Selamlar Kızlar.
Bizim bir akraba 3 yıl önce eşini öldürdü namus cinayetinden

2 çocuk yuvada
Çok kızıyoruz çok hem kendini yaktı hem kadını yaktı.Boşa gitsin ne öldürüyorsun elin kızını kötü ise yol ver gitsin. adamın ilk evliliği idi kadının 2.ci evliliği.15 yaşında kaçmış evlenmiş çocuk yapmış baba evine dönmüş.Sonra da bizim akraba ile tanıştırıyorlar arada yaş farkı da baya vardı.9 yıllık evlilerde.Böyle talihsiz kötü bir olay oldu.Biri 3,5 Yaşında biri 7,5 yaşında 2 çocuk kaldı bir de kadının ilk evliliğinden kızı kaldı şu an 16 yaşında felan.Olaydan sonra 40 gün baktık.2 amcası 1 halası vardı yengeler bakmaz tabi çalışıyorlar halanın da 2 kızı vardı sorunları vardı o da bakamadı yuvaya verildi çocuklar.O çocukları bırakıp geldiğimiz günü hiç unutmuyorum ağlayarak gelmiştik.

Benim iş arkadaşım yuvada büyümüş sonra memur olmuş onum vesilesi ile yerleştirdik
Aynı yerde kalıyorlardı
Sonra sevgi evine aldılar çok akıllı çocuklar o deli anne babadan hiç olmamışlar sanki.Bu çocuklara yazık olmasın ev ortamında büyüsünler diye ev ortamına yerleştirdiler.
Her ay görüş günü gidip görüyoruz ama bayadır benim sıkıntılardan sonra gidememiştim.
Okullar tatil diye halası almış 1 hafta baba tarafında 1 hafta da anne tarafında kalacaklar
Bugün çocukların yanına gittik akşam eve getirecektik yarın gezdirelim yemeğe çıkartalım üst baş alalım dedim.Amcaları kahvaltıya alacakmış gezdireceklermiş yengeleri yarın izinli diye.Biz de yarın akşama doğru alırız artık.Arabayla gezdiririm alışveriş merkezine götürürüm yemek yediririm kitap ,oyuncak,kıyafet alırım çocuklara
İzin alabilirsem hafta içi 2 gün de izin alıp vakit geçiririm onlarla.Bu hayatta hiç birşey olmaz dememek lazım.Böyle bir olay nasıl oldu anlamadık insanın başına herşey gelebiliyor demek bu hayatta