdi telefon aldım diye dellenmiştim. Ve bayağı da kızıp söylenmiştim.üstelik telefonu da çok eski değildi.ayy ne dertliymişim o konularda
Ya biz hep böyleyiz bak alışverişe giderim bişey almaya inan o da alır geçen internetten alışveriş yaptım 100 TL'ye 4 parça şey aldım aşırı uygundu aldıklarım bi hafta sonra o da aldı 400 liralık marka bi siteden ben enayi miyim ben de çalışıyorum diyip alsam iyice ipin ucu kaççak bu sefer

Ya biz hep böyleyiz bak alışverişe giderim bişey almaya inan o da alır geçen internetten alışveriş yaptım 100 TL'ye 4 parça şey aldım aşırı uygundu aldıklarım bi hafta sonra o da aldı 400 liralık marka bi siteden ben enayi miyim ben de çalışıyorum diyip alsam iyice ipin ucu kaççak bu sefer
Peki senin birikimine falan bulasıyor mu?
Parası kalmayınca?
Ozman sıkıntı

Sizin de arada eşlerinizi bi kaşık suda boğasınız geliyo mu😄 bazen herşeyi gözüme batıyo
Geçen arkadaşta magnolya mı ne bi tatlı var ya ondan yedik çok beğendi yaparım dedim tarifi aldım malzemelerde eksik vardı muhallebisi için aşkım markete gitmem lazım maaşın yatınca yapayım dedim alıncaklar var filan tamam dedi
Şimdi aradı ben muhallebi aldım burçak aldım yap diyo
Ulen sen ne karışıyon kadının işine muhallebisini kendim yapcaktım evde finger bisküvi vardı ziyan olmasın diye ondan yapcaktım
Ayyy nasıl sinir oldum ufacık bişey amaa bazen çok sinir oluyorum gerçekten ya bugün de dertliler sayfasına çevirdim burayı kızlar kusura bakmayın😄

Peki senin birikimine falan bulasıyor mu?
Parası kalmayınca?
Ozman sıkıntı
Yok ben zulamı saklıyorum ama misal para kalmıyo tüp bitiyo veya bişey alınacak oluyo mecbur zuladan veriyorum ben nasılsa biriktiriyorum diye o çok umutsamıyo ben bütçemi ayarlıyorum maaşımı herşeyimi onun gereksiz harcamaları yüzünden parası kalmıyor klimanın taksidi yatcak mesela borç mecbur ben ödüyorum daha bu ay telefon faturasını ben ödedim parası kalmıcak diye 175 TL fatura oldu 410 TL
Kenarda 3 tane çeyrek var ona güveniyo sanki ben merkez bankasıyım hayatta da bozmam onları 3 yılda anca anca altın almaya başladım

Sizin de arada eşlerinizi bi kaşık suda boğasınız geliyo mu😄 bazen herşeyi gözüme batıyo
Geçen arkadaşta magnolya mı ne bi tatlı var ya ondan yedik çok beğendi yaparım dedim tarifi aldım malzemelerde eksik vardı muhallebisi için aşkım markete gitmem lazım maaşın yatınca yapayım dedim alıncaklar var filan tamam dedi
Ulen sen ne karışıyon kadının işine muhallebisini kendim yapcaktım evde finger bisküvi vardı ziyan olmasın diye ondan yapcaktım
Ayyy nasıl sinir oldum ufacık bişey amaa bazen çok sinir oluyorum gerçekten ya bugün de dertliler sayfasına çevirdim burayı kızlar kusura bakmayın😄
Benim lohusalıkdan beri sinir olmayı bırak🤷🏻‍♀️Eve soktuguma dua etsin🤣

Kızlar
Aksam baktım bakanlıgın sitesinde göremedm
İgda yayınlanmıs
Gurmeye sasırdım
Ben sucuk pastırma yemiyorrm
Kocide sucugu dükkanda yaparlar genelde

Eklentiler

• A38E8B35-6C5B-4FB2-B054-3D9C727C80B7.webp
    A38E8B35-6C5B-4FB2-B054-3D9C727C80B7.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 70
Ayni dusunceler geciyordu o zamanlar aklimdan.zaten eminim ben de dikkat etmesem bir ev bile alamazdik. Ama ben cok para biriktirdum gizlice. En iyisi o diye dusundum. Maasimin tamamini soylemedim ona. Oylelikle ayirabildum. Zaten karismiyordu parama ama iste dogru maasimi bilse harcayacak yer eminim bulurdu. Ne yapayim beni o getirdi bu duruma. Simdi de iyiki diyor😃

Oooo olmayan yoktur bence ya. 🤣🤣🤣🤣

Gormeyince sevesin gorunce ölduresin geliyorsa kocandır O 😂😂
diye bir soz varya.

Adama bende karisiyorum sonra daha karismicam diyorum.
Misal bisi oluyo hemen diyoki ben yapsaydim onu ooo.
Gecen lambaderi devirdim ben devirseydim diyo hemen😂
Evet dedim sen deviremezsin.
Hem dokuleni kirilani sen mi topluyosun ben topluyorum diyorum.
Mesela her aksam gec saat ya telf. ya kumandalari dusuyo adamda huy oldu.
O ses beni delirtiyo.
Her gece küt paaat kumanda telefon 1 aksam dusurme sadece 1 aksam diyorum.
Gec saat oluyo ses gider diyorum.
Her gece fix oldu kesin dusuruyor.

Bu aksam esim maca gidiyor.
Bakin bu bir dramdir evde olunca biktim uleynn cayinizdan meyvenizden diyorum boylr aksam cikincada buruluyorum ben napcam sessiz sakin diyorum.

12ye kadar gelmiyor her carsamba maci var.
bi de yedi yedi kalicam sahada diyo her carsamba diyor ama yine yiyor😂
Nasil zaman gecer bilmem.
tv izlicem artik.

Mutfagi topladim.
Banyoyu temizlicem az oyalanirim hem.

Back
X